En az yüzde 8 açmalıydık acaba bir sorun mu var.. [emoji173]
Printable View
En az yüzde 8 açmalıydık acaba bir sorun mu var.. [emoji173]
Sıra Cortculara gelecek galiba 94 bin patinaj yapmaya başladık sanki (tahmini hareketler bunlar)
bist100...94 binde...benim sistem al yat verdi...
1663,88 den Ons longlar flat ve short yapıldı.
bunu dün gece yazmış...aranızda parayı vurdum köşeyi döndüm bana bişey olmaz alemin kralı benim diyen varsa bi daha düşünsün... :he:
haklı çıkarsa o paracıkların hiçbir faydası olmayacak...çok uçuk kaçık geliyor insana okuyunca...biraz da ürkütücü....
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1730&page=177
:he: :he: :he:
Robotlar çalınmasın diye oda... [emoji173]
Endeks 98-100 arası dow 24-26 arası hedef ilk satış ordan sanırsam.
%8 yukseliriz bugun...
Ohara buhara ya
burası kumar masası abi. petkim forumunda bir arkadaş yazmış gerçekten çok haklı. şu krizde çalışmayan pgsus tavan tavan gidiyor deli gibi çalışan petkim gitmiyor. kumarın alası var burda.
S&P 500 Ne zaman 2000 altı görür o zaman düşünürüm..
1-altın bitcoin gümüş yukarı, borsalar yukarı
2-ikinci etap altın gümüş aşağı, borsalar yine yukarı
3-borsalar çok çok yukarı
bedava para dağıtıyolar piyasalarda. aynısını gördük, yine karbon kağıdı konmuş gibi aynısını yaşayacağız sanki. nedense mantıklı gelmiyor. bedava peynir var.
Şaşırmış gibi yapalım mı? Annaaaammm nie yukselmiş la bu? Sebep sebep?
bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş :he:
ben Tuncer ŞENGÖZ'ün yorumlarını beğenmem o hep çöküşçü...DEVİR yukarı hareketleri de yazıyor...mesela bu son dipten çıkışı yazdı...devamını da yazmış hatta bu sene 3. çeyreğe kadar zirveyi geçemeyecek şekilde yükseliş diyor...yani hep çöküş modunda değil...
sayın TÜRKOĞLU yeniden yazmaya başladığını hatırlattığınız iyi oldu bakındım şöyle bir. beklentimizdeki tek fark bitiş zamanı ile ilgili sanırım. ben ağustos sonu yeniden başlar çöküş diye beklerken sayın devir 2021 asıl çöküş demiş. dilerim ben haklı çıkarım ben kısa sürmesini 2020 sonunda sonlanmasını(dip) beklemekteyim sosyal arka plandaki etkileri uzun sürebilir ben finansal piyasalardan bahsederken sayın devir kitlelerin ruh halinden söz ediyor olabilir. resim oturdukça bu soruyu sorabilirim sayın devire...
bir de düzeltmeyi ben üçgen beklerken sanırım sayın devir zirvelere ulaşamayan fakat yaklaşan bir yapıyı işaret ediyor.
son beklenti çalışmamı tekrar alıntılayım aşağıda.
sercan,paragöz yüzde kaç maldasınız????????:)
Aslında Trump İndikatörü 20 saat öncesinde al vermişti dinlemedik.
https://twitter.com/realDonaldTrump/...30744260083712
SPOT alıcı ve satıcılar (Merrill karşı tarafa geçmiş)
https://i.hizliresim.com/mDW2fD.png
https://i.hizliresim.com/3LElER.png
turkish deep web'de video vardı
efendilik arayan dax'a gitsin burada s..ş var s...ş :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=WEmcKQKw3g0
DEVİR farklı bir durumdan bahsediyor...sanırım tarihsel düzeltmeden bahsediyor...şu an finansal açıdan değer olarak gördüğümüz şeylerin çöp olmasından bahsediyor...ekmek kuyruğunda buluşuruz demiş işte :he:
bilim kurgu gibi...neyse çok uzun bir zaman değil zaten her şey çok hızlı gelişecek 2-3 yıl içinde olup bitecek diyor...ömrümüz yeterse çok acaip şeylere tanık olabiliriz...
ilginç bir örnek vermişti mesela...bundan 3-5 ay evvel size artık NBA oynanmayacak deseler olur mu canım öyle şey dersiniz ama şu an NBA oynanmıyor diye bir örnek verdi...
Pala kebap yerine pırasa yedirmesin sonra..
Simdi buradan 91 - 92 ye düssek
1: Malınızı kaptırmayın bunlar keriz silkeleme ralli var ralli
2: Ben demiştim yine mallandırdılar büyük cöküs geliyor
Bunları kesin duyacagız. İkisi de sacma ve afaki söylemler.
1 ay icinde her sey olup bitecekse borsalar hep yükselecekse o zaman ne dolar ne altın ne de baska bir şey almaya gerek yok gidelim hisse senedi alalım ne de olsa sınırsız para var ve yükselecek düsmüş olsa bile.
Birisi yazmış,abd-alman borsaları deli gibi giderken bizimki geride kaldı diye.
Peki güzel kardeşim onların trilyonluk teşviklerine karşın bizimkini de kıyas etsene.
Bir yanda trilyon $ lık paketler,diğer yanda korona yaz 10 tl.Yine bizimkinin bu kadar gittiğine şükür
Arkadaşlar
Reelde işlerden dolayı bende bu konuya epey zamandır kafa yoruyorum
Gelişmiş ülkelerin borç durumları sürdürülebilir değil
Şuan bu daha da artacak
Bu krizden sonra hane halkı daha az harcayacak
Zaten abd dışındakiler de uzun zamandır büyüme olmuyordu
Büyüme olmadan habire ülkelerin borcu artıyor
Borç büyüme ile beraber artması lazım
Şuan durum bu
Yanı bana göre kapital için yeni lokomotif lazım.
Yanı Kapitalist düzene yeni merkez lazım
Buna da en uygun aday Çin ve Hindistan
Yapılacak çok iş var oralarda
Teknolojide artık belli seviyedeler
Şuan borçlar bir şekilde mb lere yıkılacak MB lerin daha çok tahvıl alması sağlanacak. Ve bir zaman sonra mühtemelen Bir değer ifade etmeyecek paralar (usd vb) ile krizdeki ülke şirketleri satın alınacak.
Bunların olması demek
Hayatımızda (50-60 yaş ve üstü)
Göreceğimiz en büyük kriz yaşanacak
Benimde penceremden bakışım böyle
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
stop olmayanları bekliyor bu velet 😊😊😊
Bence
Goyver gelsin yavrum 😊😊
Go go go