Hisselerde operasyon yapılmasından dolayı böyle bir düzenlemeye gidildi.
Printable View
Emeklilik Fonu oranı yüksek kağıtlar da, asıl hareket Emeklilik Fonu'nun elindeki alındıktan sonra başlar. Deva da mesela 3 - 5 lira arası sattırdılar sonra kağıt kendine geldi. Bu son gelişmeler olmasaydı zaten muhterem fon yöneticileri böyle extra sahipli mümkünse hareketsiz, az kar eden hatta zarar etmesi üzerine kurulu stratejileri gereği, bu kağıdı satmazlardı. Allah bilir bu çıkış sırasında fonu yöneten kar ettirdi diye fırça bile yemiştir! Ytd.
2018 yıl sonu faaliyet raporundan ;
Şirket’in toplam ihraç edilmiş sermayesinin %95,69’unu
temsil eden hisse ile Tuborg Pazarlama’nın toplam
sermayesinin %0,067’sini temsil eden hisse Carlsberg
Breweries A/S tarafından International Beer Breweries
Ltd’ye 23 Ekim 2008 tarihi itibariyle devredilmiştir. Türk
Tuborg Yönetim Kurulu halka açıklık oranını arttırma
yoluyla hisse senedi likiditesini destekleyecek fırsatları
takip etmeye devam edecektir
Yalnızca bu kadar herşeyi bildiğini iddia eden ve senelerdir de beklediğini iddia eden çok bilmiş şahsa bir Kaç lafım var naçizane:
- hiçbir kağıda aşık olacak derecede bağlanmayın. ( tuborg tamam iyi kağıt da aynı sektörde okan Aefes bu kağıttan çok daha ucuz. Yanında bir de coca cola iştirak var aefesin. Bir de yurt dışındaki iştirakleri vs gırla.)
- senelerdir 200 milyarlık malı taşıdığını söyleyen kişi halka açıklık oranı bu kadar düşük olan bir hissede bu kadar yüksek alım yapmışsa daha çok bekler. Çünkü hiçbir spek hisseyi yükseltirken kafasına bu kadar yüklü bir mal yeme riskini alamaz. O yüzden de hareketler hep tedirgin olur. 2 gün yükseltirse üçüncü gün geri verir ki mal gelip gelmediğine bakar.
-hiçbir forumda edepli kişiler büyük harf kullanmazlar. Büyük harfle yazı yazmak kötü anlama gelir ve ben 20 senelik bir hisse net i takip eden biri olarak bilirim ki bu forumda kötü söz söyleyen kişilere yer yoktur. Bu nedenle birçok kuşlu yerlerde yorum yapanlar olmasına rağmen hala herkesin tek değer verdiği gerçek forum kanalı hisse net tir.
Bana atfettiğiniz cümleleri aynen size gönderiyorum. Ve Allaha havale ediyorum. Sizin ilettelerinize katkı olarak yaptığım basit bir hesaplama işlemini çalıntı olarak adlediyırsanız bu forumun gerçek anlamını anlamamışsınız demektir. Bilgilerin paylaşıldığı yerdir forumlar. Ben de sizin verdiğiniz değer üzerinden basit bir hesap yaptım hepsi bu.
Başka da size cevap vermeye değmez.
Uzun olduğu için herkesten ayrıca özür diler herkese güzel pazarlar dilerim
İyi ki Bana cevap vermeye değmiyor .... Değse ne olacak onu cok merak ediyorum , orhun yazıtları bir bu iki ...
şimdi gelelim İNTİHALCİ beyin carpıtmalarına
Tam tarihini bilmiyorum ancak İlk tborg hissemi Eylül ayı gibi aldım Forumda yazılı Hatta Bes'imi Bozup Öyle Girdim Bakabilirsiniz sizin söylediğiniz gibi senelerdir burada Değilim ....
İkinci Konu yaptıgınızın ismi Bal gibi İntihal size iftira vs atan yok Burada yazılan Herşey burada kalıyor ispatını aşağıda paylaşırım Son olarak bir İNTİHALCİDEN EDEP dersi alacak falanda değilim ....
üçüncü konu olarak
atıyorsunuz tek bir veri yok ancak aefes tborg ile karşılaştırabiliyorsunuz birde hangisi ucuz hangisi pahalı bir tane veri yok utanmadan yazabiliyorsunuz
ben size bir ara aefes ile tborg karşılaştırmasını aşağıda yaparım siz yine bir yerlede kendinizinmiş gibi paylaşır sayemde havanızı atarsınız
hangisi daha ucuz hangisi daha pahalı birde görürsünüz
02-10-2020, 14:03
saat 14.03'te paylaşmışım .....
