3.19 dan emirleri iyilestirelim. Alamadık 18'den.
Printable View
Doldur boşalt mı yapıyorlar?
Daha aşağı basarlar mı acep!
skisti artık patlamaya geçirmemek için ugrasiyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal satan yok kimse satmadıkça sıkıştırıyor ve de götürmüyor. Ama eli mahkum. Vakko da satılıyor grafikleri hemen hemen ayni
500 bin lotu kademelerde getirip götürüyorlar,neyin saçmalaması tahmini olan var mıdır?
Çıkacak bidaha düşecek algısı yaptırıp malları sattırmaya mı çalışıyorlar,millet 4 tl üstü maliyetli buradan satar mı veya trade eder mi ,bu riski göze alan olur mu ?bu adamlar bunu anlamıyo mu hala, SS olarak taşımak zorundalar artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Deniz kendi malını satmadığı sürece bu hisse rekorlara gebe ytd
Bugun dümen Gedik elinde,belkide metro yatırım gedik üzerinden işlem yapıyordur,3-5 aracı kurum üzerinden işlem yaptığını biliyorum.bu tür hareketlerde metro yatırımda sıkça görülen hareketler.inşallah mal toplamaya başlamışlardır da hisse artık kalksın
Gedik 3.17 ye çökmüş,fiyatları baskılayarak .3.17 ye satışlarla mal toplamaya çalışıyor,ama satan yok,kendi dışında ,muhtemelen bi haber arifesindeyiz,
Öğlenden sonra 317 den 100 lot alış yazdım akşama kadar vermedi..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok uğraştılar aşağı gitsin diye. Bakalım ne zaman pes edecekler.
Bence bugünkü uğraş düşüş için değildi Sayın Salvadore.düşüş için olsaydı gedik 3.17 ye 500 bin lot koymazdı.sırasıyla 3.18-3.19-3.20-3.17 kademelerine çekti.sonrasında da 3.17-3.18 bandı kitletti.3.18 ve 3.19 larda satış yaparak yukarı çıkmasına engel oldu.3.17 satanlarıda kendisi karşıladı.piyasadan mal istediği aşikarYTD
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
gedik bi mallanamadi kimse vermiyor
3.18 de 122bin lot
amca neyin kafasını yaşıyor acaba?
iyi içiyor amca:drunk:
derinlik görebilen var mı ?ne oluyor ne bitiyor bir söylense bize?
Başladığımız yere geldik yine.
Hep aynı terane bırakmıyor adam gitmesini istemiyor, kademeleri kitleye kitleye kapatıyor kağıdın önünü. Al sat yapmayı bilsek bu kağıttan köşe olmuştuk.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alışlar 3.30 7bin, 3.29 29bin, 3.28 27700.
Bi babayiğit çıksa silse toplasa gedik elindekini de kaptıracak ta henüz o babayiğit belirmedi,ya da gedik babayiğit olmaya oynuyo
Bence esas mesele bankanın satış mevzusunu artık sokaktaki simitçi abinin de bilmesi ile alakalı ..Hal böyle olunca ky elindeki malı almak için ellerinden ne gelirse yapacaklardır. . Düşer miyiz? bilemiyorum ama umarım tez zamanda bir atak yapar da bu cins hisseden kurtuluruz. sesli düşüncelerimdir. .etkilemek amacıyla değildir.ytd
Kabak tadı verdi. Zamanı geldi, zamanı geldi deyip durduk. Adamlar yine eski yerine getirip bırakıyor.
Dolaşımdaki malın % 25 i tek başına işyatırımda.ky nin fazla olmadığı bir hissedeyiz.toplamak istedikleri mal olsa olsa en fazla % 20 lik bir kısımdır.ve birçok kişi zararda.zararına da kimse satmaz .sattırmak istiyorlarsa taşıyarak yapmaları gerekiyor,artık bıkarak kimse satmıyor YTD
Tavan tavan derken yine çöktü..
İş bankasının maliyetini bilen var mı?
Yine eksi yazdı. Olgunlaştırdı bu kağıt beni. Etkilenmedim bu sefer [emoji3]
Hisseye yön verenler kızdı galiba : )
Şirket değeri yükselmesin diye teklif gelene kadar böyle baskılamaya devam edecekler YTD
Deniz hâlâ 2 kati seviyesinde artı artı gidiyor, bizimki başladığı yere geldi hâlâ ekside gözü, seni 4.70 ten eline vermedim ya kendi aklıma s.....
Bugün izlemeye gerek yok. Yatıp duracak belli ki.
Merhabalar,
İnternet ortamındaki verilen haberlere göre satış için birkaç formul üzerinde duruluyormuş,nakit karşılığı,Emirates NBD den hisse karşılığı gibi,
Hisselerin yükseltilmemesinin sebebi sberbankın nakit isteği olabilir.daha önce dediğim gibi şirket değeri yükselmesin isteniyor bence (pazarlık usulu ile yine istedikleri fiyata verebilerler fakat kağıt üzerinde değerinin altında görüneceğinden negatif etkilenir)
Sanıyorum ki hisse takası bir durum olsaydı en az 2 katına çıkarırlardı.
Nerede yazıyor
Öyle bir durum olsa olumlu olumsuz bir haber verilirdi,tepkisini de görürdük,birileri yine dipsiz kuyuya taş atmıştır
Yükselişlere katılmayan; fakat düşüşlerde en önde bayrak taşıyan kağıt, yarın için de ümit vermiyor bana.
aşağı yönlü trend kırılmadan zor gider ve bayağıda sağlam duruyor ..çok canımızı yakmasalar bari bu ayılar.. ayrıca Twitter da yazan çizen çok ..güvenmemek lazım ..hayat hikaye denen şahısın yorumlarımdan 10 da biri tutmamıştır..bir kere düştük .Allah beterinden saklasın..