Hocam bu hisse dun blanco aciklanmadan once defter degeri ne idi..biliyormusun.su anda 10.61
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam bu hisse dun blanco aciklanmadan once defter degeri ne idi..biliyormusun.su anda 10.61
Eski defter degeri ne idi
[QUOTE=yuzdeoncu;1760533]Eski defter degeri ne idi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/Q
Yakında bi satış haberi gelirse ilk hedef cift haneler olur yıllardır prim yapmamıs bir hisse borcu yok karı super
Bence bugun cikis oncesi silkelemeydi yarın esas hareket baslar ky az bu kagitta ne zsman 10 olur o zaman zıplarlar ytd...
Bunların kira geliri varmıdır.?
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...afd6288d71.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydınlar,
Hisse geçen sene 44 kuruş temettü verdi, bu sene 40 ın altına inerse bir miktar moral bozabilir, temkinli olmak gerekir, yok 50 kuruş gibi verirse de 5 in altına kolay kolay inmez artık... Yönetimin vereceği temettü kararı çok kritik olacaktır, yatırım tavsiyesi değildir...hayırlı günler...
Temettü tarihi değişmezse kasadaki para ile vereceği temettü 40 kuruş altı görünüyor
Tabi demokrasilerde çare tükenmez ama şu anda görünen 2017 sonu kasadaki nakit 21.465.000
En iyi ihtimallede temettü tarihine kadar toplayacağı parada 10-11 milyon ..toplam nakit 32-33 milyon
32 dağıtsa 32/87 =36.8 ..yani 36-38 kuruş öngördüğüm rakam.
Tabi yine de belli olmaz.Bilmediğim ince noktalar olabilir
yatırım tavsiyeside değildir
Hareketleri karışık. Gözü yukarda ama sanırım. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pozisyonumu kapattim son 2 gun icinde.
kalan herkese bol kazanclar dilerim😊 yönü krgyo tarafina komple kirdik artik
"yatırım tavsiyesi olarak asla değerlendirilemez"
salih bezci paraya sıkışmış kredi kartını ödeyememiş 416 bin liralık mal satmış.. yazık garibana
yada oğlanın maserattisini değiştirecekler
Dükkan sahibi bugünde satarsa , görünen nakitle temettü 40 kuruş altı görünüyor;
Bu pozisyonda 4.50 tekrar hedefte
yatırım tavsiyeside değildir
Yakışmadı Panora. Kaldırıp kaldırıp gelene verdiler. Dün 5.40 civarı satanlar karlı. Bu ülkede yatırımcı değil gömlekçi olup vur kaç yapan kazanıyor.
Patron Salih Bezci hisse satmış, biraz moral bozucu esasında...
Satmasa iyiydi...
Öyle birşey demiyorum ama özgyo daki o patron satışlarından sonra hissenin 1,40 TL. lere kadar inip oralarda kalacağını düşünüyordum.Sonuç , tam tersi oldu. Borsada mantık hiç işlemiyor. Bizim bilmediğimiz birşeyler dönüyor. Anlam veremiyoruz.Özgyo daki durum bizimkinde de olur inşallah deyip beklemeyi düşünüyorum.
Bugünlük düşüş daha sonrasında hızlı bir çıkış beklentim var. Çünkü böyle savaş ortamında patronlar bile kar zarar hesaplamasını iyi yapıp hisseye hareket katmak için bu yola başvuruyorlar. O yüzden ekrana bakmamayı başarırsak zarara girmeyiz kendi kanaatimce. Ayrıca bu noktalar iyi bir alım fırsatı olabilir. Ytd.
özgyo yu bilmem.
Fiyat aşırı yükselirken patron az da olsa mal çıktıysa..temettü de büyük ihtimalle düşüklük görünüyosa
düşüşten farklı birşey düşünemem ben..(ha birde satış hikayesi var o nezaman olur olur mu,kaç tl den olur bilmem ,temettü öncesi olursa ne tarafa gider bilemem)
temettünün neden az geleceğini önceki sayfada öngürümü paylaştım
satis öncesine borsa değerinin yükselmesinin önüne geçmek icin teknik bir islem de olabilir ,
80 bin lot devede kulak çünkü.
Bir yandan paylarını satmak ici danışman tutacaksin bir yandan borsada 0.45 pddd inden satis yapacaksın.
yemezler
Boyna satıyorlar. Her dakika işlem oluyor. Sanki hisse zarar açıkladı.Bu işte bir terslik var ama sebebini tahmin edebiliyorum gibi.. Büyük yükseliş öncesi son bunaltmalar. Millet satıp çıksın diye.
Bu gün böyle olsun haftaya filmin keyifli kısmını izlicez inşallah. Ytd.
yav satıldı diyelim 180 bin metrekare arsa bile 5000 tl den 900 milyon eder ...bina hariç ...
4.65 e 200K alış koydular
düşüş durdu ..bakalım ne olacak
satan belli salih bezci madem panora 10 tl ediyorsa 5 tl satıyor satışa çıkmış şirketi
ok bilgi için teşekkürler...
halk yatırım 360 bin lot oldu her halde 3 milyon satmaya karar vermiş salih bezci
spk sagolsun satışların önünü açtı bilgi formu yok satabilir istediği kadar
alici pasif bekliyordu karşılıklı anlaşmalı islem gibi