9 000 000 hacim ile nereye çıkacak . ayrıca ağırlık ortalama yakın seyrediyor.ihtimal bile vermiyorum.sadece yavaş senaryo hızlandır . bilanço iyi gelir
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
9 000 000 hacim ile nereye çıkacak . ayrıca ağırlık ortalama yakın seyrediyor.ihtimal bile vermiyorum.sadece yavaş senaryo hızlandır . bilanço iyi gelir
Kar dusuk geldi yarin dusmese iyi ytd
Kar raki dusuk geldi yarinda satis gelmese iyi ytd
Kusura bakmayin yanlis olmus
karin düşük gelmesi nereden cikti min 25 milyon bekliyoruz, 3 ceyrek toplam tahmini 70 bekliyorum, yıl sonu 100 olursa sermayenin 5 katı buda hisseyi 30 a taşıyabilir
bekleyip görelim hayırlısıyla
eregliyle karıştırdılar
[QUOTE=Dandanakan;3796878]https://www.tradingview.com/x/cu56rZb0/
Bu gün hacim fena değilmiş:) 5 hafta önce 20 olan turuncu çizgi şuan 20.70 civarları.
Asıl önemli olan şu obo'nun omuzlarını geçmek sonrası kolay.
https://www.tradingview.com/x/ACQRKWuA/
Zurna'nın zırt dediği yere gelmişiz,bakalım ne olacak.
[QUOTE=Dandanakan;3838303]Usta burdan artık geri çekilme olmaz dimi bu saatten sonra.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resmen temizlik var.buda daha alınacak yol var demek.tabi ne taraftan baktığımız önemli.sanirim aynı fikirde olmayan insanlar var .
[QUOTE=srbnslm;3838862]Olabilir ama önemli hangi hacim ile .düşük hacimli ise korkma.
[QUOTE=ozergur23;3839726][emoji106][emoji106]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam Diyarbakır karpuzu, her hafta 1 TL artsa iyi olur nazar değmesin.
https://resmim.net/f/1VEXQe.png
Helal Erbos ..
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
https://resmim.net/f/NoVDGX.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
İnsan bir haber verir çizgi üstüne çıktık diye demi:yes: Şaka bir yana bu gedik yatırıma hiç güvenmem ben,abuk subuk hareketler yapar.Onun haricinde'ki işlemler zaten al gülüm ver gülüm pastadan gözüküyor.Neyse bilanço yaklaşıyor,önümüzde'ki hafta eski zirveyi yakalayabilecekmiyiz.
Eski zirveyi Hatırlıyormusunuz
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz ve temettü sonrası 24.57 gözüküyor benim proğram'da
Eski zirvesi 27,5 civarı. Bölünmeden önceki aylarda 105 bini görmüştür. Malesef pislik kağıt 6 yıldır elimizde olduğu için herşeyine hakimiz. Dolar bazında bakarsan hisse 40 tl de olsa bende bir anlam ifade etmiyor. geçen 6 yılıma yanarım. Şunu unutmayın; ''ERBOS İNSANI SİNİRDEN AĞLATMADAN PARA KAZANDIRMAZ'' Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tahacim 6 yilin gecmis ama hesabin da yanlislik var,
Erbos gibi bir kagit yoktur.
Tarihi zirve 24,57 dir.27,5 degil.
Temettuler fiyattan düşer.
Ayrica 6 yildan fazladir bende taşımaktayım.
Son 6 yılda 15 tl yakin temettü ödedi[emoji848]
6 yil önce bölünmüş fiyat ile 4,5 tl idifiyatı. o zamanki usd kuru ile 2,5 usd yapar.
Su an 2,5 usd 14,5 tl yapar.
Usd bazında %50 kârdayım.
Bu firmaya surekli söylenenleri anlamıyorum.
Keske bütün portföyüm bunda olsaydi senelerdir.
Yiğidin hakkı yiğide.
[emoji870]
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatta su an tam 10 yıllık da baktım
10 yil önce 0,66 usd fiyat
Suanki fiyatımız tamitamina 3,8 usd
Yaklasik usd bazinda 6 kat
Yani 10 bin usd
60 bin usd olmuş,
Kim nerede kazanabilir pu parayi,
Erbos gercek bir yatırımcı şirketidir.
