https://www.investco.com.tr/Content/...k_izahname.pdf
aha burda izahname..
Printable View
https://www.investco.com.tr/Content/...k_izahname.pdf
aha burda izahname..
alarko holding
zorlu enerji
acıselsel
verusa holding
euro yatırım
türk hava yolları
kontrolmatik
mahşerin 7 atlısı
2 milyon ton boksit üreteceklerdi 400 bin ton alüminyum yapar tonu 3150 dolar deli paralar hiç haber yok mu
Bir dost
kağıtta hareket yeni başladı ,sabredenlerin günleri geldi galiba.
Maliyet çok artmış alüminyum da çoğu ab üreticileri kısmış üretimi.. bakalım bilanço da olacak mı busefer
Tonu 5000 dolar olabilir deniyor alüminyum
Bir dost
verus ile ilgili bir aracı kurumun boksit üretimi ve favök beklentisi vardı rapo halinde bulamadım .... bilen varsa link atabilir mi ?
52,35 (09/11/2021 ve 03/01/2022 zirveleri) geçilmeli ve üzerinde GÜNLÜK kapanış gelmeli...
Arzı onaylanan investco verus un sahibi, ilgisi bu.
Selam arkadaşlar inves holdingin halka arzı neden vertuya ve verusa prim yaptırmadı bu konuda görüşü olan arkadaşlardan görüş alabilirmiyiz teşekkürler. halbuki dev bir halka arz rüzgarı bile esmedi neden
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004866
HAY MAŞALLAH 192 MİLYON KAR AÇIKLADI
Işık ökte , bir senedir bu hisseyi övüyor.
Ky dolmuş.
Patronu da öyle sasa'nın , bim'in patronu gibi de değil.
Boksit dediler, yıllar oldu ses yok.
Öz varlıkların Tekrar değerlemesini yapsalar zaten özvarlık değeri ucar. İnatla da yapmıyorlar. İşlerine gelmiyor.
Borsada faaliyeti iyi şirket bulmak dert, iyi şirket olup patronu borsa üçkagıtcısı olmayanını bulmak daha sa zor.
Yazıklar olsun.
Sayın distortion@
al sana boksit madenleri haberi demekki her şeyin bir vakti varmış beklemesini bilmek lazım ,şimdi gelsin paracıklar bakalım hisseyi bundan sonra kim tutabilecek elinde olanlara hayırlı olsun şanslılar.
VERUSA HOLDİNG A.Ş.
VERUS
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
03.03.2022 18:48:40
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)A+ A-
Özet Bilgi
Şirketimizin %100 Oranında Bağlı Ortaklığı Standard Boksit İşletmeleri A.Ş'nin Adana Tufanbeyli Boksit Maden Sahası Zenginleştirme Tesisi Kapsamında ÇED Raporunun Onaylanması Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.'nin üretime geçen Adana Tufanbeyli Boksit (alüminyum ana cevheri) maden sahası zenginleştirme tesisi kapsamında ÇED Projemiz, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 03.03.2022 (bugün) tarihi itibariyle onaylanmıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Sayın distortion@
burası borsa vermeyebilir ,tepki vermesi gereken yatırımcı olması lazım ,altının kıymetini sarraf bilir misali sayın Işık ÖKTE yi bende yakından izlerim onun önerdiği tüm kağıtlar hakettiği yerlere geldiğini gördüm zaman içerisinde ,eh bunca olumlu habere tepki verir diye düşünmekte haksızmıyım vermezsede piyasaya uyup elimizdeki altından olacak halimiz yok ,alanada satanada allah hayırlı yolculuklar nasip etsin demekten başka elimizden ne gelir
Ahhh daha istediğim kadar hisse toplayamamıştım. boksit işi benim planları boksit etti
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
E. DİĞER BAŞVURU SONUÇLARI
1. Enda Enerji Holding A.Ş.’nin (Şirket) ortak sayısının 500’ü geçmesi nedeniyle Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn,
Kanun) kapsamına alınma talebinin, Şirket’in mevcut ödenmiş sermayesi üzerinden gerekli yasal ücretlerin alınması şartıyla
olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
SPK az önce duyurdu eh nihayet iyi bir para musluğu açılmış olacak ,burada ortaklığımız var satmamız halinde milyonlar hazır
Kimse yokmu buralarda benmi fazla ümit bağladım acaba bu şirkete şimdi investen 20 milyon alan şahıs bu kargaşada boşu boşuna 400 miyon bağlamamıştir diye düşünüyorum. İnvesi yürütüp ellerindeki lotları satabilmesi için verusa haber pompalayıp invesi değerlendirmesi lazım şirket bilgi bakımından çok ketum geçen sene boksit için gong ćalan yönetim 1sene den fazla olduğu halde daha üretime géçemedi tokattaki madene değerleme firması ile 15 ay oldu anlaşalı haber daha çıkmadı geçen sene söz verdiģi halka arzlar için hiç ćalıßma yapmadı yaptıysada yatırımcısiyla paylaşmadı geri kalan maden lerle ilgili hiç haber vermedi şimdi yatırımcısıni bu kadar suistimal etmesi normal deģil ama inanıyorumki tahtacıda bizlerle beraber zarar etti yatırım tavsiyesi değildir
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Bakan ,bütün alüminyum sektörüne hitap etmiş .Ama verus özelinde bakarsak sanki bize söylüyor gibi de anlayabiliriz. Gelin alüminyum tesislerinizi kurun artık diyor. Sayın yöneticilerimiz bu konuda ne düşünürler acaba .Herhalde şartların biraz daha olgunlaşmasını mı?
''Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.,Gelişime ve ilerlemeye açık kurumsal yapısı altında, dünya standartlarındaki ileri teknolojilerden faydalanarak alüminyum zenginleştirme ve boksitten alümina ve alüminyum elde edecek tesisler kurmaya yönelik yatırımlar yapmayı, böylelikle hem üretim ve satış hacmini hem de ürün kalitesini artırmayı hedeflemektedir.
İş geliştirme Modellerinde AR/GE ve İnnovasyona önem veren Standard Boksit İşletmeleri A.Ş.‘nin Adana Tufanbeyli İşletmesinde üretime geçilmiştir.''
İnvestco Holding Yatırımlar sayfasından.
''Adana ili Tufanbeyli ilçesinde yer alan boksit madeni
sahasındaki tesiste işletmeye geçilmesi ile yıllık 1.000.000
ile 2.000.000 ton arasında cevher üretimi
planlanmaktadır. Diğer bütün sahalarda geliştirme
faaliyetleri devam etmektedir.
IV. Grup Maden Ruhsatı sınırlarında yapılan detaylı
maden arama çalışmalarında tespit edilen boksit rezervi
ile Standard, bölgenin ve Türkiye’nin stratejik öneme
sahip önde gelen şirketlerindendir.''
Verusa 2021 faaliyet raporundan.
Sıkıntı adamlar 2018 yılında üretime geçeceklerini açıkladılar daha sonra 2021 şubat ayında bistte gong çaldırdılar ama ne yaptılarsa daha hala 1 ton boksit satmadılar yani güven kalmadi tokatta buldukları altın rezervi 2. Senesi bitecek daha rezervi açıklamadılar bilgi bakımından çok karamsarlar Türkiye deki boksit rezervlerinin yüzde 80 ellerinde ve aldıkları altın madenlerinden daha değerleme raporu gelen yok sonuçta mesela 2017 aldıkları tufanbeyliden 2021 de gümüş bulduk diye kapattılar yani sahanin bütün rezerv raporları çıktıktan sonra 4 sene sonra gümüş bulduk diye kap atıyorlar resmen yatırımcısıyla dalga geçiyor lar ama belki bir umut bekliyoruz adam gibi üretime geçerler diye fakirin ekmeği umuttur
gelecekte bir gün gelir ,enseyi karartmaya gerek görmüyorum
Evet işler geç yürüyor, haberler geç geliyor. Bu yüzden yatırımcıda sabır kalmıyor ve zaten bırakıp gidiyor.
Fakat haber geldiğinde de iş bitmiş olabilir. Beklemek zor ,zengin hissesi ya da zengin olmak isteyenlerin hissesi .
Yani zaten şirketin şu andaki taşınmazları milyarlarca dolar ediyor insan zaten onun için kızıyor ellerinde sadece en az 50milyon tonluk boksit rezervelri var bunu boksit olarak satarsa 5 milyar dolar değeri var alüminyum a çevirip satarsa 40 milyar dolar değeri var tokattaki madende buldukalri rezerv ton başına gübreye eşdeğer yani oradada güzel bir rezervleri var ve diğer ellerindeki altın madenleri bu madenler ihaleye çıkmadan devlet tarafından incelenip veriliyor.sonuçta hayvan otlaģıni git kaz demiyor devlet bunca beklentileri varken sonuçta yatırımcılarıda elle tutulur bir şey istiyor bence bunu yatırımcılarına çok görmemesi lazım
Yatırımcıyı düşünen bir kaç patron dışında hemen hiç yok bu alemde. O yüzden yüksek beklentisi olan hisselerden bir miktar demirbaş olarak portföyde tutuyorum. Her ihtimale karşı , fazla kazanamasam da üzücü olmaması için. Yoksa dediğiniz gibi 2 yıl olmuş sadece Tokat haberi. Ne zaman açıklanacak meçhul.
Yatırımcı ilişkilerinin başında duran Mustafa Arslan standard boksitle alakalı bilgi veriyor mu arkadaşlar?
Edit:Az önce görüştüm adamın hiçbir şeyden haberi yok.Tamamen deli zırvası kapalı kutu şirket.
Yani bu şirket 1 yıldır üretimdeyse bilançoda neden etkisini göremiyoruz çok garip
Bu patron ne yapmaya çalışıyor bütün topladıklarını ak yatırım da birleştiriyor. Yani zaten kendi olan malı ak yatırım da niye toplar.adamları çözmek için dahi olmak lazım. Ha birde bunların yatırım cı ilişkileri ne işe yarar