https://i.hizliresim.com/gOZPDR.png
Printable View
Merhabalar. Satýþ haberleriyle ilgili bilgisi olan var mý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Satýyorlar mý? 1 kuruþtan satarlarsa ben alýrým.
EVA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu sümerpark Projesi’de altý yedi yýlý geçti tamamlanamadý, hala aðýr aksak devam ediyor...
Herhalde satýþlarda düþük geçti ki konut kýsmýnýn bazý etsplarý askýya akýndý ve ofis kýsýmlarý ise yine satýþa göre önce birinci sonra kule ikinci kule þeklinde etap etap eke alýnacak..
Diðer gyo projeleriyle karþýlaþtýrýldýðýnda maliyeti çok yüksek bir proje deðil. projeyi tamamlamak için ihtlyaç duyulan miktarda bir bedelli yapýp bütün ofis ve konut bloklarýna topyekün baþlanýp bltirþlse artýk. Bitmiþ projenin avm ye katkýsý yüksek olur.
Daha sonrada biten uniteler güncel fiyatýnda aþama aþana satýlýr. Sonuçta kombine olarak bitmiþ bir projede talep daha iyi olur. Ve güncel flyatýyla satýlanlardan her zaman kar edilir..
Neden bedelli yapýlsýn ki, koskoca þirket kredi çekemiyor mu? Çok kötü bir MANÝPÜLATÖR aðzý olmuþ, en þanssýz tarafýndan.:oleyo: Kamuoyunu bedelliye hazýrlamak çok iyi bir fikir deðil zannýmca, taþ taþ üstünde kalmayabilir, aman dikkat...
Benden söylemesi:yes:
Bu hisse herzaman böyledir, bist %1 düþerken bu %4 düþer, bist tekrar eski yerine gelir bu ancak %1 çýkar, her zaman böyledir, sabir iþi bu hissede lazým olan.
Sabýrla olacaksa sýkýntý yok..
borsa tarihimde þu hisseden bi kere para kazanamadým yahu...ydt
ne oldu topic öldümü? herkes çalý arkasýndamý?
kutman virajda savruluyorsun :)
93-94 , arabayý iyi uçuruma yuvarlamadan kurtuldun kutman.
borsa uçtu kaçtý oldu 118000 hey bey hey pegyo hala bekler. son bdelli bedelsiz bölünmeleri düþünürseniz 58 kuruþ bugünkü deðeri, defter deðeri 2 liraya yakýn, þirketin hiç te zor durumda olduðu düþünülemez, içi dolu bir þirket, adamlarýn derdi burlardan mal alabilmek, bütün gayretleri çabalarý bu. ancak iþi bilen blançosunu deðerlendiren, grafiðine ve takaslarýna bakan deneyimli biri bunu zaten keþfedebiliyor, tahtada baský yaratýlýyor ancak buralardan bu fiatlardan mal almasý gerçekten zor sadece hastasý müþkülü ihtiyacý olan verir, ötesinde borsa buralara gelmiþ, bu kaada girmiþ ve yatýrýmcýsý olmuþ kiþiler niye bu fiatlardan mal versin aksine ellerindeki mallar daha da deðerli hale gelmiþtir.mesela 6-7 yýldýr enflasyon farký, dolarýn 1,5 lardan 4 liralara geldiði düþünülürse mümkün deðil aklý olan burdan mal vermez aksine parasý olan varsa daha da almaya çalýþýr.
Geçmiþ bir önceki blanço dip notlarýnda kýbrýstaki araziyle ilgili bilgiler vardý 2017-2018-2019 yýllarý içerisinde otel, bungola evler, 2-3 katlý villalarýn yapýmýna baþlanýlacaðý haberi vardý sözlerinde durdularsa bu yapýmlara baþlanmýþ olmasý lazým, bence bütün ve büyük beklenti bu, yada yapýlacak bu gayrimenkullere ait bir ortak arayýþý veya satýþý sözkonusu olabilir ama þunu biliyorum ki hiç bir senet devamlý ne aþaðýda kalýr ne de çok primli olarak yukarýda hep kalýr. bizler kaç senedir yatýrýmcýsý olduk bu hissenin hiçbiþi kazanmadýk hep kaybettik adamlarýn gözünü para hýrsý sarmýþ, dünya ölümlü dünya kimseye kalmaz, mahkeme kadýya mülk olmaz onlarda yaptýklarýnýn cezasýný elbet bir gün cekerler, rabbim her þeyi görüyor. ne diyelim mevlam neylerse güzel eyler
hisseyi suni fiat oluþturarak ve bu fiatlarda býrakarak, buralardan mal almak ve milleti düþürmek istiyorlar besbelli, lakin sanmam; maliyeti bu kadar yýl ve karþýlýðý olan paranýn oluþturduðu zarar varken hisseden ayrýlmak zararý kabul etmek demektir, ötesinde 118000 endekste belki pegyo veya bunun gibi hiç pirimsiz þekilde hisse aransa, inanýn bi elin parmaklarý kadardýr çünkü çok yok. Belki bikaç tane vardýr dolayýsýyla çok ucuz bu hisseyi görüp içi gidenler muhakkak farkedip ufak tefek alacaklardýr ve bu saatten sonra deðil piyasadan mal alacaklarýný, kaptýracaklarýna inanýyorum.Bu fiatlar çok ucuz ve çok iskontolu.
