10 Dönüm adada içecek su bulamazsınız, bırakın tarimi.
Printable View
GREEN-BANK-FORMEL'üne göre iyimser hesaplara göre bir galakside 45.000 medeniyet olan gezegen olma olasiligi var.
Dikkatli hesaplamalarda 1, kötümser hesaplamalarda 0 medeniyet olabilecek gezegen var.
Yeni bulunan gezengenler cercevesinde bu hesapta degisiklikler olabilir.
Ama evrende bizden baska medeniyetler olma olasiligi bence cok büyük.
Daha dogrusu inancim bu.
Kardak adaları 40 dönümmüş, tatlı su ve tarım bekliyoruz sizlerden.:bravo:
Aslında gaya bey istediğim .
Eski forumlarda daha samimi ortam vardı .
Şimdi herkes her kuşu vurdum bir leylek kaldı modu .
Sanal ortamda insanlar adeta yalan söyleme robotu olmuş .
Olmadığı halde öyle görünen ego mastürbasyonu peşinde .
Yada ben safım aynı zamanda avlayacak keklikte arıyorlardır belki de
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Uzayli denen kavrami amerikan hollywood yapimcilari cok guzel insanlarin beynine soktular ve yillardan beri meyvelerini topluyorlar
Amerikadan cikan hersey sahtekarlik ve uckaat uzerine kurulu. Ama hakkini vermek lazim amerikalilar gelismemis egitimsiz beyinleri marketing ve hayal satmakla mukemmel manipule ediyorlar. Bunu dunyada daha iyi yapabilen yok.
Ufo lar gercek cunku ben bile gordum ama uzaylilar tamamen safsata.
Olayi daha derin incelemek istiyorsaniz incil de tevratta sumerlerde bahsi gecen nephilim i arastirin.
Nephilim ayni zamanda kuran i kerimle iliskilidir ama o konuya girmiycem.
Ahana da şimdi açıklayın, G. kara deliğin sırrını!:dvr:
Viopçular da uzay konuşuyor.
Tesadüf değil mi?
Buranın entellektüel havası daha iyi.
Nephililer için Enok 'un kitabına bakmak daha doğru olur . Yalnız şu varki, Sümerler kayıtlarında gökten gelen varlıkları tek tanrılı dinler gibi direk tanrıya bağlamaz, kimi yerlerde onlar da uzaylı gibi düşünür.
Tarih boyunca gökten gelen varlıklardan bahsedilir , dinler melek der, bilim uzaylı der.
onu bilmemde eski Türk kaanlarının gokten bır işıkla bılırkte bebek seklinde ındıklerı ve buyugunce ındıgı yerın kaanı oldugu anlatılır. Ayrıca Nuh peygamberden sonra Türklerin atası olan Nuhun ogullarından yafes e sıhırlı bır tas verılmıs bu tas ıle ılklımlerı yonetebılme gucu var mıs....vs..vs....Nuh peygamber demısken gemıyı yapmak ıcın kullanacagı agacları kendısı dıkmıs ve 500 sene buyumesını beklemıstır .
Yeni Zellandanin dogasi bir harika. Her turlu doga guzelligi mevcut, yani tek duze degil. Yasam standartlari yuksek ve Avustralya ya gore daha ucuz. Ve Australyadan iki saat ucus mesafessinde.
Soru sormak tembellerin isi
Ecnebiler calisir cabalar arastirir sonucu bulur
Ben sana ipucu verdim
Nephilim
Git arastir ama baya okuman gerekecek
Ilk once ZEITGEIST isimli belgeseli seyret o baslangic
Sonra Sumer tabletlerindeki yazilar nasil Incile girmis neden Imparator Konstantin binlerce sayfalik Incili 5 te birine dusurmus icinden 52 tane ayeti neden cikarmis ve bu 52 ayet ten "Lost book of Enoch" i oku.
O zaman neden bu ayetlerin Incilden cikarildigini anlarsin
Ikinci ipucu
"Biz ondan baska Rab tanimayiz"
"Biz insani camurdan yarattik"
cumlelerindeki biz kimdir?
