Babamda bu vardi. 7 kilo muydu neydi. Ilk cep telefonlarindan 1980'de. NEC. Arka kisminda gorulen sadece pili su anki cep telefonlarinin 5 kati kalini, 1.5 kati uzunu.
https://i.ebayimg.com/images/g/1LUAA...8E/s-l1600.jpg
Printable View
Babamda bu vardi. 7 kilo muydu neydi. Ilk cep telefonlarindan 1980'de. NEC. Arka kisminda gorulen sadece pili su anki cep telefonlarinin 5 kati kalini, 1.5 kati uzunu.
https://i.ebayimg.com/images/g/1LUAA...8E/s-l1600.jpg
Borsa ya ilk girdiğim zarar ettiğim kağıttı raks. Ben sattıktan sonra da iflas etti
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cep telefonu demisim ben de, bavul telefonu gibi birseydi zaten.
Alcatel, Nokia, Erickson, vs smart phone olayina onem vermedi. Ta 2000 senesinde ufacik smart telefonlar vardi imate, ijam, o2, vs gibi. Apple bile 2007'de girdi. Otekiler onemsemedi.
halkbank 1.3 milyar adet senet görünmeye başlamış sanırım.
O nasıl bir takas ya, %80 bir anda banka kendi kendini aldı. Valla bu CİTİ dava acarsa ben şaşırma, yada dava açmaması için başka bir çıkarı olması gerekir.
Ne diye dava acacaklar anlamadim. Yasal olmayan birsey yapilmadi ki.
Ayrica fiili dolasimdaki lotlarda bir degisiklik yok. Tahsisliden alan 6 ay satamiyor o mallari. Ama eskisini satar satmak isterse.
Yıllardır sattılar, satmasaydın kardeşim demezler mi o zaman..
Bence mantıksız sn.kızıldağ usta.
Mantikli KD'in yazdigi. Satip satmamak onun secimi, burda secim hakki yok. Ama bos bu konusmalar, biliyorlar MKK"dan kimde ne mal oldugunu. Yabanci mabanci yok.
Daha büyük mega büyük bir proje çıkarmak gerekirse, yıllarca yani 17 liradan 13 liradan buralara kadar baskı ile gelerek 7 milyarlık tahsisli yaptı, hedefine ulaştı, baskı kuracak bir şey kalmadı.
kap haberi gelmiş yorumluyabilecek varmı
İlgili Şirketler
[HALKB]
İlgili Fonlar
[]
Özsermaye Hallerine İlişkin Borsa Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
T. Halk Bankası'nın çıkarılmış sermayesinin 1.250.000.000 TL'den 2.473.776.223,776 TL'ye yükseltilmesi işlemleri gerçekleşmiş olduğundan 21.05.2020 tarihinden itibaren BIST Pay Endekslerinin hesaplanmasında, şirketin paylarının sayısı 2.473.776.223,776 , fiili dolaşımdaki pay oranı %23 olarak dikkate alınacaktır.
Ersu, Flap, beyaz, İzmir hayvan bitki ürünleri, İzmir et, Pınar su, Pınar et, Konfrut, Kerevitaş, pkent, kent, klimasan, ünye çimento, Adana çimento, tukaş, alkim, deva holding, kaplamin, bimaş, megap, serve, tkuru, tgsas, tyas, tspor, yonga, ekiz, selçuk gıda gibi hisselerin son 2 ay da çoğu yüzde 400 ortalama yükselerek getiride birinci sıralara gelmiştir. Tabi bu kağıtların endeksi yükselttiği de söylenebilir yani aslında endeks 85000 puanda ama bu kağıtlar yüzünden endeks şu anda 101000 görünüyor, o zaman borsa da ki şu an ki çıkış tamamen manipilasyon dan ibarettir.
Anlaşılan Kızıldağ ustanın dediği gibi birşey olursa 22 Mayıs'ta olacak...aşağı veya yukarı
Gözü sanki 5.20 gap nda
Borsaya 250 bin kumarbaz geldi. Butun millet saglam diye sanayi hisselerinde. Adamlar onlara tasittirmaya devam ettiler iste, yeni gelen kumarbazlar icin masa actilar. Bunlar borsa dersleri.
gıdalar, pandemi yüzünden bu hale geldi, migrosu bir kaç kez yazdık iyi yerlerden girip çıktık. Ve hale migros devam ediyor. Evet son cümleye katılıyorum. Sen gel milyon lot banka sat, sonra ersu al, endeks 102 olsun her şeyi doğal gör, bencede doğal görünecek bir şey yok.
Pddd oranı 0,20 idi şuan 0,41 görünüyor. Neden acaba
Valla gelirse 6,719 dan dolar almak istiyorum. Daha aşağısı olabilir ama bana göre iyi yerden sattım, bunları takip etmekten iyidir diyerek. 6,719 gelmeyecek gibi duruyor, sanal swap hatları acıyoruz. Bu katarın parası yada virmanı benim hoşuma gitmedi, hatta korkuttu beni. ABD bu işin ağası olarak benim paramın üstüne para olmaz derse ben bilmem merkez bilir.
Yatirim amacli degil de kumar amacli borsa olunca devamli dusunup bulmak zorundasin kumarbazlarin ne yapacagini. Baska yolu yok.
http://share.matriksdata.com/Images/...1722122250.png
Bugün 60 günü geçti, pandemi geleli. 60 gündür ilk kez yatırım yapan birini gördüm, yavaş yavaş açılıyoruz demek ki.
Tuncay Turşucu dün güzel yazmış. diyor ki pandemi 2.çeyreğin başlarında netleşti, abd ve avrupa bizde dahil. ikinci çeyrek 30 haziranda bitiyor, buraya kadar sorun yok, fiyatlandı alındı ve satıldı. ancak bu iş uzar da 3.çeyrek yok hükmünde görülürse işler değişir.
Sanırım bu yüzden aynı çizgide bekliyoruz.
Pandemi 3.çeyreği alacak mı verecek mi.
Varlık fonu: 3 kamu bankasının sermayelerinin 21 milyar tl artırılması süreci tamamlandı
her şey dahil bir hisse halk
Bankaların genelinde bir sorun var. Halkbank’a özel değil. Bu artık takaslar dahi net görünüyor. Ereğli gibi bir senette 20 milyon lot yabancı Oyak yatırıma satmış. Yine iş bankası Oyak vakıf ziraat yerli olarak malı karşılıyor
ZDX'i de kacirdik, ne guzel derinlik atiyordu ya.
http://share.matriksdata.com/Images/...1952146957.png
Ereglide sene basindan beri 70 milyon lot satmis Citi ama elindekine oranla yuksek bir meblag degil bu. Orda da su Toplam Fark'da 57 milyon lot var her neyi bozdularsa artik.
Bana yine sallıyo diyeceksiniz. İnce ince erken seçimi fiyatlıyor bankalar. Sakın ezmeyin beni Hasan mezarcı gibi video çeker youtube a koyarım valla...
Her gun secim zaten. Is guc olmayan yerde oyle oluyor. Konu ile ilgili gorusum bellidir:
21:12 sn. 666'in secimcilere mitingcilere "Umarim bu dunyadan giderken morfin gerekir. Doktor da morfini vermeden once 'Hele dur bir secim yapalim once' der" sitemi.