Birleşme iptal oldu diye aldım, klasik bist hareketi, spek haberi satış fırsatı olarak gördü, bizde avlandık, düştükçe aldık, şimdi de kilitlendik, artık şubata kadar hisseyi tutarsak ancak zararım çıkar.
Printable View
Birlesme iptal ettirldi kucuk yatirimci nedeniyle.s..ke s..ke iptal etmek zorunda kaldilar.
Simdi intikam alma projesi bu.
%39,.. payla işbanka hakim olan sandık derneği üyelerinin çalıştığı işbankın iştiraklerinden işfinansal ve onun hakimiyetindeki işfaktöringteki 2 * şirketteki halka açık borsa paylarındaki baskılı defter değeri altlı hatta nominal altlı muazzam hisse el değişiminden sonra sandığın %39,..kontrolundaki işbank ın dolaylı olarak 2* iştirak şirketi üzerinden ortağı oldu.Türkiyede böylesi, ilk***..ve tek..
işgyo hisselerinde neler oluyor .inceleyin izleyin araştırın...çok çok önemli...
küçük yatırımcı işfinansal ve faktöringden sonra işgyo dada çakılmaya çökertilmeye devam ediyor..
bakıyoruz manukyanın sorumlu olduğu işyatırım bazı iş iştiraklerde fiyat istikrarlı alım**yapğıyormuş..hımmm..işgyo ve işfinansal hımmm..devammmmmmm**..izlemeye.**??
10 gündür mütemadiyen düştü
Ne sinir kaldı ne moral
Günahımız beklemekti
Kısmet olacak insanda
Spektin de bankanın da yönetimin de...
Tetikçiler saldırıda bekleyin görün ahhhh bu temettüler bol temettü bol organize baskı bol löpleme memlekette tek devammmmm
Organizeler hisseyi aşşa vurdukça tetikçiler seviniyor saldırıyor nasıl bir sadizm bu acı çekmekten zevk alıyorlar gibi veya mamalanma sistemi ah bu temettüler nasıl hisse oluyor vay beee
endeks çıkmayan endeksle düşüyor. En önde hemde. Kağıt dediğin böyle olacak işte. 600 şirket arasından bunu bulmuş olmak da bir kabiliyet.
27 Temmuz'dan beri her gün düşen bir kağıt. Her gün ama.
O iki satış kağıdı bitirdi.
Tutunuyo numarası yapıyo erefsiz
Kağıdına sahip çık işbankası
reise yazacaz bak
Geçen hafta 1.52 idi. Vermedik oradan. Şimdi 1.42Den veriyorum.
1.41 oldu aloooo
Naptı da bu kağıt bu fiyata indi bi haftada
Bu iş bitti . Belki birkaç sene buralarda bekleyeceğiz artık. Bence dip 1.32 lerde ytd
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben stop oldum, benim anladığım spek çankayadaki ankaranın satışına kızmış,
Hatam olayı önceden çözememek, sağlık olsun.
Zaten istenen de bu. Stop olup verelim gitsin. Birleşme sonrası artık 1.70'ler dediğimiz anda çakıldık veya çakılmaya başladık.
Mesut tetikçiler korosu eşliğinde devam 😎Bu arada son 10 yıllık hisse pay değişimleri nasıl olmuş ne kadarı şirket kaynağı olan temettü destekli 👋👀baskılı beleşli el değişim Yen'i işbank grup ortakları vergisel durumları nedir acaba 😎Rekor varmı rekor vay beeee
0,40 cent ilk destek geldi,buradan bu ortmada alinirimmi yoksa 0,39cent hatta 0,35 cent lere gelri mi ??? Kore ve etkisini hesaplamak cidden zor...