Görüþlerim beni baðlar kimseye al demem sat diyemem.
Yýllaar önce PEGYO hisselerimi karsýz ve zararsýz satýp çýkmadan önce yönetime 2 öneri yapmýþtým..
Biri
Düþünülen þehir oteli yerine ofis rezidans yapýlmasý..
Diðeri de Henüz iyice cýlký çýkmamýþken AVM'nin ama dükkan dükkan ama toptan üçe beþe bakmayýp satýlmasý idi..
Sadece ilki makul bulundu sanýrsam..Ama gelen bilançoya bakarsak AVM'nin cýlký çýkmýþ..
O zaman kaðýt üzerinde 150 milyon olan AVM ehveni þer fiyata satýlýp yeni bir akýlcýlýk arayýþý ile yeni yatýrýmlara bakýlabilirdi..Þirket
Stop loss yapmaya cesaret edemedi sanýrým....
neyse artýk..
Bu þartlarda Mehmet Kutman ya þirketi satar..(çünki Gayrimenkulden çýkmak istiyoruz demiþti)..Zira görünen PEGYO bu haliyle GLYHO için utanýlacak atýl bir kambura dönüþtü
Ya da varlýklarý satýp ortaya çýkan nakitle faaliyet alaný deðiþtirir..mesela ne bileyim. dikey baðlamda bir Cruise þirketi olur falan..
PERA LÝNES gibisinden..Bi bakmýþsýnýz AVM biraz da bedelli ile olmuþ transatlantik:):)..Eskiden pera yatýrým ortaklýðý idi..sonra GYO oldu..þaþýrmam yani
kutman, sen akýllý bir adamdýn, kafayý mý yedin, kendine gel, daha fazla rezil olmadan. viraja nasýl girdin öyle ? arabayý sonun da yuvarladýn uçuruma
rica etsek, kutmanla bi konuþsanýz, % 50 iskontolu da olsa sizi dinliyor :oleyo:
http://fs5.directupload.net/images/180302/qj8em5rw.png
yarým akýllý filip de duruma bu gün uyanmýþ, dün satsaydýn ya 90 üzerinden...glyho da küçük yatýrýmcýyý koruyacakmýþ, pera da koca baþlar var galiba..
http://fs1.directupload.net/images/180302/jk4mx5bg.png
sermaye 89 milyon, 2017 zararý 55 milyon, bravo kutman , kayýkçý seni...
ben daha önce bu hisse uzun süre beklemiþtim dostum takaslar da en öneli yer diðerleri yazan yerdir bunu bilmeyenler için yazýyorum o diðerleri yazan yer satýcý tarafý alýcýya göre ne kadar yüksek ise o kadar iyi olur tam tersi durumda ise yani bu hissedeki gibi bu ky malý almýþ demektir bu bir teori olup maalesef bu hissede çalýþtýðýný görmüþtüm
kutman,gemi iþini boþver, kutuplarda rezidýns yap :) pisliðini temizle be adam
http://fs5.directupload.net/images/180302/o3gyjctu.png
hayýrlý sabýrlar sana sn kutman...(iyi saatte olsunlar gelmiþ :) )
http://fs5.directupload.net/images/180302/po74fjel.png
Son viraj da þarampole mi? Yuvarlandýktan ne oldu ..kimsecekler kalmadi
kutman bey, siz gayrimenkulden çýkamazsýnýz, bu gidiþle gayrimenkul sizden çýkmaz :oleyo: sabýr da bir iþe yaramaz, sabrede durun siz...
denizli sümerpark bataklýðýnda batan rezaletgyo yine hareket çekiyor..
acilen bu batakhaneyi borsadan atýn 3 apartman teyyare avm ile milleti dolandýran gurüh
kutmanýn son çýrpýnýþlarý, ömrü virajlarda geçiyor, düz yola çýkamadý gitti :)
peranýn gayrimenkulleri ardus gayrimenkulde olduðundan bunlarda satýlmýþ oluyor.
yeni sahibimiz cem okullu oluyor