bıktırıp birden hızlı çıkıyor.ama ne zaman çıkar bilemeyiz.ama bayağı bi kastı ne hacim var ne hareket.
Printable View
bıktırıp birden hızlı çıkıyor.ama ne zaman çıkar bilemeyiz.ama bayağı bi kastı ne hacim var ne hareket.
sn. By Akıl aldigi kredi euro bazinda dogrudur. ama soyle bir durum var,
1- oncelikle oswe direkt olarak srvgyo ait degil. sanirim %67 sine sahip oldugu bir istirakine ait.
2- evet borc euro bazinda ama oswenin her yil sonu degerlemeside euro bazinda
3- oswe nin tum kira gelirleri de euro bazinda.
hala yil sonu fikrim 51-52 milyon TL kar gelecegi yonundedir ve bu da su hesaba gore fk 3 olacagi anlamina gelir.
tahtanin asagi gelmesinin bilanco ya da sirketin durumu ile alakali degildir. bu hali ile sirket sahsimca bedavadir.
ama tahtanin kademeleri bos durumdadir. bu yuzden kisa vadeli dusunen yatirimcilari zarara ugratacak duzeydedir. ama altinin camura dusmesi altinin degerini dusurmez.
burada her zaman klasik hareket yapan malum traderler mallarini kaybetmislerdir. sıkıntı budur ! son kozlarini oynayip asagi dogru bos kademelere vermektedirler.
ben pozisyonumu koruyacagim, 12 aylik bilancoya kadar bekleyecegim. ve hatta farkli bir tahtada ki pozisyonumu kapatip buradaki pozisyonumu artiracagim. durum budur. ama stresli olanlar, kisa vadeli dusunenler, hizli para kazanmak isteyenler icin hic ideal bir hisse degildir.
bu kadar !! burada benim spek oldugumu iddia eden dusunen arkadaslara da bir iki kelamim olacak. ben soyleyecegimi soyledim ! inanip inanmamak onlara aittir. farkli dusunceye sahip olanlari dusuncelerini ispata davet ediyorum ?
herkese bol degil hayirlil kazanclar !
# yatırım tavsiyesi değildir #
Teşekkürler sayın Hayek. Ne kadar borcumuz kaldığını öğrenemesek te cevabın için sağol.
sn. By Akil
borcun ne kadar kaldiginin bir onemi yok niye
cunku kredi euro ile gelir euro ile
aldigi eurolar ile borcunu odeyecek.
burada TL cinsinden bir problem varmi ? bugune kadar nasilsa yada euro 3.80 iken nasilsa 5 oldugunda da ayni olacak..
konunun ozu budur.
kazanmadım ,el değiştirip durduğum hisseye sattığım fiyatın biraz üstünden alıp,aldığım fiyatın bir miktar altına sattım.yani fiftileştik sayılır..9.50 yi göreceğini bilsem sabah açılışının 1 dakikası sonra değil.2-3 dakikası sonrasına vermek lazım mış....şimdide eski kazık yediğim icbct aldım.ondan da rövanşı alırsam sırada denge ve bu servet düşmanı olacak..ama buna kolay kolay yanaşmam herhalde...ha diğerlerinden iyi para kazanırsam ,öcümü almak için alabilirim....selamlar....
Bu hafta bi 5.000 lot daha almaya niyetliyim. Borsalarda yeni yıl rallisi beklentisi oluşabilir. Buda bir parça kendisini yukarı atabilir belki. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse 2014 ve 2015 de üst üste temettü vermiş. 2016 pas geçmiş. 2017 temettü verirmi acaba. Temettü geliri elde etmeyecekse bu patronlar oluşan karı nasıl dışarı çıkaracak. Bence hissenin dolaşımdaki senet sayısının az olmasının nedeni sürekli temettü verecek bir hisse istiyor olmaları. Böylece ortaya çıkan karın büyük çoğunluğu kendilerine kalmış olacak. Sinpaş grubunu yöneten ben olsaydım kesinlikle yaptığım bütün inşaatları buraya belirli bir kar oranı ile devreder sonra asıl karı satışlardan elde edip buradan temettü olarak cebe indirirdim. Sonuçta hisselerin yüzde 93.5 oranı kendilerinde.
hacimsiz düştü bakalım bu hafta ne yapar.böyle sahipli az lotu olan hisselere fazla lotla girmemek lazımmış.
