yahu adam halka arzda 700 milyon dolarda şirketi millete dağıtmış. yüklü satışı adam kaç sene önce yapmış uyanık. kalanı da şu an arz ediyor görünüşe göre zaten
Printable View
arkadaşlar beyler dostlar forumu dünden beri takip ediyorum çok küçük bi alım yaptım , asıl thy yatırımcısıyım 7.30 maliyet le 2 senedir 40 bin zararla bekliyorum sinirim bozuldu huzurum bozuldu lakin işte bugün maliyeti yakaladım kötü günler geride kaldı şükür, diyeceğim o ki sabredin illa yerini bulacak ama 2 ay ama 2 sene.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabir taşı olup çatlayan çok yatırımcı var. Dikkat et bak. Zaman varya zaman evrendeki bütün denklemleri altüst eden hadisedir. Öyle dediğin gibi ha 2 ay ha 2 sene boş laflar...sermaye civa gibidir. Eski tabir ile vakit nakittir [emoji12]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
madem zaman boş laf sabır hikaye o zaman sat kardeşim zaten dibe vurmuşsun kaybedecek bişeyin kalmamış sat sevin sabredip bekleme...
Ahh etli ekmek kafali ahhh neden anlamıyorsun
etli ekmekten de olsa kafa var sende oda yok belli ki hadi aslanım ilerle senin gibi mallar yuzunden demoralize olmasın insanlar kodumun leşi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seni Er-Konyalılara şikayet edeceğim yedirmesinler artık sana pide [emoji23]
0,69 / 0,70..
kaptan sonraki günlerdeki gibi yine satışlar çok fazla.. :(
Geri yerine donmeden olmaz bu is ortaklık bok olmuş pis avni
Artık pohunu çıkardın 68 ne ya...Endeks 100 bin 78 den 68 e
Son dakika verdi pasta varsa atabilen olursa iyi olur.ben bukadar baskıyı anlamıyorum bir bityenigi var ama..
Redmi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir pazarı olmuş nu te ne pastası ne kreması domates kardeşim. Şener şen gibi do-ma-tes olduk. Hatta ben bu hissede patates oldum [emoji3]
Aynen usta bizimkisi temmuz sicaginda kaban giymek gibi giydirdirler bize yine bunlar.ulan dedik tamam busefer 0.78 gordu hedef 0.85-0.90 derken 0.69 geri geldik pehh..[emoji15]
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet elli de oldu sonra 220 sonra 1 milyon ama hasta etti bu kağıt beni anlıyormusum şizofren etti beni adami delirtme [emoji12]
sondakika bi haber geldi
haberi okuyan varmı .
ben anlmadım .y.t.d
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genel kurul tescil kararı haberimi..önemli bir haber degıl sadece g.k kararlarını tescil edilmiştir yazısı
http://imageturko.com/?di=DNOQ
zurnanın zırt dediği yere geldi bakalım ne yapacak
En cok bu ******** kağıt bekletti ama asla adam akıllı 15- 20 kademe kar yazmadan asla çıkış yok beklesin akmıyo kokmuyo
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Pis Hamdi sen varmışım yokmusumdada böyle yapıyorsun. Ancak burda bir fark var bu sefer kutuda ne var sende bilmiyorsun....🤣🤣🤣🤣
Hissenin tekniğini iyice bozdular.Şimdi bu utanmazlar 0.62 yi yine mi gösterecek. Hamdi beyden son teklifi alalım.
Hamdi bey son fiyat teklifiniz nedir?
Biraz yol al artık ş.....z kağıt...
Bi s..ktir git
Senin dalağını alır mırnava veririm. Neymiş alıma başlıyorlarmış yok bi hareket varmış. Seni dalaksiz seni
İşine bak azımı açtırma benim. Sabah hiç hacim yoktu öğlen biraz yükselir gibi oldu biri adam gibi bir yorum yazar diye yazdım ama senin gibi denyonun abidik gunidik yorum yazacağını hesaplayamadım
Benim gibi denyonun nerdeyse bugün ki hacim kadar hissesi oldu. Ya leblebi parasi kadar hissen var yada bu rakamlari çok mu görüyorsun 20milyon işlem olmadan hareketten bereketten bahsedersen zaten canım burnumda hırsını senden alır bu denyooo
Başlarım hissene de paranada kodumun delisi, işine bak diyorum daha hala yazıyorsun, bir daha yaz ceza meza dinlemem fena söverim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c94e7d9bb.jpg
Kafayı kaldırması güzel oldu. Takip
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5fcad5b301.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a63f4e097a.jpg
11 milyon lot yaklaşık hacim, hareket sıfıra sıfır elde var sıfır neredeyse.
alışlar iyi.. satışın 2 katı...
hadi bakalım..
0,71 kır artık..