Verdiğimiz rahatsızlık için şahsım adına özür dilerim ama ikileyin kelimesi yakışmamış sn 51TARIMDUNYAM. Ama haklısınız, rahatsız edici bir yazı serisi oldu .
Printable View
Verdiğimiz rahatsızlık için şahsım adına özür dilerim ama ikileyin kelimesi yakışmamış sn 51TARIMDUNYAM. Ama haklısınız, rahatsız edici bir yazı serisi oldu .
Bayram arefesi diye forma bile bakamadim doğru düzgün.
Burada neler olmuş yahu :)
Takaslari iyi takil edin derim.
Bosverin simdi bilançoları.
Her şey orada gizli!
O kadar yazı yakışmış da benim “ikile “ sözüme alındınızsa, özür dilerim. Sorun yok, hepimiz ortak gibi davranalım.
Bilançoyu yeni inceleyebildim. Açıkçası ben beğendim. Kar ve hasılatın biraz düşük gelmesi dışında olumsuz birşey yok bence. Bizim için önemli olan kalemler; HASILAT
EFK
YURT DIŞI SATIŞLARI
Daha önceki bilançolarda yurtdışı satışları düşük geldiğinde beğenilmezdi. Kaldı ki efk da artmış. Kısaca ben olumluyum. Yarın için güzel olacağını düşünüyorum.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz .....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nakit ve nakit benzeri de 6.013.700 den 16.943.819 çıkmış. Bu da güzel. Tabi benim değerlendirmem bunlar. Siz farklı düşünebilirsiniz
Umut0109 teşekkür ederiz...bize güven veriyorsunuz...
Faaliyet Konusu
Kron, telekomünikasyon servis sağlayıcılarının ve büyük işletmelerin bilgi teknolojileri ve bilişim ihtiyaçlarına yönelik
yüksek teknolojili yazılım ürünleri tasarlamak ve geliştirmek amacı ile faaliyet göstermektedir.
Yıldan yıla düzenli artan Internet kullanımı akıllı telefonların da hızlı yaygınlaşmasıyla da katlanarak büyümekte, mobil
uygulamalar da telekomünikasyon ve bilişim sektörlerinin ana motoru haline dönüşmektedir. Akıllı telefonlardan akıllı
uygulamalara doğru yaşanan bu dönüşüm telekom servis altyapısında da radikal değişikliklere sebep olmaktadır.
Akıllı uygulamaların yanısıra, chipsetlerin ve küçük bilgisayarların maliyetlerinin düşmesi, IoT (Internet of Things –
Nesnelerin Interneti) teknolojilerinde ve dijitalleşme konularında çok kuvvetli itici güçler oluşturmaktadır ve bu trend
ivmelenerek büyümektedir. Akıllanan uç noktalar, yeni iş modellerini, yeni gelir ve servis modellerini tetiklemektedir. Bu
nedenle, endüstri tarihinin gördüğü en hızlı dönüşümlerden biri yaşanmaktadır.
Bu gelişmelere paralel olarak, son kullanıcı davranışlarında sadakatten fırsatçılığa bir kayma net olarak
gözlenmektedir. Kullanım deneyimi, servis sürekliliği, çağrı merkezi hizmeti, aktivasyon süresi gibi konular hassas
stres noktaları olarak kendini göstermeye başlamıştır.
Bulut servisler ise paralelde OTT servis sağlayıcıları ile telekom servis sağlayıcıları arasındaki mücadeleyi daha da
zorlaştırmaktadır. Bulut servislerinin geleceğinin ve buna bağlı gelir modellerinin hızla netleşmesine rağmen, global
ölçeklenemediği durumlarda henüz tam anlamıyla güvenilebilir bir halde değildir.
Artan güvenlik ihtiyaçları, siber saldırılar, kanun ve yönetmelik gereklilikleri de diğer önemli motivasyon noktalarını
oluşturmuştur.
Tüm bu karmaşık ve değişken ortam Kron’un müşterilerinin daha yüksek teknoloji içeren yenilikçi ürünlere olan
ihtiyacını artırmıştır. Kron, Türkiye’nin yanı sıra, başta gelişen piyasalar olmak üzere, yukarıda belirtilen alanlara
sağladığı ürünlerini tüm dünyada pazarlamaktadır. Kron, rekabetçi teknoloji vizyonuyla, Türkiye’de geliştirilen teknoloji
ile küresel bir şirket olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını yürütmektedir
Kron’un geliştirdiği yüksek teknoloji ve
mühendislik gerektiren ürünler, TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir.