Haber lazım
Tam da 20 gündür düşüyor. Bir yerden döner artik
Oyak çıkmaya çalışıyor tahtadan. O çıkarsa belki rahatlar tahta. Gücü yoksa çıksın zaten
3 üstünü göstermiyorlar bir türlü. Ne çok satmak isteyen varmış. Mal almak isteyene tahtada mal var bence fazlasıyla. Endeks şu malum davadan dolayı düşerse burası 2.50 lere sarkacak büyük ihtimal. Güzel alım fırsatı olacaktır. Ytd
Şu anda yine oyak satıyor global karşılıyor. Globaldekininde gücünün yeteceğini sanmıyorum. Oyakta 8 aydan beri aldığı 320.000 lot var daha. Maliyeti 3.43. Burdan satarsa iyi zarar yazacak. Madem gücün yok ne diye alırsın o kadar malı
Alım için acele etmemek lazım
Global Oyak karşılıklı gibi duruyor. Bilemeyiz tabi kim kimdir...
En yerinde tespit olmuş. Bu fırtına dinmeden hiçbişey yapılmaz. Benim 1 ay önceki kaygım tamda buydu
Ocak 2018 de yüklü bir alacağımı tahsil edeceğim inşallah. 50 bin lot hedefimi şubat mart gibi tamamlarsam genel kurula katılmayı iple çekeceğim. Ya nasip
Şirket hayali şirket heralde internet sitelerindeki telefon numarası kullanılmıyor böyle bir numara yok diyor
Alış kademesinde hiç kimse yok. 10 bin lotla yüzde 20 düşer heralde
Kardeşler dediğiniz mübarek kardeşler mi sayın hayek? Tahtada pozisyonları olduğunu nereden biliyorsunuz duyum mu kesin bilgi mi? Malum kardeşler bıktırmadan götürmezler.. Şahsen haftalardır takipteyim eski göz ağrım srvgy pek kazanmadım ama fk ve pd si o kadar cazip ki bu piyasa da bedavadan biraz pahalı..Herkese bol kazançlar...
Benim burda olmamdaki amaçta bu kriterler ama borsamızda maalesef fiyatlama bu şekilde yapılmıyor. Örnek ittifak holding. Yıllardır pd si o kadar düşükki ama bir türlü gitmiyor. Ve bu şekilde birsürü örnek var. Bize lazım olan olumlu bir kaç haber. Yada elini taşın altına koyacak bir babayiğit...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin buhara
su hali ile tahtanin durumu karisti bence ? kardesler mubarek insanlarmi degiller mi bilmiyorum acikcasi 😊
bu arada sirketin sadece pddd si dusuk degil , karliligi da oldukca yuksek. hem pddd dusuk hem fk dusuk yani. boylesi varmi bilmiyorum.
burada yiginla analiz yaptim geriye donup bakarsaniz gorursunuz ! artik cok bakmiyorum , pozisyonumu koruyorum korumaya da devam edecegim.
elbette birileri bikacak.birileri gelecek. sonucta trade yoksa prim de olmuyor !
Şu param bi gelseysi bu hisse bu fiyatlardayken depoyu fulleseydim iyi olacaktı
Bugün 2.90 a birisi bıkıp sattı. Bıktırma operasyonu yapıyorlar sanırım. Tahta o kadar sığki alacak alamıyor satacak satamıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1d7e00b356.jpg
Le X820 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeye bak çay demle😁
Büyük ihtimal oyak kademeye yazıyorki gelip alsınlar ama kimsenin umrunda değil sanırım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c09a4bd242.jpg
Bizim hisse taban oldu 2.90 60 bin lot satıcı🤔
Blok mal böyle verilmez. Madem vereceksen 2.8 yazarsın piyasa çeker.
2.9 yazarak mal satmak değil baskı kurmak amaçlanır.
Sen üç üstü maliyetle mali yüklenip bu şekilde satmaya çalışacaksın biz de yiyeceğiz öyle mi?
Bu kadar parası olan adam nasıl mal satılacağını bilir. Bilmiyor gibi davranıyorsa ortada başka bir film vardır.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...42633f1dab.jpg. 60.000 lotluk abimiz kademelerde çıkmış nezaman geri gelir artık 😁
Mal herif madem gücün yok niye bulaşırsın bu tahtaya bu tahtada en fazla alınabilecek lot 50 bin lottur oda uygun yerden bunun daha üstü sıkıntıdır
Elim almaya bir türlü gitmedi. Belki yarın bakarız.
Kademe verebilecek olan varmı. Oyak yine yazıyormu satışa
Oyak sabahtan beri 2 bin lot sattı.
İs alıyor.
Toplam hacim 6k lot civarı.
10 kademede 4K alıcı 11 k satıcı var.
Oyak ve şeker pasif satış yazmış 2 k 3k gibi
Oyaktaki arkadaşın satışı 7 bin lota ulaştı. Bu gidişle bir aya kendisinin mali biter ve kurtuluruz.
Daha nekadar var elinde ?