Biraz daha açık konuşsanız
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Biraz daha açık konuşsanız
İhale mi
Tüm dünya kırmızı. Orge olarak bizde 5.50 lerde soluklaniriz uhtemelen. Ama belli olmaz 5.40 lari bile görebilir... Huyudur
Orge ihalede alsa farketmez. Hatta ihale haberi çıkarsa şayet aşağı basarlarsa şaşırmayın...
Endeks olmuş nerdeyse 114 bin bizim orge hâlâ 6 lira bile olmadı. Bı görüşü bi fikri olan varmı? 30 endeksindeki hisselerin bile bundan daha fazla getirisi oldu. Nasıl iş anlamak mümkün değil...
Toparlicak sadece sabir lazim.
Ne zamana kadar sabır 4 senedir 6 yı geçemedi bende sabır tükendi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Borsamız bilgisiz ve kumarbaz oyuncuları bu dönem ödüllendirdi. Bizide yerden yere vurdu. Bakalım bu kötü kader değişecek mi?
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 2014 de borsayı sizin tabirinizle kumar gibi oynuyordum. 11 temmuzda fb hissesinde çok yüklü yakalandım ve beni alaşağı etti. 6 yıldır hic borsanın yüzüne dahi bakmadim. Ama şu an faizler cok düşük dövizde hatrı sayılı yükseldi. Şu an yatırım yapacak baska bir mecra kalmadı borsadan başka. Bu sefer bilinçli ve uzun süreli bir hisseye girmek için cok araştırma yaptım. Orge, yükselen çelik ve dyoboya arasında kaldim. Kahretsin en kötüsünü tercih etmişim. Ama artık çok geç dönüş yok....
Ne oldu yurtdışı işi ? Oldu mu? Olmadı mı?
Haberler neden kesildi.
Patron neden bilgi vermiyor? KAP açıklaması yapıp devam mı ediyor, etmiyor mu bilgi vermesi gerekmez mi?
Teknik olmadı diyor bence.... ikili tepe ve günlükte RSI fiyat ters ilişkisi mevcut...
Bakalım aldatma mı yoksa....
Sağlıcakla kalınız
Sevgili ceo'muz tv lere çıkmayı çok sever.devamlı yurt dışı işi dedi ,en son tv de çıkıp 2 hafta içinde Malta ve Almanya ihaleleri açıklancak dedi.40 gün geçti.küçük yatırımcı bunlara inandı bir sürü mal aldı.fiyatımız 2 senedir 6 Tl yi geçemedi.şirket yönetimi yatırımcıya inandırıcı gelmeyecek artık ve bu gidişle ciddi güven itibar kaybetçekler .
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence itibar kaybetme, kazanma falan kimsenin umurunda değil. Nihayetinde bence Patron'da borsa da oynuyor direk veya dolaylı bilemem. sonuçta paranın olduğu yerde maalesef böyle şeyler olur. şeffafım ayağına açıklama yap , sonra susssssss..... olmuyor. Milleti bezdir, topla elindeki malı... sonra yine çık yine konuş ve yükselt dağıt, doldur boşalt, vs....:kahkah::kahkah::kahkah:
Yalancı çoban misali artık ne doğru ne yanlış birbirine karışıyor.
Ben trade ederek para kazanıyorum bu hisseden... her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır benim ki de böyle bu hissede...
Şimdi yine yukarı bekliyorum. Ama önce bir şok yapar mı ki? Hani klasik her çıkış öncesi yaptığı aşağı gidermiş gibi bir şok :(
Sağlıcakla kalın
2 senedir imza aşamasında olan 11 milyon euroluk kaynarca sabiha gökçen metro işi nihayet imzalanmış.
Hayırlı olsun.
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk altı ayda alınan işler 100 milyon civarı oldu. Hisse düşerken yan tahta çıkarken bist30 gibi davranıyor.
Güzel bir temel flood olmuş. Muhtemel iş artışları ile 12 milyon Euronun üzerine çıkabilir. Taahhüt islerinde genelde iş artışları kaçınılmaz oluyor. İş alımları devam ederse önümüzdeki dönemlerde ciddi bir hasılat artışı yaşayabiliriz. Bu kadar temel gelişmeler hisseyi zorla iteleyecektir. Er yada geç bir şirket iyiyse bunu fiyatlara yansıtır.
Bu yıl hisseden ağır darbe aldık. İlerisinin hayırlı olmasını diliyorum yatırımcı arkadaşlar için.
https://twitter.com/hisse_sever/stat...782166023?s=19
Orgeden böyle haberleri duymak doğrusu şaşırtıcı. Yukardan açıp aşağı basar artik. Nasıl olsa alıştık...
bu habere çoktan tavana kitlemesi gerekmezmiydi? yoksa başka türlü mü kitliyor spek arkadaş :)
ahan da tavan olmuş :))
Arkadaslar sakin satmayin kisada 7 si var
Arkadaslar Mujde mi isterim ama Losev e bi destek [emoji846]
Yazilarimi hatirladiniz mi [emoji6]
izci abime Losev e yaptigi destekten dolayi cok tesekkur ederim [emoji120]
Hayrını görün[emoji846]
Tavanda kaç bekleyen var. Görebilen varmı
Evet aslında uzun süre tuttuğum ve şu an olmayan ve sektörde kendine has yeri olan Orge ve yatırımcısı için hayırlı olsun.
Kâr oranları çok düşük,
Firma çok iyi,
Ortam çok kötü,
Girmek veya çıkmak için iyi düşünün araştırın ( yatırım için, trade zaten ayrı Dünya )
Şu an hiç takip etmiyorum.
Hayırlı olsun.
Vaaayyy... İşler arka arkaya geliyor. Bu baya iyi oldu. Bu kadar sabrettik artık meyvelerini toplama zamani gelmişti...
Kap'ların ard arda gelmesi çok anlamlı oldu. Şirketin yatırımcı ilişkileri muazzam . Ne diyeyim etme bulma, dünyası inşallah bu işin içindekiler layığını bulur.
Şirketimizin devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nden, Acil Kaçış Şaftı Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 69.666,54 EUR+KDV ve 304.194,45 TL+KDV tutarında ilave sipariş alınmıştır.
Böylece Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde toplam sözleşme büyüklüğümüz â€*6.112.061,61‬ EUR+KDV ve 3.054.743,77‬‬ TL+KDV tutarına ulaşmıştır.‬‬
İşin 45 günde bitirilmesi planlanmaktadır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
Maşallah maşallah Orge titredi ve kendine geldi.
F/K10 benim hedefim...
Orge bu direkt hedefe de gider zigzag da çizer ancak trade etmeyi bırakıp bekleyeceğim.
Hadi bakalım bu zamana kadar biz konuştuk artık Orge konuşsun
Sağlıcakla kalınız
hala neden tavan olmadı ki bu :)))
Ben 7.70'in çetin geçeceğini düşünüyorum...
Oralarda trade denerim.
Saglıcakla kalınız...Ek 25369
Tavanda kaç bekleyen var... Paylasabilirmisiniz...