Kron’un 13 yıldır iletişim teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom, Etisalat gibi dünya
telekom devlerinin altyapılarında kritik noktalarda konumlandırılmıştır. Bu ürünler milyonlarca internet kullanıcısının
genişbant Internet deneyimini zenginleştirmiş ve güvenli bir altyapıdan hizmet alınmasını sağlamıştır.
Kron, 2007 yılında kurulmuş bir yüksek teknoloji şirketidir. Internet teknolojileri odaklı büyük işletmelerin Servis
Aktivasyonu, Kalite Güvence Sistemleri, ICT Erişim Kontrol Sistemleri, Yeni Nesil Loglama, Yüksek Performanslı
Gerçek Zamanlı Veri İşleme, Yeni Nesil Güvenlik ve Denetim (Audit) alanlarındaki ihtiyaçlarına yönelik ileri teknoloji
yazılım ve donanım ürünleri üreten Kron, bu ürünlerin entegrasyonunu da gerçekleştirmektedir.
Şirket, ICT (Information
and Communication Technology) pazarının ihtiyaçlarına cevap veren etkin çözümleri ve Tier-1 servis sağlayıcılar ile
düzenleyici kurumlar dâhil dünyadaki ICT pazarındaki hedef müşterilerine yarattığı katma değer sayesinde hızlı bir
büyüme süreci içerisindedir.
Yazılım geliştirme ve proje yönetimi alanlarındaki bilgi birikimi ve yenilikçi yaklaşımlarıyla Kron’u pazardaki büyük
oyuncular açısından tercih edilen bir üretici konumuna getiren, yetkin ve deneyimli mühendislerden oluşan Kron ekibi,
şirketin temel rekabet gücünü oluşturmaktadır.
İstanbul’daki merkezi, Ankara, İzmir, New Jersey ve Islamabad ofisleri ile Kron, telekomünikasyon sektöründeki
yatırımların ürün ve çözümleri açısından giderek artan ihtiyaçların oluştuğu Asya-Pasifik, Avrupa ve Amerika’daki
pazarlara erişim açısından uygun bir konuma sahiptir...
Kron’un ödenmiş sermayesi 14.268.513 TL olup her biri 1 TL kayıtlı nominal bedeldeki
14.268.513 adet hisseden oluşmaktadır...Şirketimiz, koronavirüs salgınının başlaması ile birlikte 13 Mart 2020 tarihinde aldığı kararla uzaktan çalışma düzenine
geçmiş ve bu durumu Mayıs ayı sonuna kadar devam ettirmiştir.
Salgındaki gelişmelerin ışığında, Sağlık Bakanlığı’nın ve
Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda şirketimizde normalleşme süreci Haziran 2020’de başlatılmıştır. Haziran ayında
başlayan bu süreç ekibimizin kısmen uzaktan çalışmaları, kısmen İstanbul, Ankara, İzmir ve Jersey City ofislerinde
çalışmaları şeklinde devam edecektir. Başta Ar-Ge olmak üzere ekiplerimiz tüm faaliyetlerimizi başarılı bir şekilde
yürütmektedir.
Koronavirüs salgınının ülkemizde ve tüm dünyada beklentilerin üzerinde bir seyir göstermesi bizim ikinci çeyrek
satışlarımızı etkilemiş ve bunun sonucu olarak ilk yarı satışlarımız 2019 yılına göre %16 daha az gerçekleşmiştir. Bununla
beraber faaliyet kârımız %23 artış göstermiştir. Faaliyet dışı kalemlerin hesaplanması neticesinde net kârımız %48
azalmıştır.
Satışlarımızın çok önemli bir kısmını son çeyrekte yapıyor olduğumuzu göz önüne alarak ve müşterilerimizle yaptığımız
görüşmelerin ışığında, yıl sonu hedeflerimizde bir değişiklik yapma ihtiyacı duymamaktayız...
KRONT Bilançolar günü gelmeden çok önce hazırlanır sadece zamanı yaklaşınca düzeltme ihtiyacı doğar...
Her şeye rağmen bol kazançlar...
Tum arkadaslara tesekkurler.