------------------------------------------------------------------------------
Alıntı Originally Posted by Erryan Yazıyı Oku
Bi arkadas 54 rakkamı buldu. 750.000.000 ile lot sayısını böldü. Dakat sirketin sermayesi 320.000.000. Beni aydınlatırsa cok müteşekkir olurum
BU Sayın Erryan'ın 12 / 10 / 2020 saat 10.34 paylaşımı
--------------------------------------------------------------------------------------
aşağıda 13 / 10 / 2020 12.28 sizin cevabınız
Bu rakamı yıldız pazarda olma koşulundan çıkardım ve resmi açıklamaya da uygun. Halka açık kısmının piyasa değeri 750 milyon üzeri olursa % 5 kriteri ortadan kalkıyor. Direkt yıldız pazara giriyor. Ancak 54 lira için bayağı yol alması lazım.
9 aylıklar konusuna gelince evet turizm yok denecek kadar azdı bu sene. Ancak evde veya deniz kenarında sıcaklar sebebiyle tüketimin oldukça fazla okduğunu düşünüyorum. Turizmin eksisini yazın uzaması ne kadar örtecek bunu 1 ay içerisinde göreceğiz.
Not: yazılanlar alım veya satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
-------------------------------------------------------------------------------------------
BUNA AKADEMİK ÇEVREDE İNTİHAL DENİYOR , YANLIZ SİZİ TAKDİR ETTİM 30 SENE OLMUŞ BU KAFA İLE HALA KÜÇÜK YATIRIMCI KALMANIZA ŞAŞIRMAMALI .....
KAFANIZ ÇOK GÜZELMİŞ SİZE EFES'TE TBORGTA FAYDA ETMEZ YİNEDE GÜLE GÜLE KULLANIN ...
https://i.imgyukle.com/2020/11/01/Izp2Yq.jpg
https://i.imgyukle.com/2020/11/01/IzpFnp.jpg
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
Bakın ben sizin bu yazdığınızı görmeden yazmışım. Aman büyük yatırımcı investment34. 54 ü siz söylemiş olun tamam ok. Bu, bu kadar mu önemli sizin için . Ben iki tane özel okulda çocuk okutuyorum . Bu nedenle de borsada sizin gibi evet tek kağıda 200 milyar bağlamıyorum. Sürekli bağıran çağıran sizin gibi birisine de sürekli cevap veremem. Çattık valla. Tamam kardeşim. Sen havanı at ne yapıyorsan yap . Ben böyle birşey görmedim valla. Sen yaz . Tamam. Devam. Sakin .
Sayın carlos aefes in piyasa değeri 11504. Coca cola içecek in yüzde 50,26 sona sahip. Sadece coka daki iştirakinin ederi 5128 . Bundan başla aefes in türkiyedeki fabrikaları, en çnemlisi rusya başta olmak üzere pakistan da bile iştiraki var. Aman bunları yazarlen de forumda başkaları daha çnce yazmış mı diye kontrol etmedim valla. Benden önce yazanlar varsa amacım onların üzerine yazmak değil. Sadece rakam konuşalım dendiği için yazdım.
Neyse evet hiçbir şey göründüğü gibi değildir.
Saygılar.
Allah bağışlasın çocuklarınızı istemeden sizi kırdıysam kusuruma bakmayın, 10-11 gundur evdeyim yaklasik 8 gundur hiç koku alamiyorum ( sıfır) tat alma yuzde 30lara kadar dustu oksuruk ates yok hafif nefes darligi basladi (nefes darligi psikolojik olabilir ) birde eklem agrisi var ancak gozlerim kan icinde Allahtan yanliz yasiyorum evde kendimi karantinaya aldim test yaptirmadim ama pozitifim muhtemelen canim sikkin saracak yer arıyorum sizin deyiminizle neyse iyi pazarlar sizi kirdiysam tekrar tekrar kusuruma bakmayin
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
investment34 + Baybo Bey := barış sağlandı
investment34 geçmiş olsun
Teşekkür ederim ilginiz icin iyi akşamlar SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi susuyorum dinliyorum bedavadan tartisiyorsunuz 15.000 hissesi var tborg icin hic bi onemu yok hissemiz ederine gidecek 6 ay oldu tutuyorum ilavemide hergun yapiyorum issallah iyi olacak tartismayin bedavadan birbirimize destek olalim kardesler bilancoyu merak ediyorum issallxh guzel gelicek diye dusunuyorum
Valla 5 aydır buradayım.borsada ne kağıtlar yüzde 500 yaptı.bundan bir hareket yok.can sıkıntısı kazandık sayesinde
SM-A305F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilginiz icin cok teşekkür ederim SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece şunu söylemek isterim dolaşımda 13,9 milyon lotu olan böyle karlı ve büyük bir şirket.Küçük yatımıcının elinde bulunan 200 bin tl lik veya 15 bin lotluk alımlardan dolayı gitmiyorsa ;varsın hiç gitmesin.Olmuksan dışında halka açıklık kısmı düşük diğer kağıtlar ile ilgili herhangi bir haber bilgisi olan varmı acaba.Yoksa bu şirketler birinin yapacağı bir doğru hareketimi bekliyorlar aynı yolu izlemek için.Umarım bir planları vardır.Birşeyler yapmak için aralık ayının son haftasını beklemezler herhalde
Spk aldığı karar sonrasını da fiili dolaşımı, mecbur tutulan tüm şirketlere mail atım,hem de 2-3 kez ancak, hiç birinden bu konuda donuş olmadı.