Ben 1.42 den çıktım. Kalanlarla Allah kolaylık versin. Böyle hissede olmaz olsun . ABV ytd
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Organize edilmiş mesut tetikçiler korosu hisse aşşa👀Çökerken mutluluk ciklemesine devam ediyor işbank borsadan beleş fiyatlı şirket kaynaklı temettü destekli hisselemeli Yen'i ortakları memlekette böyle bir ortaklık olmuşmu 👋🤷🏽♂😜acaba vergisel rekor varmı rekor yediğin hurmalar tırmalar mı acaba izle incele araştır bekle ve gör şişman kadın çıkmadan opera bitmez k yatırımcı Çökertme'si kim bunlar
Yedik dayağı oturduk. Bu hafta hayırlara vesile olsun. İnşallah toparlarız. Hala nedenini anlayamadığım geçen haftaki çakılmanın devamı gelemz umarım
Gelll vatandaş organize sistemli itinayla 😎👀hisse baskılaması yapılır yanında bonus şirket kaynağından bol teememtüüü bol beleş hisse bedava hediyesi giellll tiyatroya gieellll
Borsa %50 artar %1 gitmez, borsa %1 düşer bu %50 çakılır. ABV senin.
Bir daha hayatta işbankası ve iştiraklerine para yatırmayacağım
Bu bana ders olsun
Batıyormuşuz ne
Diğer gyolara bakın bir de
ABV
Bunlar nasıl yorum arkadaşlar nerede bilgi paylaşımı ve yorumu, fitne fesat hisse.net e yakışmıyor. Düşüşün en büyük sebepleri yabancıların satışı. Satmalarının sebepleri de açık diğer ülkelerin borsası da yükselmeye başladı, bist cazipliğini yitirmeye başlayabilir veya trend devam edebilir. Ayrıca kısa vadeli düşünmeyin 4 yıl da bir yatırımını yükseltmeyi planlayan ve 4 yıl içinde de planlarını hayata geçirmeye çalışan bir şirket öyle 6 ay da parlayacak bir hisse değil.
Doğrudur yatırım uzun vadeli olmalı.Vakıf ve Yapıkredi GYO son bir yıldaki en düşük değeriyle bu günkü değerini kıyasla bakalım.İŞGYO değer olarak Nerede. İşte bu insanı perişan ediyor.Bu gün 2500 puan giderken iki kademe gitmeyen kağıt yarın 500 puan düşerse ilk sırada yer alırsa kötü olanda bu
Spekülatif hareketlerle ISGYO kıyaslanamaz. YKGYO tedavül de bulunan hisse sayısı çok az olduğu için bazıları bundan faydalanarak aşırı alım yaptı ve fiyat yükseldi. En son takip ettiğim kadarıyla metro holding doldur boşalt yapıyordu. Şimdi ISGYO da aynı spekülatif hareketi beklemek saçma olur, hisse sayısı kıyaslandığın da zaten orta ya komik tablo çıkıyor. Sizin fikrinize göre HLGYO da uçup gitmesi gerekiyor ama o da yavaş ilerliyor.
ek not vkgyo yu bilmiyorum
+ şu dip notu da ekleyeyim, 1 aylık yabancı oranları
Kod Kapanış (TL) 10 Temmuz 2017 11 Ağustos 2017 Değişim (Baz Puan) Etki* (%)
ISGYO 1,45 30,95 29,22 -1,73 -0,02
İtinayla organize sistemli😎Hisse baskılaması yapılır yanında teememtüüü lü hisseleme beleş bedava gellll vatandaş tiyatroya gel sahi yüzde 5 hissenin teememtüüüsü ne oldu bu sene beleş bedava şirketten baskılı hisseleme abidikler izle önemli incele neler oluyor
Hakikaten hayretler içindeyim
Dün güçlü bir alımla iki kademe yukarı yaptı
Bugün ise zayıf bir hacimle aşağı
Bu hisse şaşırtmaya devam ediyor
Borsadan itinayla baskı kurulur😎Organize sistemli yanında şirket kaynaklarından teememtüüü beleş hisse alımı için hediyesi gel tiyatroya gelll izle incele mutlu tetikçiler korosuna kanma
Mesela 50 milyon lot hissen olsun yaklaşık 65 milyon teememtüden 3 milyon nakit cebe ordanda mesela aaaaa hisseler baskılı hazır dur şuradan 2 milyon lot nasılsa şirketden gelen para alayım bari de hisse pay oranım😜Artsın yani yani itinayla hisse baskılaması yapılır
Battı mı işgyo