Bende kar okudum
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bende kar okudum
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parantez içi zarar demek arkadaşlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önceki dönemlerde bu açıkmalar gelmiş mi acaba bilançodan önce? Bilanço zaten gelecek bu açılamalar ne ben anlamadım, petun pnsut pınsu da geldi.
Zarar gelmiş maalesef, kambiyo(kur farkı) zararı 94 milyon olmuş(yan faaliyetlerden 64 mio kur karı da var ama karşılamamış). Bu bitirmiş maalesef tüm karı.
Onaylı bilançoyu görmekte fayda var ama bu matrah kendi adıma büyük hayal kırıklığı oldu diyebilirim. İnşallah esas bilançoda bu kur muhabbeti hesabı farklıdır. Ki ilk çeyrekte kur bu kadar artmamıştı çok fazla zarar yazmış o kalemden anlamak zor, spk bilançosunu görmek en sağlıklısı.
Arkadaslar gecen sene 1 ceyrek vergi zarari 29.944.288,13 TL konsolide bilanco kari 6.974.440,00 TL olarak gorunuyor. Ayrica yine ayni donemde kambiyo zarari da 65 milyon civarinda. Bilginize.
Nasil dosya eklendigini bilmiyorum. O nedenle sadece 10.05.2019 tarihli kap bildiriminde yer aldigini soyleyebilirim. Kusura bakmayin.
Umarim yapabilmisimdir.:)
Burada 3 ayda yaptıģı işle ilgili faaliyet karı/zararı önemli 26 256 174 24 tl kar etmiş
Kambiyo zararı : döviz bazında kredi borç almıştı, yatırimlar için haliyle borç eksi olur.
Yani 3 aylıkta kar var. Beyannameyi kabaca boyle okudum sorun yok işler fazlasıyla yolunda görülüyor.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron burayı okuyorsa çok kulağını çınlatıyoruz. Dolar bazlı halka arz fiyatının üstüne ne koydun. Bu kadar senedir sana inanıp yatırım yapanlar olarak çok üzülüyoruz.
Televizyonlarda çıkıpta artist artist konuşmayla olmuyor maalesef.
Yarın dip olurmuyuz bilmiyorum ama patron dürüst değil...
şirketin yatırimlar için döviz borcu var tabiiki bu beyannamede kambiyo zarari olarak yer alır. Önemli olan burada faaliyet kârıdır. Faaliyet kârı 4 kata yakın. Ortaklık gercekleştiğinde döviz borcu falan kalmaz.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aramizda muhabsebeci var ise acıklanan bu tabloyu bize kısa ve öz olarak acıklayabilir mi
Not : Bist 100 endeksi ile ilgili görüşlerim imzamdaki topiktedir. Tavsiye niteliği taşımaz, görüş açımı yansıtır.
Yarın bürüt takas bitiyor. Sizce tavan mı taban mı oluruz?
bir gurup var bunu çok belli ediyorlar ne 9 altına veriyor nede 11 üstüne bakalım ne tarafa patlayacak kademeler baya baya boş 2 lira rakamlarda alır satardım dolu dolu olurdu ya millete dağıttılar toplamak için göbek çatlatıyorlar yada buralardan ellerindeki malı çaktırmadan veriyor peki o zaman satış hikayesini ve satış ortaklık sonrası elinde mal olmasa nasıl oyun kuracak gerekse döviz gerekse gıdanın temel maddesi una bir çok ortaklık çıkacaktır ama oyun nerede kopar daha çeşitli bir sürü senaryo yazılabilir bakalım ne olacak zarar geldi kar geldi hikayesini nerden çıkardınız yahu
geçen yıl sunduğu beyannamede 29 milyon zarar açıklamasına rağmen spkya sunduğu bilanço da 6.9 milyon kar açıklamış. Bu tabloya göre bu yıl 15 milyon kar açıklaması muhtemel olarak görünüyor.
yarın endeks biraz yamuk yapabilir 103 deki gap dolması gerekirrrr
Burada bazı değerli arkadaşların yazdıklarını okudukça yarın için "ahanda s**tık" demekten başka bir şey gelmiyor içimden. İçimizde mutlaka bilançoyu derinlemesine analiz edecek bir arkadaşımız vardır. Umarım ki yarın taban yemeyiz. Yoksa yandı gülüm keten helvası. YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sabah 7 de 12 milyon küsurun zarar olduğunu bildiren bir açıklama atmışlar KAP'a.
sn merdem
biz niye göremiyoruz.
link atar mısın
pardon galatasaraya yazacaktım yanlış oldu
Vergi dairesine suduğu ile spk ya sunduğu bilançoyu aynı anda açıklıyordu.bu defa vergiyi erken açıklayınca(malum zarar açıklayacaktı)millet satışa geçti.ayın dokuzunda galiba spk ya göndereceği bilançoda kar gösterince tavana yapışır hisse.Neyse alım için biraz daha düşmesini bekleriz millet uyanmadan.Asla yatırım tavsiyesi değildir.Belkide kar realizasyonudur.YTD
Demek ki bunlar un yerine pirinc unu satiyormus ki millet karantina gunlerinde una bulanmis:)
artık dönsek en kötüyü de fiyatladın
2.ceyrek bilanco tarihleri ne zaman belli mi
çok şugar bir speğimiz var dün anlatmaya çalıştım dilim döndüğünce eğer bilanço kötü ise tabana yapıştırır ve 1 iki milyon üzerine koyar satamazdı kimse ama kendi alıyor satıyor olsa gerek ki altta ki alışlar da kendilerinin buradaki satış ortaklık haberi gelene kadar yada gelmeden önce ne toplarsa ne kadar maliyeti düşüş toplarsa artık adam işi iyi biliyor ama çok para ile girmiş tüm borsa giidiyor bu giitmiyor diyenler bıkar satar tabi
petun 12 kat kar acikladi darisi buna ins