karanlık odada sert bir satış geldi piyasa genelinde. bakalım yarın ne olacak.
Printable View
karanlık odada sert bir satış geldi piyasa genelinde. bakalım yarın ne olacak.
PFDK kararları;
Deniz Türüç ve Ersun Yanal 1 maç men cezası aldı.
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döçe tam döçeme yaptı, son moda yabancı alıyor gibi yapıp millete kilitlemek, nasıl olsa SPK dokunamaz mantığı var.
Bir kaç sene öncede böyle olmuştu, şampiyonluktan düştü beklentisi ile ciddi düşerken, herkes puan kaybedip bi anda potaya girip ciddi prim yaptı. Diğerleri puan kaybetsede, mevcut teknik direktör umut vermiyor.
25.997 'ye kadar düşen DJI toparlayarak 26.740' a çıktı..Dünkü kapanış 26.957 idi...Umarım + kapatır...
Yarın yeşil bir gün olur..Başka bir bela çıkmazsa...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Dow yine bozdu, 26.220 an itibarıyla..
Brütten önce 24 'leri gören hisse bugün 11.90 'nı görüyor. Kayıp %50. Allah sabır versin
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, FB ve BJK almak daha mantıklı görünüyor ama dün ve önceki gün) ikisini de aldım, 15-20 civarında zarar yazdı. Galatasaray aldım 10% kar görünüyor. Bakalım yarın ne olacakSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok zor bir surecten geciyoruz. Sakin olma zamani
Sehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Suriye ve koronavirus belirsizlikleri ortadan pozitif sekilde kalkmadan, sakin olmamiz gerektigini dusunuyorum. piyasalar sakinlesmeden kar/zarari max veya minimize etmek icin alim/satim yapmanin cok dogru bir hareket olmadigini dusunuyorum
Bu dusuncem sadece Fener hissesiyle ilgili degil. Doviz, altin hersey icin gecerli. Birisine gore bu piyasada fener 22lerden 12lere gelmistir, bir baskasina gore 7den 12ye cikmistir. Ki bugun 10lari gormeside muhtemeldir. Ama boyle bir piyasada 1-2 hafta icinde 19da olabilir, 7yede dusebilir.
Yatirim tavsiyesi olmamakla birlikte, hepimizin bireysel gucu yettigi yere kadar mevcut pozisyonlarin korunmasi uzun vadede daha yararli olacagi dusuncesindeyim
Arkadaşlar burada brüt takas uygulanıyormu ben baktım sadece a.ığa satış ve kredili işlem yasağı var.
Allah vatanımızı askerlerimizi korusun gerisi teferruattir.
Brüt takas yok, 6 mart a kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı var
düzelir , zarara satış yapmayın..ytd
KY satıyor, 10.9-11.2 aralığından topluyor biri...Ne aşağı salıyor ne de yukarı bırakıyor gibi görünüyor...
Biraz daha sabır lazım gibi...
Yatırım tavsiyesi değildir, çok bilsem zarara girmezdim..:)
Çok üzülerek söylüyorum ki borsa tamamen küçük yatırımcıyı soyma alanına dönmüş...Bu hareketler hiç sağlıklı hareketler değil...
bende sembolik bı lot vardı zaten yuklu falanda girmemistim , bı daha bu fırsat gelir gelmez diye komple çıktım..
Suriye'de işler karışık , olaylar durulana kadar bulasmam/bulaşmayın..!!ytd
şehitlerimize rahmet geride kalanlara Allah'tan sabir dilerim..
Allah ne verdiyse topladım
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ters bı haberde batarsin, dikkatli topla..ytd
corono geldiginde stadyumda kım olucak acaba
Düşerken en önde. Çıkarken en arkada
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasası para dolu kar eden sapasağlam şirketler yüzde 10 düşüyor, 5 krş etmez boğazına kadar borçlu şirket prim yapıyor, bu ne iş tam sazan avlama işi...
Gsray ve Tspor alanlara rabbim yardım etsin...Fener'in haline bakıp gelecek hakkında tahmin yapabilirler...22.5 geçen hafta gören kağıt aynı hafta 9 bilmem kaçı görebiliyor...Kaybı artık siz yazın bir yere...Fazlasıyla dikkatli olmalarını öneririm...Zira şampiyon belli olduğunda o kağıtta duranın vah haline...Yatırım tavsiyesi değildir...Şahsi fikrimdir...
