İyice tehlikeli olmaya başladı
Niye tavan yapıp duruyo bu
Printable View
İyice tehlikeli olmaya başladı
Niye tavan yapıp duruyo bu
Sözümü tuttum. 3.63 ten 3.42 maliyetli 40 bini verdim amcaya hepsini aldı. Hayrını görsün.
Sosyal Medyada yine söylenmeye başladı Ky. Şimdi buralardan atlar sonra da booom.
Hayırlı olsun erdim kardeş.
Biraz erken vermişim. Gerçi aza tamah etmeyen çoğu hiç göremezmiş. 8200 bürün dersen 22000 olacakmış. Hayırlısı.
Buralardayim. Umarım düşmez ama düşerse yapıştırırım. Önümüzdeki 1 ay bayağı stresli olacak.
Tabi en dipten alıp en yukarıdan satmak her zaman mümkün değil. Bir hedef belirleyip almak ve satmak en önemlisi hırs yapmamak lazım.
Buralardan almkak abooooo diyesi geliyor insana
6.23 - 2.30 = 3.93 bakkal hesabı böyle.
Bence verecek te veremiyo SİNEK çok az
sasa 10.70 düşük 4.87 şimdi 9.50
penguen 4.98 düşük 1.80 şimdi 4
Tuğçelik de de aynı hareketler.
Çok dikkat çekmeye başladı Ky. daha yeni Farkına varmaya başladı.. Aman diyemm ....
Başladı K.Y Avlama taktikleri
Yarıyı verdim yarıyla yola devam aşağıda uyar yukarıda en mantıklısı böyle bence.
Tuğçeeeee seni seviyorummmmmm, ama buraya kadarmış.:yahoo::yahoo::yahoo:
Nasılsın Ky.. ustlerden alanlar uzuncu oldun rahatlat kendini
Yedire yedire buralardan milleti mallandırıp geri çekilebilir.
3 civarına gelirse alırım. Gelmezse yolu açık olsun.
Önümüzdeki 1 ay çok çetin geçecek o kesin.
Yediriyo spek amca heralde Ulan ky dadanmayin şu kağıda ....
Bence iyi yapmışsın zagor. Genel olarak önümüzdeki günlerde o rakamlara inebileceğini düşünüyorum.
Tabi umarım yanılırım.
Bende Yarısını verdim
TAHTACİ iyi iş cikariyo K.Y yemledi
Allah bereket versin anlaşılan buradaki herkes malı tahtacıya vermiş. Ben dahil.
Evet ne mutlu ki herkes karda. Buda garip bbir durum. Tam yükseltti millete mali dağıtacakken korona olayı çıktı. Geri çekilip ky nin mali karla boşaltmasını seyretti. İlginç.
Harekete gec katilan biri olarak ben dahi 3.50 net ortalama 4 bin lotu,dun 4-4.15 arasi devrettim.
Allah bin bereket versin....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftaya inerse 2.xx lardan alıcıyım.
Daha aşağılardan alabilirdin bence. Umarım artar kazanırsın yinede. Hayırlısı.
Kasa her zaman kazanır arada bazı ky tırtıklar.
25 sene önce kıbrısta canlıda kazanıp uyku tutmayıp geri gidip hepsini verip uyuduğunu hatırlarım.
Benim açımdan meşgale. Hoş bunda çokta karım yok 78 bin. Eskiden daha iyiydi. Orge den kazandığının üzerine biraz ekleyip 10.5 dönüm ddeniz kenarı zeytinlik aldığımı bilirim. Şimdi milyonlarla ifade ediliyor.
Hırs yapmayacaksın aza tamah edeceksin ve ihtiyacın olmayan parayla oynayacaksın. Benim açımdan kural bu.