Sabır ve bol kazanç dilerim.
Printable View
Sabır ve bol kazanç dilerim.
Vertunun bugünkü hareketi ne olarak yorumlanabilir.Bir fikri olan varmı?
Eninde sonun da iyi olacak 1 2 gun icin de 3 ler üstü olur son demleri benim acseli alış ortalamam 3.21 ben iyi yaptım ama agirligim vertu da
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim.
büyüksün cefri...
sn emekli,
ben düşeni kırdığı için, ve yükselişe devam edeceğini umduğum için, dünkü hareketini 27 ocaktaki çıkışına benzetiyorum ve
bu kalıba göre düşünürsek bugün uzun bir çubuk atmalı, bakalım...
Çok teşekkür ederim Sayın secomedia.
Boşluk ve gap bırakmamalı bırakırsa geri gelip boşluğu tamamlıyor..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkarıda bıraktıgı boşluklarıda doldurmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Hani 5.50 lerden 4.35 lere kadar bıraktıgı yerler varya .. Ha oralar işte. 4.35 altlarından bahsetmiyorum bile.. Spege duyurulur..MAL YOK!!!
3.20 hedefli flama çalışması var,normal şartlarda devam formasyonu
inşallah terse yatırmaz
2.98 yukarı kırılması şartı var
Bugün dinlendi...kapanışa var ama...beklemeye devam...
2,96 kapasın yeter.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endex 105 degil 155 bnde olsa, sen hiçte gitmesen satmıyorum emenuke!!. Ahanda ölmezsem hep burda olcam. Nedir yaa bu baskı böyle.. Biste çöpler bile son 2 ayda %50 den fazla prim yaptı.. Nekadar daha baskılıycaksınız.. Siz ölümsüzmüsünüz.. Eşşek gibi yukarı alıcaklar. Hedef fiyatımı bnde 2.5$ yaptım.. Sana daha çok hırslandıgım için. Yoksa 1.5$ dan vericektim malları...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0d384b02a0.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7bac084394.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8cd3204cf0.jpg
Arkadaşlar acaba bu kadar baskının sebebi 2. Bilançonun kötü olabilmesi olabilir mi
İnşallah degildir
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar SMARTİKS yazılım.şirketi ne zaman halka arz edilecek.tam.günü bellimi bilen varsa yazabilirmi
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk onay verecek. Süreç başlayacak. Onayı alsın yeter. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Fonet den daha iyi bir şirkettir herhalde. Bize beklenti lazım zaten.
http://www.denizli.bel.tr/Default.as...detay&id=17206 Acsel ile ilgili karar 2. oturumda cikabilir mi vertu cular bu haber vertuyu pozitif etkiler
Arsaya sanayi imar izni cikartacak kapasite artışı oluşacak uretim bolgesini genisletecek
Karar çıkmaz bence gündeme alsınlar yeter.
şu piyasada 50 tane ekside kağıt var biride vertu
baskı hat safhada :)
Istedikleri baskiyi yapsinlar endeks cokmedikten sonra 1 aya kadar 3.50 yi gormeden temettuye giremez ytd.
Bukadar gğzel haber ve bukadar güzel yükselen endexte hala bu fiyatlardan mal alabiliyorsa ky, sanırım gerçekten dolandırıldık.. Bu cuma kapanışına kadar 7-8 mil.lot hacimli 3.12-13 ler geçilmezse game over. Oyun bitmiştir herkes dagılabilir.. Bistte onca üretim yapan san.şirketleri varken adam soymak için işlem gören bu tahtalarda para kazanma umuduyla butarz hisseleri portföye aldıgımız için bize iyi oluyor. Adamlar halka arzdan satamadıgı geri kalan lotları piyasada fiyatı yükselterek 4,00-5,00 arasından ky bi güzel verip gittiler.3.60 ort.yakın bi fiyattanda bana yüklü kitlediler.. Artık umutlar tükeniyor bnm adıma.. Bu cuma kapanışı 3.10 üzerlerinden yapmazsa enaz sanırım daha fazla dayanamayıp satıcam..:plc:yoksa kafayı yedirtcek bu hisse bana...
Galiba yazmak daha iyi olacak... Ben de tam olarak dolandırıldığımıza inanıyorum artık. Denemek için şöyle bu fiyatlardan 100-200 lot alın görürsünüz, iki kademe daha aşağı basıyorlar anında... Normal maliyet 3.6 olsa bile endeksin 106 bin olduğu bir ortamda maliyet en kötü 5 lere çıkıyor...
Bu kadar çapsız şirket yönetimi olur mu, hissesi çöp olurken bu kadar vurdumduymaz olur mu? Oluyor demek ki? Ahlakım elvermiyor yazacak çok şey var da...
Biz acseli belki yakalıyamıycaz ama bu gidişle o bize kavuşacak..speekk sıka sıka kabız olcan leeyn..
2.91 e 50.000 lot alış girdim 1 tane bile vermedi tosba bu kadar baskılaması kanımca sadece göz korkutma 18 inde o temettünü çatır çatır yiyecem tosba sen daha dur yerinde
Doğru liman değil tam tersine çok yanlış limandayız malesef. 2.91 yerine 2.92 den alsaydınız ya... 500 Tl çok para değil. Hele de böyle çok güvenen kağıt için. 1. Seans 400 lot alış yaptım ykb den 2.95 fiyatla, arkadaş kaşla göz arasında 2.92 yaptı...
3 lü fiyatlardan millete Al diyenler Ah aldılar... Tıpkı bize de 60 bin endekste 4 lü fiyatlardan AL diyenler gibi...
Sonuçta herkesin kendi düşüncesi, kendi hareket tarzı belirleyici olur.... Ancak ortadaki gerçek malesef iç açıcı değil... Durup dururken - %1.x zarar ediyorsa yakında pis bir haber açıklarlar. Kirli hareketlerine başlar tabi... Umarım yanlılırım, umarım siz doğru söylüyorsunuzdur.
YTD:
Yatırım Önerisi değildir, Kimseye al sat veya tut demek değildir. Fikirdir, kızgınlıktır, düş kırıklığıdır vs vs...
Almak istemedim ki denemek istedim tosbayı 😁
Bende 2,94 den verdim 11000 adet. 2,92 den yerine koydum. Kapanışa yakın ozgyo'ya geçmek için 2,93'e 20000'e yakın 2,99 2,98 satışları çekmiştim. Tırtıkladılar ama kaldırmadılar bi türlü. Ama verecekleri varsa sizin 50000'e isteseler verirlerdi. Dinlene dinlene iki ileri bir geriye razıyım. 2,94 3,04 geçilirse durmaz zaten.
burası ağlama tahtasına dönmüs.elinizdeki mala sahip olun.
ytd.
Bu hisse de verusa ve acsel gibi. Bir dikim olmaz. Neden tahtaya geleni iyi yapıyorlar. Tüm spekler aynı *****n çocuğu. Yani sütçüden peydahlı.
Yarın bütün malı verip brısa ya geçicem. Allah belanı versin vertu.
Acsel de kendilerinden başkasının yorum yazmasını hazmedemiyor Spek çocukları. İyi de kötü de yazsam engelliyorlar.
SMARTİKS yazılım ne zaman belli borsada işlem.için
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orada bir numara var yakında görürüz. Mal da aldırmıyorlar. En küçük alışta beş altı kademe düdüklüyorlar. Bugün beni yaktılar alçaklar. Haram zıkkım olsun bu sütçü peydahlarına.