Bende yazıyordum erken davrandınız, MKK hafta sonu olunca görünüyor tcd geçen haftada mk 150 yazdım gece sabah 300 çıktı..
Printable View
hani -1 getirecekti çözemedim ben arkadaş deli fiyat çok beğendim.
Ben anlamadım, bugün gündüz TCD 1.404513 idi, şimdi 1.4175 mi yani?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onun için düzgün olursa fon istikrarlı iyi olur bizim gençlik yıllarımız seansta lot hesabı yaparak geçti tuvalete bile gidilmezdi amiyane tabirle neler duyduk gördük adam hisse çıkınca iyi düşünce çocuğunla bile ilgilenmiyordu bi öğretmen bunu demişti ne insanlar hikayeler akıl hastanesine gidenler parayı tüketenler vardı tatili izni işe güce bile bakamazdı insan virüs gibiydi bilen biler bağımlılık hisseyi alıcan hesabını kitabını yapıcan akşamdan akşama eskisi gibi olsa gazeten gazeteye bakacan şimdi fonun avantajı 10 20 30 hisseye bölüyor gitti gitmedi şu kadar ay bekledim durumu olmuyor stresi takibi
ben de çözemedim mkk güncel mi değil acaba portföyü bölünce bu rakam çıkıyor.ama diğer fonlarda güncelleme yok aynı değerler.bugünden mkk verisi girdiği oldu mu tacirlerin acaba.
TCD zarar bekliyorduk [emoji16] önce (af edersiniz) eşeği kaybettirdi sonra buldurdu sanırım.
yapması lazım bende yazdım bugün birçok kez trene bakar gibi tek yöne yatırım yapılmaz ki ne yönese o yöne oynarsın çakarsın ters yüz her türlü profesyoneller para kazanır açığı kapalısı longu şhortu viopu türevi baktın düşecek ana kağıtlara çak geç vb her türlü oyna
Mkk portaldan ben de baktım. Portföyümdeki hisselerin Perşembe fiyati yazıyor. Yani 1 gün önceki fiyati bence Tcd nin.Rakami yuvarlamislar. Mkk portal genelde takip ederim 1 gün geç yansıyor. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben hala gerçek olmadığını düşünüyorum tcd'nin umarım verilerde hata yoktur.çok da yeşillenmek istemiyorm pazartesi görelim artık.
Bende %133 mk gibi görünüyor hesaplama yapınca.
İnşallah arti yazar ama pzt sabahi belli olur.Mkk 1 gün geç yansıyor değerler.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bekleme olmaz ki bir çok usta yatırımcı hisseyi mesele 2 tlden almaya başlar hisse 4 olunca mesela maliyeti 1.50 olur 1 olur vura çıka ki sen fonsun aracı kurumun fonu bu işin uzmanı sayılırsın hisseyi yine taşı ama gün içi al sat yukarıdan sat aşağıdan al aşağıdan al yukarıdan sat gün içi baya sert hareketler oluyor marjlar hisselerde eskilerin deyimiyle mal değneği gibi beklemeye gerek yok
En son ne oldu?
Artı değil mi getiri?
evet dediklerinize aynen katılıyoruz o yüzeden de portföyümün %70 ini TCD yaptım %20 GPG % 10 DA özel sektör tahvili var
10 gündür TCD deyim mk 200
30 gündür GPG deyim mk 30
öst nin ise mk sı sabit 29,5
getiriler ortada artık herkes kendi risk iştahına göre hareket eder
herkese bol kazançlar
Pzt belli olacak bence mkk daki fiyat perşembe günü fiyati SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah artıdır. TCD ile alakam yok ama dert ediyor insan.
şimdi al deyince rakamı çıkıyor demek akşamdan peki doğrumu çıkıyor önceki örneklere göre yanılma payı oluyor mu? oyak yatırımda komisyonlar eft ücreti hesap işletimi ne durumda bi abimizin vardı 10 sene önce oyakta fibanın aracı kurumu yokmuş oyakla çalışıyormuş galiba
şimdi öğrenmek ile pazartesi sabah öğrenmek arasındaki fark nedir ? piyasa kapalı satabilme şansı da yok
bazı aracı kurumlarda fiyat daha erken güncelleniyor
benim işlem yaptığım bankada sattığım fon saat 14 civarı hesaba geçiyor..aracı kurumda ise 9 da..
şimdi bende mi cimere bildireyim..
Mevduatta 23.5 varken fonlar pek ilgimi çekmiyordu. Bu adamlar ne diyor napıyor 3 ay boyunca sadece forumu okuyordum.Ilk zamanlar mevduat üzeri getiri isterken,sonra forumun risk iştahı da arttı zamanla. Yeni yeni fonlar paylaşıldı.Webster kardeşimiz de TCD reklamı ile bizi de o kervana kattı. Hayirlisi SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle Syn. John Dutton, sadece gram al sat yapabiliyorum orta vadeli oluyor o da. En azından kafam bir nebze rahat oluyor. Ki zaten hisse işleri benim psikolojime uygun değil, daha önce de yazdığım gibi bu durum test ettim.