Karını ortaklariyla paylasan ve her dönem kar açıklayan.
Yüzlerce insani batiran firmalarla dolu bist de bir cicektir o[emoji111]
Erbosdan bölunmeden once cıkmıstım orta vade hedef fiyat öngorusu olan var mı..
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=cumba kuka;3842086]Tahacim 6 yilin gecmis ama hesabin da yanlislik var,
Erbos gibi bir kagit yoktur.
Tarihi zirve 24,57 dir.27,5 degil.
Temettuler fiyattan düşer.
Ayrica 6 yildan fazladir bende taşımaktayım.
Son 6 yılda 15 tl yakin temettü ödedi[emoji848]
6 yil önce bölünmüş fiyat ile 4,5 tl idifiyatı. o zamanki usd kuru ile 2,5 usd yapar.
Su an 2,5 usd 14,5 tl yapar.
Usd bazında %50 kârdayım.
Bu firmaya surekli söylenenleri anlamıyorum.
Keske bütün portföyüm bunda olsaydi senelerdir.
Yiğidin hakkı yiğide.
[emoji870]
Fiyat 24.57 diye yukarı'da yazdım.Taha temettüyü düşmemiş.
Kazanmadım dediği'de dolar bazın'da doğrudur sayın cumba kuka,zira dolar bazın'da baktığınızda o gün 2.5 dolar'ın 4.5 tl bugün'se 14.5 tl yapması bir şey ifade etmez.O gün dolar alan bir kişi'nin parası'da dolar artınca aynı oranda artmıştır.
Bu uzun vade yorumlara gerek varmı kağıt son bilanço ile yüzde 42 büyümüş endeks sadece yüzde 2 . önemli olan 3. Çeyrek bilanço . beklenti nedir . zaten iyi gelirse sonuç güzel olur.onemli olan orta vadede ne olur.yukarida arkadaş sormuş tu orta vadede ne olur .yine konu başka yerlere gitti ve kafa karışıklığı yaratıyor.
Arkadaş yukarıda yazdığım gibi bilanço ya göre beklenti olabilir .yine yaklaşık bilanço gelirse en az yüzde 42 daha büyür.f k 5 olduğuna göre çok rahat alır
ERBOS Son günlede yaptığı yükseliş, iyi bir 3.ceyrek bilançosu açıklayacağı izlenimi uyandırıyor. F/K daha yeni 5 oldu. İyi bir bilanço açıklarsa F/K tekrar düşecektir.Orta ve uzun vadenin en iyi hisselerinden olup aynı zamanda temettü hissesidir.
Not:Erbos hiç bir zaman 27.50 yi görmedi. Sayın Dandanakan ın yazdıklarına katılıyorum.
[QUOTE=cumba kuka;3843071][QUOTE=Dandanakan;3842859]Bu nasil bi matematik?
Usd bazinda artmis parasi diyorum ben cok basit,
Dolar artinca ne demek?[emoji848]
Ben hisse basi 2,5 dolar koydum
4 dolar olmuş!
Daha nasil anlatayim
https://www.tradingview.com/x/tHPrWueC/
Olaya kendi açından bakarsan 2.5 dolara 6 yıl önce aldığın hisse bugün 3.8 dolar olmuş 6 yıl sonun'da kar'a geçmişsin.
usd bazın'da artmış parası diyorsun ner'de artmış 2011 nisan ayın'da 5 doları gören hisse 8.5 yıl sonra oraya gelememiş.Nasıl matematik bu,8.5 yıl önce 5 dolar verip 1 hisse alan vatandaş,o zaman dolar ortalama 1.50
1.5*5 =7.5 tl bugün dolar 5.75*5 =29 tl eder.Aradan geçen yılların enflasyonunu'da eklersen 40 tl adamı ancak kurtarır.
[QUOTE=ozergur23;3843288]Bu uzun vade yorumlara gerek varmı kağıt son bilanço ile yüzde 42 büyümüş endeks sadece yüzde 2 . önemli olan 3. Çeyrek bilanço . beklenti nedir . zaten iyi gelirse sonuç güzel olur.onemli olan orta vadede ne olur.yukarida arkadaş sormuş tu orta vadede ne olur .yine konu başka yerlere gitti ve kafa karışıklığı yaratıyor.
