https://resmim.net/f/yMtONB.jpg
Printable View
https://resmim.net/f/knDPRP.jpg
aylık takas
Dönem karı (zararı)
549.043.489(2019)
1.029.882.607(2018)
beklentileri aşan cok ama cok iyi bir bilanco her şey güzel olacak pazartesi duruma göre güzel bir acılış bekliyorum benim kişisel görüşümdür ytd.
1 TL Nominal Değerli Paya Ödenecek Nakit Kar Payı - Net(TL:0,0724310
%1,797...çok düşük...
#aksgy Temettü ve bedelsiz
Temettü 1 TL. Paya. 0,0724310 TL.
Bedelsiz % 21,72931
aynı katakoride olup ta akişin 50 de biri kadar degeri olmayan gy ler akişten kat ve kat pirimli olan hisseler hatta zarar acıklayan gy lar fiat olarakta akişi solladılar bu hissede cok beklenti var ama hepsi lafta kalıyor yönetimin bir an önce hisse geri alımı yapması lazım diger şirketler yapıyor hemen akişinde yapması lazım yöneticilere duyurulurn uyumayın ytd.
ben bunu buraya atmamışım neden atmadım bunu izaha gerek yok
https://www.youtube.com/watch?v=bjFb6Y-5v4Y
Arkadaşlar bu hisse yakın zamanda bedelli yada bedelsiz sermaye artırımı yaptımı...
PAY ALIM SATIM BİLDİRİMİ
AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş
20.03.2020 - 20.03.2020 tarihinde AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak
2,37 - 2,51 TL fiyat aralığından 320.566,55 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal
tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte AKİŞ GAYRİMENKUL
YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 20.03.2020 tarihi itibariyle %9,160251
sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer
almaktadır
iyi haber
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...713bec9ed65fd6
% 28 bedelsiz...
Hayırlı olsun.
Bedelsiz pek sevmemeiş duruyor
2668 kadar vermesi ilginc dogrusu
2888 kadar yüksselt ilginc..demek ki beddelsiz sevmiyorum diyor gibi..
Patlak göz sana dedimki ben erenlerdenim benim hakkımı gasp eden bok çukuruna düşer.
Elektrik gitti...
Yakında avm'lerinde bok çukurunda....!!!!!!!!
Elinde tespih avm'lerinde volta atarsın artık,sinekleri kovalarsın.
Örümceklere dokunma sana hiç bir zararı olmaz....!!!!!!!!!!!
1 lota 0.29 lot mu verilecek doğrumu anlamışım bilen var mı tarihini de teşekkürler
bu kâğıtta kimse yok mu yahu
Evet 1 lota 0.29 bedelsi vercek yani elindeki hisse yüzde 29 cogalcak
arefe gününü kadar taşırım.
ytd
Fayiz indirimi geldi hisseler cok citti pirimler yapıcak
O halka arzdı o iptal oldu hisse fiyatı düşünce bedelsi sermaye artırıcak
ACIKLAMA TUM DUNYAYI VE ULKEMIZI ETKISI ALTINA ALAN COVID-19 SALGINIYLA MUCADELE KAPSAMINDA 19 MART 2020 TARIHINDE KAPATMIS OLDUGUMUZ AKBATI VE AKASYA ALISVERIS MERKEZLERIMIZ ILE ILGILI OLARAK,
AKASYA VE AKBATI ALISVERIS MERKEZLERI’NDE FAALIYETLERIMIZE YENIDEN DEVAM EDEBILMEK ICIN, KIRACILARIMIZDAN DA ALDIGIMIZ GORUSLER NETICESINDE ACILIS TARIHIMIZIN 1 HAZIRAN 2020 OLARAK BELIRLENMESINE KARAR VERILMISTIR. SAGLIK BAKANLIGI VE BILIM KURULU’NCA PANDEMININ SEYRI UZERINE ACILIS TARIHINI ETKILEYEBILECEK OLUMSUZ BIR GORUS GELMESI DURUMUNDA BU TARIH OTELENEBILECEKTIR.
ALISVERIS MERKEZLERININ HIJYEN KOSULLARININ EN UST SEVIYEYE CIKARILMASI VE RISKLERIN MINIMIZE EDILEBILMESI ICIN ICIN, AVM ICINDEKI TUM YURUYEN MERDIVENLERIN EL BANTLARINI UV ISIKLARI ILE STERILIZE EDEN CIHAZ TEDARIK EDILMESI, AVM HAVALANDIRMA SANTRALLERINE TAKILMAK UZERE TEMIZ HAVANIN TUM VIRUS VE BAKTERILERDEN ARINDIRILMASINI SAGLAYACAK CIHAZLARIN KURULMASI, AVM GIRISLERI ICIN TERMAL KAMERA YERLESTIRILMESI VE ANLIK OLARAK AVM ICERISINDEKI KISI SAYISININ SINIRLANDIRILMASI GIBI CESITLI ONLEMLER ALINMISTIR. AYRICA TUM MAGAZALARIN EN GUVENLI KOSULLARDAKI AYNI STANDARDI SAGLAYABILMESI ICIN MAGAZA ICI DUZENLEMELERI ICEREN BIR REHBERIN MAGAZALARLA PAYLASILAMASINA KARAR VERILMISTIR
ALISVERIS MERKEZLERININ KAPALI OLDUGU SURE BOYUNCA KIRA ALINMAMASINA, HAZIRAN AYI KIRA ODEMELERINE YONELIK OLARAK ISE YALNIZCA BU AYLA SINIRLI KALMAK UZERE, CIRO VE CESITLI KRITERLERE BAGLI OLACAK SEKILDE VE MAKSIMUM %50 ORANINI ASMAYACAK KIRA DESTEGI SAGLANMASINA KARAR VERILMISTIR.
