Sayın ortak doğru 15.30
Gün içi ortalama fiyata göre oluşuyor saat 15.30 da merkez bankası sitesinde açıklıyor
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın ortak doğru 15.30
Gün içi ortalama fiyata göre oluşuyor saat 15.30 da merkez bankası sitesinde açıklıyor
Tesekur ederim sayın ortak 5.62 o smn kur yılbaşı 5.26 idi %7 yapıyor finansman gideride kısa vadeli borcu olmadığından güzel bir kar aciklayacaktir üstüne temettuyu de fiyatlamadigini düşünürsek seçim döneminide biteceği için temettü sonrası da yukarı gidecektir ins
Inşallah allah herkesin gönlüne göre versin bol bereketli kazanç dilerim sabır acıdır meyvesi bal ve kaymakdır[emoji4]
Karpayina kadar gitmesin 4.20 -0.60=3.60 dan geri alım yapalım alka yönetimi almasın ne gerek var onlar paraları mezara götürsün küçük yatirimcilar ne güne duruyor
Allah seni ne yapsın haysiyetsiz...
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı kandiller sayın ortaklar bir sorum olacak bu temettü fiyatı hangi işlem günü fiyattan düşmüş olacak 17 nisan mi yoksa başka bir tarih mi
17 nisan sabahi hisse temettuden dolayı bölünmüş olucak
Hayırlı kandiller 16 nisan kapanışından düşecek 0.60 kuruş
Geçen yıl ki verilerde 26 nisan açılış fiyatında 25 nisan kapanış fiyatına göre bir düşüş goremedimde
Haftaya verir bi tavan hisse olur 5 lira. Sonra 4.5-4.6 lardan aldırıp geriye salarlar tekrar. Böyle düşüncelere sevkettiriyor beni.
Kalite ve karizma farklı bir şeydir herkese uymaz bu şirkete de uymuyor düşünün bunun bir Koç hissesi olduğunu nerede olur.
Temettü tarih miktar konusunda bilgi verebilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi gün elimizde olmalı
Temettü tarihi 17.04.2019
Fiyat düşüşü bölünme 17.04.2018 akşamı seans kapanışı ile birlikte. 18.04.2019 fiyat 61 kuruş aşağıdan alınacak.
Temettünün hesaba yansıması (T+2) 19.04.2019
Sayın ortak temettü tarihî 17 nisansa 16 nisan kapanışından düşmezmi
Evet doğrudur yanlış yazmışız kusura bakmayın.
Canın sağolsun 1 gün çok da birşey fark etmez
Bir alacak davasını kazanmıştı ne zaman tahsil edecek bu parayı 6 milyon küsürdu sanırım bilgisi olan var mı
Ölü numarası yapiyo kanaatimce 1 gün o tavan gelecek ins ha gelmez ise temettü sonrası 3.60 dan herkes alır tekrar yukselir temettü cebe kalır ins
Sana bulaştığım güne lanet olsun. Allahın cezası hisse
3-5 çakal hisseyi baskiliyor borcu olmayan şirket güzelde kar payı dağıtan şirket ama fiyata yansımıyor üç beş cakalın eline düşmüş şirket baskı üzerine baskı sağ olsun yönetimde buna göz yumuyor bu baskı yapan üç beş cakala bir tokat atmak aklına gelmiyor sanırım koca şirket üç beş cakala meydan veriyor cakallarin hükmü kurt ayağa kalkana kadardır uyuma yönetim hisse ne sahip çık alkim kimyanın yarı kârı alkadan geliyor ilk başta alkim kimya sahip çıkması gerek bu hisseye her sene temettüyü cebe koy aldığı karın yüzde 10 kadar geri alım yapsa bu hissede çakal cukal biter hissede hisse olur
Zormu bunu yapmak
Güzel kardeşim sen bu hisseyi malesef beddua ede ede bitirmissin[emoji4] bir tövbe et de hisse kendine gelsin her yazışin beddua ne sana nede bize hayrı gelmez bu şekilde sakın yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum lanet yanlız şeytana edilir
[emoji106]
Doğru söylüyorsun da güzel kardeşim. Endekse bakıyorum, kaçırdığımız hisselere bakıyorum, beklediğimiz zamana bakıyorum, bir de donup bu hisseye bakıyorum. Çıldırmamak isten değil...