Şirketin mali yapısına, istikralı devam eden karlılığı kimse bir şey diyemez.
Ancak içimden bir ses, genelde bu tur durumlarda k.y zarar görüyor. Şirketten bu konuda bir açıklama gelmedikçe şimdilik bu belirsizlik devam edecek. Şirketten bu konuda yapılacak olan açıklama umarım hepimizin beklentisini karşılar.
Kağıt üstünde işyatırımın çok fazla baskısı var kağıdı 15 günde 20 li seyiyelerden 17 -17,5 bandına sıkıştırdılar.Kimse taşımak istiyor gibi görünmüyor. Alanda 3-5 kademe sonra satıyor .Zaten garanti ve yapıkredi tetikçi al ver yapmaktan başka işleri yok.Birde 1110 a düşen endeks 1180 lere geri toplarken arada 5-6 bin puan çıkış çöpe gitti.
Kimse şirketten bir açıklama beklemesin. Benin tahminim şirket bir alt lige düşecektir. Bu sadece teknik olarak. Sahiplerinin borsadan çıkmak gibi bir düşünceleri olmadığı gibi, şimdilik halka açıklık oranlarını artırmak gibi bir düşünceleri de yok. Ha bu arada bunlar sadece tahmindir. Yakında günlük 3-5 bin adet işlem miktarlarına döneriz.
ATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. -**07 numaralı hesabınızdan, takası 06/11/20 tarihinde gerçekleştirilmek üzere 4,0000 adet TÜRK TUBORG BİRA VE MALT SANAYİİ A.Ş. (TBORG.E) - AÇIK pay senedi satılmıştır. 06/11/20 20:38 Bu mesaja dönüş yapmayınız.
Yazının tam resmini atarmısın burda bazı yerler eksik.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 lot hisse satmış onu paylaşmış.
Bilanço öncesi aldın aldın. Son fırsatlar sonrasında sessizlik.
Çment fili dolaşımdaki pay oranını yüzde 5 e çıkamayacağını açıkladı. Kötü düşünmek istemiyorum ama ama.
Borsada da en kotlusunu düşünmek lazım.
ne olacak o zaman kottan çıkacak mı çimentaş...
Borsa İstanbul tarafından 17.09.2020 tarihinde açıklanan "Pay Piyasası Pazar Yapılanması Hakkındaki Duyuru" ile fiili dolaşımdaki pay oranı %5'in altında olan şirketlere, fiili dolaşımdaki pay oranlarını %5'in üzerine çıkarabilmeleri için 01.01.2021 tarihinde dek süre verilmiştir. Konu, ana ortağımız Aalborg Portland Espana S.L. ile paylaşılmış olup, bugün itibarı ile ana ortağımız Aalborg Portland Espana S.L.'den konu ile ilgili olarak ekli açıklama gelmiştir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
‐----------
Ekli aciklamada 1 ocak 2021 e kadar mevcut piyasa kosullarinda mumkun olmadigi ancak onumuzdeki donemde cesitli zamanlarda satabilecektir diyor ...benim bundan anladigim adamlar bu fiyattan hisse satmak istemiyor bence bu kotu degil cimentas icin olumlu bir haber
Bilanco bugun mu ?
Kimse kalmadi mi ya ? Herkes mi havayollarina gecti :-) SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap geldi herkese hayirli ugurlu olsun
1272 : *TBORG 3. Çeyrek Net Dönem Karı 427,029,000 TL
Arkadaşlar bilanço yorumlarınızı alabilirmiyiz? Beklenen ile gerçekleşen farkı var mıdır?
Seyri için ne düşünürsünüz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben bilancoyu kendi adima cok begendim hepimize hayırlı olsun tabiri caizse cosmus ( pandemiye yazin turistin az gelmesine gece mekanlarin kapali olmasina insanlarin cikmamasina ragmen ) hissede olan herkese bol kazançlar
Bilanco iyi bakalım yarın naphcak