teşekkürler.Hayırlı olsun.
Printable View
Hayırlı olsun. Artık kartalda el sırası .
Hayırlı olsun. Eczacılar da her ne kadar virüs ilaç temizlik malzemesi spekülasyonu yapıyor gibi gorunsede 20 yıldan fazla yatırımcısı ve takipçisi olarak çok net diyebilirim ki onlarda bahane olabilir ama asıl spekülasyon kartal arazisi ve katarlilarin kentsel dönüşüme destek vermeleri geçen haberi paylaşmıştım. Tüm dünyada faizler 0 ve altın da iken arazi her zaman iş yapar. Olmadı mezarlık yaparız.
Hayırlı ve uğurlu olsun.İnşallah Kartal süreci de iyi olur.
Her zaman olduğu gibi şirketten açıklama yok. Burayı okuduktan sonra açıklamayı yollarlar . Her zaman olduğu gibi.[emoji16]
Teşekkürler son zamandaki.en güzel.haber peki bunu sirket bildirmek.zorundami bildirirse bu ortamda.iyi.olur
Çürükler bir ayıklansın artık 5 senedir bitiremediler satışlarını.
Tahta yapıcı, patron bilgin olsun biz hala satmadık bu gidişle de hiç satmayacağız.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo haber cok guzel tesekkurler bruter kardes. Bende yarin Neriman haniki arayamda durumudan haberdar edeyimde kapa haber ceksin gerci diyecegi su olabilir bize henuz belediyeden bir yazi gelmedi
Pazartesi brüt takasdan çıkacak baskı kalkacak beklenen olumlu imar haberi imzası gelirse bu hisseyi kimse tutamaz y.t.d.
Piyasalarda bugün gene cümbüş var. Bizim imar çıkana kadar 30 lara geliriz. Sonra 10 tavan yapsa ne çıkar.
Şirket 5 binlik haberini yollasa dicem de onlarda ayri alem
Şirket yazıyıda gönderse alıcı gelmedikten sonra bunlar hisseyi aşağı iteler. Şahsen artık doğru düzgün bakmıyorum bile hisseye 100 lotla % 5 inen bir hisse fiyatın ne önemi var ki.
hacimde yok ama düşürüyorlar.
stoklarımız şişti :D
BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR:party::plc::drunk:
Sanayii şirketleri bu kadar darbe yemiyor bizim boş arazi yedi. :)
Valla sabirsa sabrın kralı var 2008 maliyetli ilaç yatırım hisselerim bile mevcut. Turgg hisselerimizde yerinde durmakta covid19 öldürmedikçe sıkıntı yok olmadı Obur tarafa eft virman yapıp oradan devam ederiz.[emoji16]
Saka bir yana takas tutanlar ne isterse boynumuz kildan ince...
Döviz krizi, Suriye krizi, Darbe girişimi derken bir de virüs belası eklendi. Bu da geçecek elbet, şu bir gerçek ki spek kaptırdıklarını hala alamıyor. 5 senedir aynı fiyata debelenip dursun al takke ver külaha devam.
Benim stratejim malı almadan iyi analiz et asla full alış yapma her ay her fiyattan mal almaya devam et beklenti gerçekleşinceye kadar tutmaya devam et. Asla stop yapma toplam malın eğer işlem hacmi uygunsa %10-15 kadarıyla işlemlere katılmaya çalış. Borsaya ihtiyacım olmayan parayı şok. Kişisel gelirlerini cesitlendir maaş kira arsa altın bes gibi aklına gelebilen. Ondan sonra da yat üstüne bekle. Nasip kısmet neyse o kadar.
Bizim borsacılar da çok uyanık ya bu havada satmaya çalışıyor elindeki senedi daha çok düşeni alacak aklınca kâr yapacak. Ama hiç düşünmez ben elimdeki 3 5 hadi bin ikibin olmadı onbin 50
Bin senedi satacan e sen akilliyken satışında alan salak mi da aliyor hemde elinse takasın çoğunu tutanlar milyon lotlar yani hancilar patronlar ağalar süzme salak diyor satan akıllı akli kit. Borsada iyi malı alacan yani batak olma ihtimali düşük planı sonra sabrın olacak sonrada ya kısmet diyip bekleyecek ve bir yerde allah bin bereket versin alanda kazansın diyip arkana bakmadan gideceksin. Altın kural nedir bilirmisiniz ALTINI OLAN KURALI KOYAR. Buraya çevirecek olursak TAKASI TUTAN KURALI KOYAR. Başkasının kurallarıyla oynarken o izim verince kazanırsın.