Sahsen ben incelemedim, incelemeyide dusunmuyorum. 2020 yil sonu bilancosuna odakliyim.
Kisisel olarak dusundugumde , gecmiste forumda cok yipratici seyler oldu, halen oluyor.
Sn.Yatirimciali hakli. Ayrica bakarsaniz Sn.lionnes te hakli.
Nereden baktiginiza gore degisir. Yoksa bizde tartistik bir cok kisiyle, su anda yazan yazmayan bir cok kisiyle bu sayfalarda tartistik.
Sorun su oldu.Yeni yatirimci okudugunda psikolojisine gore yorumluyor. O yuzden belkide yanlis yonlendirme oluyor.
Kronta yatirim yapan bir cok kisi uzun yillardir burda , zaten incigini boncugunu biliyor.
Yalniz idrar yaristirma konusunu bir turlu cozemedik.
Yazmayan arkadaslarda var. Sn.usta gitti donup yazip cizmesini isterim halen.
Bizde yapiyozda bir daha yazani opsunler diyip tekrar yaziyoruz. Agir ithamlar agir sozler soyleniyor burda bazen.
İnsanlar birseyler ogrenmek istiyor veya bir seyler soylemek istiyor ama bizim kendi atismalarimiz arasinda sonup gidiyor.
Mesaj atip kufur eden eden oldu yani o derece.
Kront zor hisse, psikolojiniz kaldirmiyorsa cidden girmeyin.Ha derseniz bulbulumde gul oya , 5 sene yayarim doya doya o zaman bisi demem.
Birbirimizin kalbini cok kiriyoruz cok.
Bugun -6 oldu hisse benim umrumda degil.Cikanlar %90 bilanco begenmeyenler. Biz nedir ne degildir biliyoruz.Neden cunku burda yazan siz arkadaslar yuzunden.Bu nedenle biraz daha sakin ve birbirimize katlanir olmakta fayda var bence.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim sayın Yıldız Tozu... ytd
Sunuda yaziyimde;
Soylemlerimle kalbini kirdigim arkadas var ise kendisinden özür dilerim.
Yeni sayfada daha guzel daha paylasimci ve daha guzel yazilar yazmak nasip olur insallah.
Ytd.
Genel kurul her yıl ki gibi geçince üzerine gelen bilançosundaki hayal kırıklığı, 29-30 tabanlarıma çalışmasını aşağıya çekti. Yöneticiler uzun yıllardır aynı kelimeler üzerinden evirip çevirip aynı şeyleri söylüyorlar. Şu beş yıl bir türlü gelmedi, halen o patlamayı yapamadı? Sıkıntı nedir bilmiyorum ama şu pandemi sürecinde de hala satış yapıp istediğimiz haberleri duyamaz isek yuh olsun. Bugün taban olalım sıkıntı değil ama önümüze havuç koymayın artık. Uzun yıllardır bu hissedeyim. Üç yıl süründüm sonra 17 den sattım, benden sonra 33 gördü. Çok kestirilemeyen bir hisse, sığ çünkü. Ama artık şu patlamayı bu yıl sonunda yapın yeter artık. Bahaneneizden sıkıldık... ytd
Tepki, takas, bilanço, yıl sonu, beklenti, gelecek satın alma, genel kurul, siber güvenlik, 🤣🤣🤣 ytd
günün sonu...
https://i.hizliresim.com/0OTQHm.png
Spek efendiciğim bak bir rapor buldum, güzelce oku bu gece kahveni, çayını yap otur ve oku :)
''raporu hazırlayan Netwrix Corporation, dünyada 10.000'den fazla şirkete bilişim ve siber güvenlik hizmeti sunan bir şirket.
100'den az çalışanı olandan, 50.000'den fazla çalışanı olan şirketlere kadar farklı sektörlerdeki 937 kişi ile görüşerek yeni dönemde yapacakları bilişim ve teknoloji yatırımlarının yönünü anlamaya çalışmışlar.
Örneğin bu grafikte 1.000 - 5.000 çalışanı olan şirketlerin pandemi öncesi ve sonrası önceliklerini görebilirsiniz. Çarpıcı şekilde veri güvenliği ve IT personelinin eğitimi çok büyük öncelik haline gelmiş bu dönemde.'' ( DR sertaç doğanay linkkedin hesabında yazmış)
https://www.netwrix.com/download/col...ed_Reality.pdf
Not: yazmayacağım dedim ama tekrar düşündüm ve asıl yazmaması gerek ben değilim diye karar verdim.Bu sebeble yazmaya devam edeceğim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...088760f781.jpg
26,58 önemli desteğimizdir. Altında 25,00 üzerinde ise 28,16 var.