Sayın özergür ben 10 yıldır bu hissedeyim,benim gibi bir çok arkadaş var.Bu yüzden yorumlarımız uzun vade oluyor.
Orta vade ne olur,arka sayfalar'da grafikler var senin yorumların'da var merak eden okusun araştırsın,Kararını versin.
https://resmim.net/f/X2MBO8.png
https://resmim.net/f/K0g5tM.png
Taha hocam bence siz yazdiklariniz da haklısınız.ozellikle geçmişi incelediğimiz de .23 Ocak 2015 de fiyat 10 .50 gözüküyor daha bu yılin başında 15 Ocak da 13.67 fiyat gözüküyor.dolar 2.29 bugünün kaç olduğunu gerek yok sanırım.kiyas yapmamada. bence uzuncu olmamak lazım.dogru yerde alıp satmak lazım. Bu yılın başında alan bir kişi kısa vadede orta vadede çok iyi Bir getiri ile ayrılacak Ken uzun vadede dolar bazında degerlenince elinde patlayabilir. şu an kısa ve orta vadede bilgilere yorumlara değerlendirmelere ihtiyaç var. Saygılarımla
Bilanco bu ay icinde gelmesi gerekmiyormuydu ? Ben bilanconun cok guzel geleceginden eminim fakat bir korkum var o da beklentinin alinip gerceklerin satilmasi...
Erbosun oyuncusunun kötü huyu çok iyi bilanço gelse dahi kapa bilanço dusunce şirketin batmıs gibi hisseyi asagı basıp kârı begenmemesi maliyeti düsuk olanlar uzuncular icin sıkıntı yok ama bilançoya kadar yuksekden maliyetlenecekler dikkat etmeli..
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ukalalık olmasın ama 15 yıllık bir erbos cu olarak ben kesinlikle haklıyım. Çünkü ben diğer arkadaşlar gibi grafik bakarak bilgi paylaşmadım, paylaştığım bilgiler yaşayarak kazandığım erbos tecrübeleridir. Evet tarihi zirve hesabımda temettü düşümü yapmamıştım ve verdiği temettü umrumda da değil. Ben erbosu fiyatı 7 tl iken aldım ve bir kaç yıl sonra ortalama 21 li fiyatlardan tamamen boşalttım. Daha sonra tekrar toplamaya başladım. Hesabıma bakınca kayda değer kardayım ama 6-7 yıllık bir beklemenin karşılığı ve hele birde döviz bazında bakıldığında bırak erbos almayı, Hayvan gübresi alsaydım çok daha fazla kar etmiştim. Temettüsüne gelince yaklaşık 150 bin tl değerinde hissen olsun, verdiği temettü 5-6 bin tl. Erbos'u bilmeyenelere şunu diyim, bu hissedeki en büyük problem imtiyazlı hisselerdir. Kısa vade alanlar için elbette 15 tl den 22 tl ye gelmiş olması iyi kar. Sanırım benim gibi 6-7 yılını bu çukurda heba etmiş olanlar mağdur durumda.
Kar tahmini olan varmı.Hasılat 475-480 milyon civarı gelirse kar ne kadar olabilir?
Guzel kardeşim,net bakin yanılmayın,21 yilinda 5 dolar degildir nisan2011 5,5 tl dir,
Sizin söylediğiniz doviz kuruyla 3,7 usd eder.
Kaldiki tarihi en tepe noktasindan alan akıllı da kusura bakmasin artik,
Yanlis hesap yapmayin,
Temettulei düşerek bakilir fiyatlara,
Simdi 17/18 tl den alma gel 27/30 olunca al sonrada sirketi sirumlu tut,
Endeks tarihi zirvesinden tl olarak %20 asagidadir.
Birde erbosa bakin,
Lutfen obhektif olun,
Erbos nu botsanin en iyiylerinden biridir...
Gecen sene yüzde 15 kar marjı vardı . benim tahminim 500.000 üzeri kar saygılarımla
Özür satış