bende pencereden bakınca görüyorum ortak olduğum kuleyi
ve düşünüyorum rivadaki 72 dönüm arsayı
mühyedeki diğer arsaları
biraz bekleyeceğiz zannımca
umarım çok beklemeyiz :-)
Printable View
Ykgyo bir hafta öncesine kadar piyasa değeri 14-15 milyon dolardı. Fiyat baskısı ile toplayan topladı ky de kaçtı.
Yeni yeni taşlar yerine uturuyor. Spek önemli ancak spek de temeli sağlam olan ve kontrol altına alabileceği kağıda girer.
Galip ağa bu yola çıkmadan önce koç ve koray ile anlaşmıştır tahmin ediyorum.
metro yatırımın aldığı hisseleri yazacak bi müslüman yok mu ya acaba
7,5 milyon lot aldı 4 de vardı e gerisini sen hesapla yorumla
ya metro yatırımın ykgyo da aldığı senetler değil bugün hangi senetleri almış diyorum:)
Tavandan 50 binlik lotlar alan hangi kurum acaba
Ahtapod sendemi sattın yazmaz olmuşun
Fazla lak lakaya gerek yok arkadaşlar metro ne derse o teknik direnc hikaye tavandan seker 1.6 milyon okuttu
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7f2396f2a8.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b6f57eb5c.jpgson 15 günlük alan satan
pasta var mı arkadaslar bir de kap a verilecek haberi beklemek lazım
yalnız şunun altını çiziyorum galip in brokerları en iyi teknikçilerdir teknik yıldırma işi,silkeleme işidir
dün tüm indikatörler şişmişti neden 2.30-2.31 arasında top çevirdi zannediyorsunuz
bugun tam dönmesi gereken yerden döndü ahtapotta bende dedim 2.50 üzeri çıkması lazım diye
neyse herkes için hayırlısı olsun artık dikkatli olmak lazım
metro çok mal aldıysa götürebilir
ama sonuçta bu kağıdı gökyüzüne çıkaramaz dimi
ytd...
Valla melih kardes suanda yatirimci olan herkes elindeki lot sayisi kadar para kazandi nerdeyse 10.000 lotu olan 10.000 lira para kazanmistir ama sonradan girenler iste onlar biraz daha tedbirli olmali kagit buralara 1.50 lerden geldi bugun 2.77 oldu...o yuzden gokyuzunden kastim su adamin elinde 1 milyon lot varsa 1 milyon kar var kardes :) az degil...
Gun sonu pasta istiyorum birinden rica edeiyorum
30/06/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,27 - 2,77 TL fiyatından 6.444.109 adet alış işlemi ve 2,30 – 2,77 TL fiyat aralığından 1.663.535 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 30/06/2017 tarihi itibariyle % 21,06 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e572bea43a.jpg
Gökyüzü derken TL bazlı tepesi 6 küsür dolar bazlı tepesini hiç soylemeyim.bakin görürsünüz
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bina en az 1.5 milyonda acikci ekle diğer kalan malın yarısının çoğu 4 ten önce gelmez tabii benim tahminim
2,05-2,46 kapanışlar derken 2,77 kapanış hayaldi gerçek oldu
Tek zarar eden sanırım benim bu hissede,sağlık olsun
Bu gidişle 3 tl hayal değil p.tesi tavanı 3,32 zaten sahada ky yaklaşamaz elinde olana bol kazançlar
Ahtapot sen naptin ??
Şirketi bu yolla ele geçiremez de yönetime girer ve hakim ortaklarla anlaşarak kağıdı tepelerde tutarlar.
Büyük zarar yazan Yatırım fonları ve kurumsal yatırımcılar da biraz rahatlarlar.
Eğer anlaşma varsa büyük bir proje yada sermaye artırımı gibi haberlerle küçük yatırımcıyı tekrar toplarlar.
Avgyo gibi 5-6 gidecek herhalde. Hareketin başlangıcında 1.37 alıp 1.39 satmıştım.
Şimdi elinizde ortalama 2.35 maliyetli 10 milyon lot var dolaşımda fazla mal kalmadı siz olsanız ne yaparsınız gücünüz de var.bu sorunun cevabıni bilen hissenin gideceği yeri veya yerleri tahmin eder.ben olsam 5 liraya çeker orada hisseyi stabil hareket ettirir.piyasayi o fiyata alıştırırdim.cunku buradan 5 liraya gitmesinde fazla almaya gerek yok 2 milyon lotu al ver yaparak Fiati oraya götürür.spk daki brütcü fetoculerde tutuklandı nasıl olsa.sikinti yok brüt olsa bile hisse 3 ay içinde brute girdiği yerinde üzerine çıkıyor ornekleri dolu yani kasilmayi bırakın gevseyin.
Galip bu ne yapacagi belli olmaz o yuzden guven yok ama beni sadece dusunduren sey su neden bu kadar topaladi ki ?
İlk etapta 3.4 gösterip oradan çakarlar...
Bosverin fibo mibo para tekniği çizer canı ne isterse onu yapar yukarıda yazdigimin cevabını bulun olay odur.paraniza bakın kazanmaya bakın parayı cebe koyun
Çok doğru diyorsun,avtur ve avg den sonra sanırım operasyon bunda kaç kez girdik çıktık ama tahmin edipte beklemedik şimdi anca izleriz bilerek tavan kapatmıyor 2,46 da aynı yapmıştı korkup almamıştık p.teside 3 üzeri kapatırsa şaşmamak gerek
Maksat yorum olsun şahsi görüşümdür
Avgyo ozgyo vakfn ......toplayıp kime sattiysa onlara satacak Riva nereden çıktı hayırdır yeniden arsa aldida haberimiz yok mu 2016 da satmadimi Riva arazisini