Almadı deyince aldı bu da ilginç
Printable View
Almadı deyince aldı bu da ilginç
borsaderinlik.com
bugün iyi olacak ......
hadı artık 2.5 lara yolculuk baslasın zarar dız boyu zaten
2.28 15000
2.29 15000
güzel
2,30 u aldılar...
malı 2,39 ve 240 a yığdılar
Ek 1947
ne demekse...
Boga iyide boynuzu denk gelmez bize umarım :)
Ek 1948
2,23 e dönmezse sorun yok....
bunların çok önemi yokki hele brütteki hissede hiç yok gibi hacim zaten düşük . bende kaç gündür bakıyorum turkishbulls dan vermediği boğa formasyonu kalmadı yok güvercin yuvası boğa yok hamile boğa yok düşen blok boğa yok akşam bilmem nesi boğa vs :)
o kadar boğa formasyonuna rağmen düştükçe düştü geldiği noktada ortada zaten
bende biliyorum öneminin olmadığını ama benimki iflas etmiş züğürt tesellisi....
Beni korkutan dün a1 almış 45 bin ben bu kurumun 2 gün durdugunu cok görmedim tek sıkıntı a1 capital
korkmaya gerek yok... sabırla bekleyin güzel şeyler olacak......
hepinize iyi hafta sonları....
Eşeği kaybettirip bulduruyorlar ona seviniyoruz.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170401/rmwpx9yh.jpg
hayırlı sabahlar.
haftalık kapanışlar.
Bulalim da esek de olur atda olur ne olursa olsun.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
206 bin garanti almış 2. 26 ortalama ile aslında 246 bin 40 binini 2.27 civarı vermiş a1 işlem yapmamış ilginc bu ülker olayı endex i etlilemez umarım
Guzel bır hafta olması dılegıyle.
İnşallah güzel bir hafta olur. Bu bist insanı emekli gibi parayı altın yapıp yastık altına atmayı zorluyor.
yine işlemleri günün son saatine bırakacak gibi.....
hadi bakalım hareket saatleri yaklaştı.... bugün ne yapacaksın görelim.....
dünkü hareket son yarım saatteydi...ytd...
hareketi aşağıya yaptı nmssz....
Bugün garanti almış yine a1 boşaltır demiştim 2 gün gecmeden bugün vermiş az kalmış
basın aşağıya soysuzlar yandaş çetesi vatandaşın parasında malında gözü olan bi kaç paralı p....
A1almıştı gecende lotları bitmek üzere az önce sordum 15 20 bin arası satmış biter bugün inş garanti satmasa iyi olur
sakin olun beyler 2 gün önceki yükselişi hazmetmesi lazım... bu hafta bitmeden güzel şeyler olacak....ytd...
2,95 - 3,09 arası gap var ilk hedef burası....ytd...
geçen haftaki düşüşü telefi etmeyen kağıt ne yükseldide ne hazmetsin!? spk kçk yatırımcıyı madur etti aldığı kararla o zamanki fiyat belli şimdiki fiyatta... sözüm ona ağa,adamlığından v.s. bahsedilen hemşerim 4 üzeri dünya mal aldı ona akıl veren sipek uşakları burdan niye almaz!? vatandaşa kazık atma aldatma niyeti olmayan adam 4-5 arası aldığı malı çok rahat buralardan almalı . ne değişti vakfn de !?? bi bürüt denen küçük yatırımcı düşmanı uygulamada isteyen herif adamsa fiyatı rahat bir şekilde 10lara dahi çıkarırdı ama niyetleri ve işleri dürüst değil galib a...
avgyo düşerken altına yatıyor çıkarken altında kalıyor ! .. yemedi a nın b si. finans sektörünün karda tavan yaptığı zamanlardayız, bu babası çok çocuk muamelesi görüyor.
Ek 2034
ya adamlar resmen dalga geçiyor... kademelere bakın yaaaa... tamamen boş diyebiliriz....
adamlar bu hisseyi terk mi ettiler yoksa......ytd....
:) 10 bin lot ile taban da olur 20 bin lot ile tavan da.. hisse dalga geciyo resmen
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne vereceğim, dursun kenarda
çok sığ.... hisse duruldu... bakalım ne yapacak....
kimse bankamatiğe gitmiyor herhalde... yada bankamatikte sıra var...
bankamatik e gerek yok telefon açıp aracı kuruma veya çalıştığın bankaya aldıra biliyor isteyen. bu dümbelekte adam gibi bir alıcı olsun çoktan düştüğü fiyatların üstüne çıkardı maksat bıktırma avgyo tıkır tıkır yükseliyor.bunun arka tarafı ağır kaldığından kaldıracak direkli yok!