Inşallah gönlüne göre olur kazanırsın
Sabırlı ve morelli olmak gerek 3 aylık bilançoda yaklaşıyor 12 aylık bilanço geride kaldı 2019 nasıl geçer alka kar payını verince bugün ki fiyata göre 3.59 a geliyor fiyat 2019 da sermayeden biraz fazla kar gelirse ne kadar olur 3.50 mi olur yoksa 7.50 mi olur yada geriyemi gelir onu düşünmek hesap etmek gerek kazanma şansımı yüksek yada kaybetmemi yüksek ona göre karar vermek lazım ytdr
Dostum bende aynı dertten müzdaribim. Ama birde dönüp bekleyipte çıktığın hisselere bak.
En son kords. 4k karı alıp düşer diye 10.6x~ 11.00 aralığında sattım, mal bu ğün 11.58 gördü. 2 k karı bırakmış olduk.
Bu da kazandıracak ama vade bu dalgalı piyasada öngörülemeyen ve ön görülemiyecek kadar zor. Swap mıwap derken grafiklerdeki teknik analizler bile anlamsız hale geldi bir çok hisede.
Kesinlikle katılıyorum ama zar zor yükselip de düşerken en önde koşması hakikaten sinir sistemimizi tahrip ediyor
Borsa da tuhaf bir durum var belki de şirketlerin bazıları krize göre son senelerin en iyi durumundalar ve şu anda kimse buna inanmış değil herkes 3 aylıklar açıklanacak ve durum değişecek diye düşünüyor böyle olmayıp geçen seneye göre karını artıranlar hakettiği yare yaklaşabilir Alka da bunlardan biri olabilir.Çünkü geçen sene selüloz fiyatlarından sebep 5 milyon açıklayan Alka evvel ki sene 8 milyon açıkladı şahsen ben bu sene 15 civarları bekliyorum. Tabii bu benim düşüncem kimseyi yanıltmak istemem isterim ki hep beraber kazanalım.
Şu anda hissedekileri kusturmakla meşkuller kimseye para kazandırmadan ileri de hepsini kendileri almak istiyor buna dayanılırmı zor.
Şirkette elinden geldiğince yardım ediyor yoksa hisse fiyatımız ucuz müdahale ederiz demeleri bile hisseyi 6 liraya kendinden taşır.
Inşallah dediğiniz gibi gelir kar geçen üç aylık 5 di ikiye katlasa oda güzel inşallah tahmin ettiğin gibi olur ytdr
Dikkat ederseniz ilk 3 aylığın dışında 2. 3aylık 13 milyon 3. 3aylık 25 son çeyrek 4 milyon fakat 40 milyon nakit artarken 40 milyon da kısa vadeli borç ödenmiş şu anda daha öncede yazdım 4 milyon finansal borç kalmış böyle bakıldığında benim görüşümün gerçekleşmesi gerekir ki ben beklentileri abartmamak için o kadar yazdım.Fakat tablo bu herkes kendine göre değerledirmeli kimine göre yanlış olabilir.
Bir tavan çektirin de bari şurada aylardır mağdur olan insanların yüzü gülsün. Zaten herkes çıkacak maliyetine veya az bir karla. Gına geldi insanlara.
Gönlüm sizin dediğiniz gibi olmasını ister fakat beklentiyi yüksek tutup kar düşük gelince moraller bozulur geçen sene 3 aylık kârı 5 milyonken yıl sonu 47 milyona çıkardı bu yıl 10 milyon kar yazsa bile yıl sonu kaça katlar inşallah hep beraber kazanırız