SAYGILARIMIZLA, AKIS GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Biraz geç tarih bence daha erken açabilirlerdi buna da şükür uzamasın yeterki
Alışveriş merkezlerini çok iyi bilen biri olarak şunu söylebilirimki , pandemiden sonra avm ler eski popülaritelerinden çok çok uzakta olacağı aşikar. Bu ne demek ortadaki yatırımcı esnafların sıkıntı yaşayacağını ve avm sahiplerine de sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Zaten esnafların zar zor ayakta durmaya çalıştığı bu ortamda corona bu işin tuzu biberi oldu . Sorun nasıl mı çözülür ? Kira indirimleri illaki söz konusu olacak er ya da geç . Ekonomilerde ağır bir tahribat yaratacak bu pandemi. Çözüm ise çok kolay değil
Yabancı bankalar...cit-doce yukardan mal boşaltıyor enayimiz biz bu adamların malını yukardan alıyoz hisseyi düşürelim aşşağıdan çıksınlar gitsinler hisseyi yukardan satıp doları aşşağıdan alıp gidecekler.
Avm lerin sonu karanlık arkdaşlar dikkat edin bu şekilde avm alışverişleri yürümez.
Patlak göz enerji gitti ....üç tane avm en var onların işide bozuk üretmeden ranttan para kazanma dönemi bitti...
Böyle giderse sende bitecen canncağzım ben sana dedimki benim paramı gaspeden hayretmez...
Evliya torunuyuz dedik anlamadın çooook ah aldınız çok.
Bir yerde ağlama sızlanma çoksa orada bir kısmet var der atalarımız...Nasip, haydi hayırlısı...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demişsiniz ki bu AVM işi karanlık bir de şöyle bakalım. Doğru uygulama ve sıkı denetleme ile AVM'ler mi güvenli olur yoksa daha az kontrol edilebilecek mağazalar mı? Bir düşün derim...
Resmen manipülasyon ilanı yapmışsınız bari bir de gazete ilanı verseydiniz...İnsan sahip olduğu malı kötüler mi? Paranızı gasp ettiler ise borsanın yüksek riskli bir yatırım aracı olduğunu bilmeyecek kadar saf herhalde olamazsınız...Maşallah yeterince kıdemlisiniz...
Biraz sabredelim inşallah sağlıkla bu salgın son bulur da öncelikle AVM çalışanları ve sonrasında yatırımcıları da hayırlı kazançlara sahip olur...
Kağıt bu arada prim yaparken kim nasıl mal çıkıyor ben bir araştırayım...Biraz mantık dışı geldi bana...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
İnsanların hakkını gasp edipte mefta olmayanı görmedim...
Veleddalin Aminnnn....
Corona var oldukça avm ye gidecek adam var ise birde ben tanıyayım biz en kısa zamanda büroyu avm den taşıyacaz bu kiraları vercek başka keriz bulacaklar.
Ben farklı açılardan bakıyorum. AKSGY portföyünde yer alan AVM'ler yüksek kalite ve standartlarda olduğunu biliyor ve düşünüyorum. Doğru işletme ve hijyenik kurallarla burada pozitif ayrım söz konusu olacaktır. Sıradan bir AVM olarak düşünürseniz yanılır ve yanıltıcı olunabilir.
Sigaradan da her gün her yıl insanlar ölüyor hem de yavaş yavaş şimdi sigara yasak mı? İnsanlar kullanmıyor mu?
Alışkanlıklar kolay terk edilemez. AVM yatırımları bundan sonra daha da güç olacak...
Önümüzde bedelsiz bir sermaye artışı var belki sonrasında hisse geri alım gelirse zaten neredeyse bedava olan hisse anormal bir fiyatlama yapar mı? Kısmet, neden olmasın...
Bakalım uzun vadede 1-2 yıl içinde neler göreceğiz? Sabırla bekleyip fırsat buldukça şahsım adına biriktirmek umarım karlı olur. Belki de zarar ederiz. Kısmet burası nitekim BORSA
Bedelsiz mi vericek aksgy ?
Dangalak patron yabancı satışlarını neden alıyorsun enayimisin düşsün hisse yabancı lotlarını bedavaya al ...
Yabancılar neredeyse tüm hisselerden çıkıp ülkeyi terkediyor arkadaşlar.
Kime sorduysam ben avmye gitmem diyor kiracıların alayı boşaltır bu avmleri
3 tane avm üretmeden bedava yaşa dinçkök rant imparatoru...
Veleddalin amin.
Beleş yaşam bitti cancağzım dinçkök
Evliya torunu bugüne kadar ne dedi ise oldu.
Seni ben gömecem dinçkök....
Huyumdur, bir yerde ağlayan çoksa orada mutlaka bir bereket vardır. Buna inanırım.
Haddim olmayarak hissen varsa madem ki kötümsersin eee niye buradasın? Elinden tutan mı var?
Yatırım Tavsiyesi Değildir
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel hareketler bunlar...Uzun zaman beraberiz dostum...Hadi bakalım bir tavan serisi şık olur...Tavan yapmazsan da 2-3% sıkıntı yok...
Nerede beleş oraya yerleş...
Yalnız farkettiysen bu arkadaş sadece şuan AVM lerin kapalı olmasını ve insanların AVM ye gitmeyeceği tezinden hareketle hisse ve dinckok u kotuluyor ortaya başka bı veri koymuyor merak etmesin herkez AVM ye gider bu arkadaşın hisse düşmesi ile ilgili bir sorunu var sanki
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.