Batmam için fenerin 5 li seviyelere gelmesi lazım zaten yarısıyla girdim bugün yarı nakit duruyor ne olur olmaz diye
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşımız,bilgimiz,tecrübemizde var,devamlı uyarıyoruz,ama çoğu abuk,sabuk cevap veriyor bize,neymiş 46 olacakmış,bu ülkede kaos bitmediği sürece borsada tecrübe konuşur,22 olan hisse bir anda 9 görüyorsa,eski dibi olan 6'da görmesi mümkün,bugün 9 olduğunda ilave bile yapmadım güvenmediğim için,sadece postaladım 13 maliyetlen 11'den,BJK ve diğer çok düşüpte taban çeken hisselere yumuldum ve zararda olan hissem kara geçti,böyle kaoslu ortamlarda acımasız şekilde çoğu hisseler taban çeker uyanıklarda toplar,karlı olan hisselerde satılır çok düşenlerlen değiştirilir,Ahmet Mergen ne der,karı buldunmu satacaksın kardeşim der,üstelik adam makine mühendisi,bizim gibi iktisatçı değil,ama adam kendisini geliştirip aracılık yapıyor borsada,bir deyimi var unutmam,karı buldumu satmayanlar katlamasını beklerler,malı kilitledilermi başlarlar ciyaklamaya,abi biz zaten uzuncuyuz demeye başlarlar,onu artık uzatmışlardır,tekrar eski seviyeye çıkarmı bilinmez denklem,ha bizim zararımızda,karımızdan size ne derlerse,parada bizim sanane derseniz,biz çok gördük öyle diyenleri,ne ocaklar söndü,intihar edenlerde içinde...tavsiyem borsa akıl yeridir,aklını kullanmazsan senin aklını alırlar !!!
Beşiktaş'ın 12 ayda gördüğü en alt fiyat 1.31, en yüksek 4.12
Fener 5.98/22.4....
Dünkü kapanış Fener 11.84- Bjk 2.52...
Zirveye olan farklarını karşılaştırın.
Bjk ligde kupada hiçbir beklentisi olmayan bir takım...Avrupa bile uzak..Fikstüre bakın.
Fener kupada yarı finalde, euroligde şansı var hala baskette, süperligde hala şansı var, fikstürü iyi.
Spor hisselerinde iki takımdab biri alınacaksa ben Fenerbahçe derim.
Yatırım tavsiyesi değildir...
ersun hoca bizim yazdığımız kadroyu cikarmis sahaya, hayret..:)
3/0 biter maç..
dirar sıkıntılı ,geri kalan iyi bugün..
Oyundan memmunmusunuz . Ya Allah aşkına oyuncular çok isteksiz . Kuruse yorgun . Takımın tavır koyması lazım . Ruhlanması lazım . Ruh yok oyun yok . Kazanırsak sadece şans . Rize eger 2 yarı dağılmasa Trabzon duman olmuştu . Diyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun .
spegin ağzı dolu dolu kufurlerını ,duyar gıbıyım
Maç sonunda ersun ve ali koç istifa etmezsemiz yazıklar olsun size . İnsan utanır . Sarmayın beni diye bağıran ali koç yenildiğin takıma bak . Başka söz varmı . Taraftar artık senin başka anıyor . Bundadamı hakem . Bak adam taş gibi maç yönetiyor spek ne yapsın . Maç kazansada aşağı çekse . Adamlar sanki milyon dolarlık futbolcu değilde . Mahalle takımı oyuncuları sizin ta
Alın size kayıp sezon . Hocayı oyuncularda istemiyor . Artık yeter ... Hani hakemlerdi federasyondu vs vs 10 numara oynattıgın adamı sağ bek yapan hoca aldıgın paralar helalmi . Bu adam hocamı ya . Söyleyecek söz varmı
Fener'in oynadığı futbol 80 yaşındaki bir adamın seks yapması gibi
motive olayı bittikten sonra takımdan bı şey beklemek hayalperestliktir..
dediğimiz gibi dirar maça damgayı vurdu , ben oyunu begendim..
tspor / rize maci ile ilgili yorum yapanlar var, guluyorum sadece..:)
diziliş bu olacak lakin kruze yerine mevlüt oynayacak..
sonunda doğruyu buldun hocam lakin iş işten geçti..
pazartesi hisseye tekrar dalış yapacağım , tsporla kalan bı hesap var..
dizilişi bı daha yazayım , hocam sen ayarla..
altay
isla / lafet / serdar / hak
ekici/ jailson / ozan / gustavo
mevlüt (deplasman dersen zayt)
muric
diziliş bu hocam..
4/5/1
4/4/1/1
karar senin..
Ersun herkes arkamızda kalacak dedi.herhafta bir takım daha arkasına geçiyor.Mutluluk sarhoşu olmuştur.
Takımda ne ruh nede inanç kalmış, antrönör ise hem pişkin hemde utanmaz sıkılmaz, böyle giderse bu takımdan seneyede bir b...k olmaz. Ne günah işledimde bu hisseye bulaştım bilmiyorum.
Ersunla yollar ayrilmis ytd