Kron yıllık arge pazarlama 40 milyon tl Piyasa değeri 383 milyon tl
ardyz , yıllık arge ve pazarlama 1,7 milyon tl ( Pazarlma 0 tl) Piyasa değeri 666 milyon tl
Kron , ardyz göre 23 kat arge ve pazarlamaya daha fazla para harcıyor,
Kafein , yıllık arge ve pazarlama 9 milyon tl
Kron , kafeine göre 5 kat arge ve pazarlamaya daha fazla para harcıyor,
smart, yıllık arge ve pazarlama 8,5 mişyon tl
Kron , smarta göre 5 kat arge ve pazarlamaya daha fazla para harcıyor
Fonet yıllık arge ve pazarlama 1,4 miiyon tl
Kron fonet göre 28 kat arge ve pazarlamaya daha fazla para harcıyor
Spek efendiciğim yukardaki raporu okurken bunları da hesap et bi zahmet :)
Hadi en yüksek arge ve pazarlama yapanı baz alalım ve birlikete hesaplayalım,,
Kron eğer önümüzdeki sadece 1 sene için, Kfein kadar arge pazarlama yani 9 milyon tl yıllık harcama yapma kararı alsaydı
Şu anki fiyatına göre, yıllık 55 miyon tl satıştan, hisse başı kazanç 2,37 tl çıkar , Fk'sı 11,39 olurdu, öyle değil mi spek efendiciğim :)
Hadi en düşük arge ve pazarlama yapanı baz alalım şimdi de ; ( piyasa değeri Kronun iki katı olan ardyz' yi )
Kron eğer önümüzdeki sadece 1 sene için, Ardyz kadar arge pazarlama yani 1,7 milyon tl yıllık harcama yapma kararı alsaydı
Şu anki fiyatına göre, yıllık 55 miyon tl satıştan, hisse başı kazanç 2,88 tl çıkar , Fk'sı da 9,37 olurdu, öyle değil mi spek efendiciğim :)
Son soru da şu....
Şu an bistte, fk 11,37 veya fk 9,37 ile işlem gören bir yazılım şirketi var mı ? :)
https://i.hizliresim.com/P4xuag.png
guncel hisse degerlemeleri burada,
zamaninda karalamayi dozunda birakmadik simdide gazlamayi, pazarlamayi dozunda biraksak olmaz mi?
Her olumsuz durumumu küçük yatırımcıya kitlemek için çalışan patron ve spek itleri, soyun soyabildiğiniz kadar. Suç sizin değil size güvenen bizlerin. Bizde dolara altına yatırım yapsak bizde köşrydik şimdi. Biz hem ülkemiz kazansın hem biz kazanalım dedikçe, siz robotlarla, bilançolardaki lakırdılarla kitleyin bize. Allah o paraları haksız kazançlarınızı, size, borsadaki Twitter algıcılarına yemeyi nasip etmesin... ytd
Biraz zor donem arkadaslar. İki gunde gelinen nokta ortada.Bilanco sonrasi dusus bekliyordumda bistin durumuyla birlikte bayagi yuklendiler.
Allah yardim etsin
Ytd.
e bebkten sonra penti de siber saldırıya uğradı..
''Dünyada ve ülkemizde her geçen gün artan siber saldırıların hedefinde birçok devlet kurumu v*e özel şirket yer almakta.
31 Temmuz 2020 Cuma günü, son zamanlarda dünya çapında birçok kurumun da karşılaştığı, uluslararası şebekeler tarafındanorganize edilen bu tarz siber saldırılardan birinin de şirketimizi hedef aldığını tespit ettik'' .
artan e-ticaret ile siber saldırılar artacak covid19 dan sonra
https://haberglobal.com.tr/ekonomi/p...-saldiri-61853
SAyın lionnes, sanki her siber saldırıya uğrayan yada her siber güvenlik diyen Krona mı koşuyor. Adamların son üç yılda yaptığı büyük bir iş anlaşması var mı? Her bilanço da kn kaybediyor, hala lafla peynir gemisi yüzdürüyor. Biz burada kafayı yemek üzereyiz. Bilgilendirmeye çalışıyorsunuz hala ama bize yada bilançoya yansıyan bişey göremedim ben. Sene sonu şapkadan tavşan çıkaracak Lütfü Bey herhalde, bekliyoruz bakalım...😖 YTD...