Sn.gazmanbaba, zaten brüt takasa sokan tavan -taban yaptıran, sürekli işlem yapan zaten patron çetesi.Bazı arkadaşlar bazen yazıyor gülüyorum ister istemez; patron malına sahip çıkıp alsa diye, zaten aşağı ky itelemiyor ki hisseyi. İstesede iteleyemez de götüremez de kolay kolay.Kaç gündür satanlarda aynı kurumlar belki arada ufak tefek vardır doğal olarak veren ama bu miktar çok azdır.Patron dışardan birisinin malını alsa barajı kurar geleni alır daha da aşağıdan yedirmez oysa burada noluyor yıllardır yukardan satan hep karlı alan hep zararlı, böyle bi dünya var mı? Sonuç olarak mal dökselerde bu kaptırdıklarının yanında çerez kalıyor, alıcı gelmiyor çünkü senedi bilen çok çok az borsa da hal böyle olunca yuvarla gitsin dayanamayan düşer diyorlar.
Para olsada, bu fiyatlardan eklesek modunda beklemeye devam.
neriman hanımla görüştüm. 5 binliklerde zaten bi sıkıntı yoktu sadece plan notu değişikliğine gidildi dedi. onun için itiraz edilmedi vs gibi bi haber yollamaları imkansızmış. önemli olan binliklermiş o askıya çıkınca o zaman haber geçeceklermiş. inşallah bir an evvel şu su süreç tamamlanırda yüzümüz güler.
Arkadaşlar ben Şehir Plancısıyım,
5000 lik planlar da sıkıntı olmaz asıl önemli olan bulunuğumuz aşamadan devam ediyorum... imar Planı Meclisce imar ve Bayındırlık komisyonuna gönderilir. komisyon inceler rapor yazar imzalar ve tekrar meclis gündemine alınır ve burada onaylanır yada red edilir, onaylanırsa askıya cıkar red se tekrar plan taslağı üzerinde değişiklik yapılır buda bir kaç ayı bulur!! planın iptal olma durumu yoktur. Bizim arazi imar komisyonuna gönderildi bu süre 10-20 gün yani nisan gündemine alınması gerekiyor ama gündeme alınacakmı bilgi alabilirseniz süreci daha iyi takip edebiliriz...
satışa o kadar çok lot yığıyor ki denecek birşey yok
Derinlikleri atabilen varmı arkadaşlar
Sembol Alış Satış GAO %Fark Saat
TURGG 37,980 38,000 39,176 -8,26 141555
Emir Adet Alış Satış Adet Emir
1 9 37,980 38,000 104
1 10 37,960 38,600 1.253
1 10 37,940 38,680 116
1 10 37,920 40,000 350
1 1 37,700 40,500 50
1 2 37,680 40,660 100
1 10 37,660 40,680 100
1 10 37,640 40,700 50
1 50 37,620 40,720 100
1 10 37,220 40,740 100
Sn paydaşlar fiyata simdilik fazla takılmayın önemli olan elinizdeki paylar fiyat gösterge. Borsanın yarısı psikoloji yarısı da riski yönetmedir. Piyasalar iyi havadayken 25 tl görmedik mi o zaman ne oldu alabildiği mal oldumu yok .[emoji16]
Eminim benim gibi bazı paydaşlar da bir ani kovalıyor sabırla bekliyorum bir supriz yapabilirim. Yedek akçelerle.
Alanı da kendisi, satanı da kendisi. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...38aaf6578e.jpg
Taban geliyor hadi hayırlı olsun. Bu virüs bizim tarladan çıkmış, az sonra kap açıklaması gelecek.
Bu kadar beklenti varken 1 kez bile tavan yapmayan hisse tabana gdiyor helal sna tahtacı
..........siz.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c1ac8ff457.jpg
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...de3112f950.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten bekliyoruz bizim ki önceden düşürüp, piyasa daha kötü olduğunda mezarcılık yapacaklar tabii veren olursa.Hep aynı taktik alıcı gelmedikçe bu hareketler kolay oluyor.