Daha neler var neler
Yasar Nuri Ozturk le yapilan soylesilerde bazi sorulari gecistirirdi cunku biliyordu gercegi
birde Haktan Akdogan in soylesilerini izle bak dikkat et bazi sorulara cevap vermiyor cunku verirse sokakta bicaklarlar adami
Makedonya'nın büyük kısmını gezdim. Ohrid aslında diğer kısımlarına göre daha az Türk etkisi hissedilen bir yer. Ancak gerçekten güzel bir coğrafyası var. İnsanı güzel. Ortamı güzel. Ulaşım kolay. Türkleri seviyorlar. Her şehirde Türk nüfus var zaten. Irak Türkmen bölgesine kadar bence de Makedonya, oranın da Arnavutluk ve Karadağa yakın kısımları düşünülebilir. (Üsküpte pek bi nane yok).
sosyal medyada a.k patisi isvece ambulans ucak göndermekle yine reklam yapmış. neymiş isveçliler oradaki adamı eve yollamışlar bakmıyorlarmış. Bu noktada bildiğim isvecte sokağa çıkma yasağı vs yok, sürü bağışıklığı metodu izleniyor, maske satışı vs serbest bu ailenin orada maskeyi bile bulamaması biraz ilginç geldi. 2. incisi semptomlarınız cok agır değilse burada ne oluyor zannediliyor her gelene hastane yatağı mı veriliyor. Gecen daha bir öğretmen arkadaşın abisi ve cocuklarında ailece virüs pozitif çıktı, ilaçla eve karantinaya gönderildiler. Hatta çevrelerine daha takip için teste bile gelinmemiş. Yani birşeyden reklam yapıp ne büyük ulusuz vs böbürleneceğine biraz soğukkanlı yaklaşmak lazım bu işlere.Mesela bakanı kutlayan twitter rumuzları, ilginç , bazıları : ibrahimserbesto1,prnxhanım7788656,avrpltrkler,lnyx 7788960.Ne kadar gercekçi duruyorlar değilmi.
Iste bu nedenle, cocuklarin gelecegi dusunulerek bir ulke secimi yapmak gerek.
Bu tur toplumlardan, dunya gorusu cagdisi olan olusumlardan uzak kalmak lazim.
Ailece gittiginiz toplumlari dislayip, kendi kulturunuzu empoze etme-me-niz lazim, bu ilk nesil icin cok zorlu bir surectir ama cocuklar rahat eder, en azindan onlar, bugun bizim yasadigimiz bu tur zavalli toplumlarda yasamazlar.
Ben de acaba uzayın başka bir köşesinde acaba bizim gibi insanlardan oluşan, gezegen ve atmosfer özellikleri bizimkiyle örtüşen başka bir dünya ve medeniyet var mı diye merak ediyorum. Üzerinde değişik ülkeler olan, tabiki illa Türkçe, İngilizce, Almanca değil de x, y, z vb kendince dilleri olan, kendi tarihlerini tutan, kendilerine ait dinleri inanışları olan bir medeniyet...
Ben 1983 yilinda Avustralya'ya gittim.
Orada. Sydney'de, Bonday Junction diye bir semtte kaldim.
Yani 1980 askeri mudahalesinden hemen sonra.
Orada, Turklerin yogun olarak yasadigi Auburn diye bir semt var, orada, 3 sene sonra, hala birbirleri ile catisan sagci ve solcu mahalleler vardi.
Yine boy-friendi var diye kiz evladini vurup olduren, ya da cehennem azabi yasatan aileler vardi.
Yukarda bunu anlatmak istedim.
Sen kendi ülkende kendi halkına maske dağıtmayı becereme, sonra da oraya buraya şunu gönderdim diye caka sat. Daha kardeşimin telefonuna kod gelmedi, ilk günden başvurduk ve bir kaç kere daha başvuruyu tekrarladık. Bana gelenin üzerinden 10 gün geçince yine kod gelecek mi çok merak ediyorum bu arada....
gecen bir haberde artık makul bi fiyatla satışına izin verileceği filan söyleniyordu.Banada kac haftadır ne kod ne mesaj hiç birsey gelmedi. ta martta aldığım su ne idiğü belirsiz siyah maskelerin içine pecete koyup cıkıyorum. Bari satışına izin verilsin alamayacak olanada belediyeler dağıtsın. çünkü zaten mesajla 5 maske veriliyor en adisinden.