önümüzde dönemlerde pozitifi yansıma olmaması imkansız her yurtiçinde hem yurdışında siber saldırılarda inanılmaz artışlar var. Yıllık 40 milyon arge ve pazarlama üstüne artan siber saldırılar, hükümetin 237 sayfalık bilgi güvenlik rehberi, bddk güvenlik yasası vs daha ne olsun?
Bir arkadas katar 2022 yi sormustu.Unutmadan yaziyim.
https://www.qatar2022.qa/en/opportunities/procurement
Linkten ihale sureclerini takip edebilirsiniz.
Ytd.
2022 Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumların yüzde 80'i tamamlandı
https://www.aa.com.tr/tr/dunyadan-sp...mlandi/1849331
Sayın kafkas nedir durum? Ne tepki verdi ne takas ? Adam bastı gaza, piyasayı bahane edip düşürüyor? Hedefler tutmadı galiba? Ne dersiniz? Ytd
Bu günkü takas iç açıcı degil.
Gercegi konusmak lazım!
Lakin hissenin ederide bu değil bana göre.
Kutpo 5 6 tl de iken alın atın dedim kenera.
50 tl oldu mu?
Oldu.
Şimdi elimde bir yazılım şirketi kront var birde gıda hissesi banvit.
Her ikiside yıl sonunda bana iyi kazandıracak ben o kadar düşüne bilen bir insanım!
Rwlaxxxxx
Y t.d.
Yeni KAP haberi. İki senede bir yapılan değerlendirmenin yenisi. Kimse eski haber demesin bak. BU YENİ DEĞERLENDİRMEDİR. Yarınki yansımasını görelim bakalım.
Türkiye'nin lider Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi (PAM) yazılım üreticisi olarak global arenada *faaliyet gösteren şirketimiz, *Gartner Raporlarında siber güvenlik alanında yer alan ilk ve tek Türk şirketi oldu.
Telekomünikasyon, finans, enerji ve sağlık gibi sektörlerde yer alan birçok global firmaya yazılım ürünleri sunan Kron, teknoloji alanında dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketi Gartner'ın Magic Quadrant for Privileged Access Management 2020 Raporu'nda yer aldı. Bu raporda yer alarak, siber güvenlik alanındaki Gartner Magic Quadrant raporlarına giren ilk ve tek Türk şirketi oldu. İki yılda bir olarak güncellenen "Gartner Magic Quadrant for Privileged Access Management" raporu global arenadaki bu konudaki tüm şirketleri değerlendiriyor ve teknolojik seviyelerini, yaratıcıklarını ve piyasadaki etkinliklerini değerlendirerek konunun liderlerini seçiyor. Kron, bu raporda yer alan 12 firmadan biri oldu.
Haber var arkadaşlar...??? Bu listede sanki ilk defa mı yer aldı? Daha öncede bunda idi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Yumurta sıkıştı, yatırımcını kuşa çevir sonra haber gönder? Tövbe yarabbim ya? Ytd
Raporu bulabilen var mi?
Mayista yayinlanlanacak seklinde bekleniyormus. Yeni mi yayinlandi? Raporu bulabilen varsa bir okuyalim.
Rapor yeni mi yoksa eski mevzu mu onu anlayamadim?
Ytd.
We are proud to be named a Leader in the #Gartner 2020 Magic Quadrant for Privileged Access Management for the second time in a row. Thank you to all our incredible customers, partners & employees for continuing to support our success.
cyberarak paylaşmışş linkedin sayfasında bugün
Kron da bugün paylaştı, yani haber yeni
rapor linki https://www.kron.com.tr/wp-content/u...Management.pdf
Teşekkür ederim sayın lionnes
Specific influencing factors driving growth in the market include:
â–* Sudden shift of remote work for privileged users due to the COVID-19 pandemic
bu kadar haber paylaşmadım boşuna değil mmiil ? pam sektörünün covid19 uzaktan çalışma sebebiyle daha da büyüyeceği söyleniyor gartner raporunda