kanal D de Konser vardı ibo nun acılı bir çiğ köfte olsa süper giderdi. Sabah baklava yeriz artık
Printable View
hiç aklımda yokken
gittim thyao aldım.
burada görmüştüm.
%30 bir günde çıkacak diyorlardı.
baktım.aylık macd al varmek üzere.
deneyimşansımı dedim.
corona patladı.
satana kadar bir sürü zarar.
o yüzden yazdım..
birşey yapacaksam
artık buradan etkilenmiyecem diye.
yada burada ters fikirlerde olmalı..
New York borsası yükselişle kapandı -AA
WASHINGTON (AA) - New York borsası, haftanın ilk işlem gününü yükselişle tamamladı.
Kapanışta, Dow Jones endeksi 500 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 2,2 artışla 24.995 puana yükseldi.
S&P 500 endeksi yüzde 1,2 kazançla 2.992 puandan ve Nasd** endeksi yüzde 0,2 yükselişle 9.340 puandan işlem görmeye başladı.
Endekslerdeki yükselişte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürütülen aşı çalışmaları ve ekonominin normalleşmeye başlamasına dair artan iyimserlik belirleyici oldu.
ABD'de bugün açıklanan verilere göre, ülkede tüketici güven endeksi, mayısta geçen aya göre 0,9 puan artarak 86,6 seviyesine yükseldi. ABD'de yeni konut satışları ise nisanda aylık yüzde 0,6 artışla 623 bine yükselerek piyasa beklentilerinin aksine artış gösterdi.
Öte yandan Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemlerin gevşetilmeye başlanması ve talepteki toparlanmayla petrol fiyatları da artış gösterdi.
ABD'de Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varil fiyatı, TSİ 23.10 itibarıyla yüzde 2,6 artışla 34,11 dolardan alıcı bulurken, dünya genelinde en yaygın kullanılan Brent petrolün varil fiyatı aynı dakikalarda yüzde 1,49 artarak 36,07 dolardan işlem gördü.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Koc ,Zigzag , Eşkiya, iki gozum , Abka , keremakmn , hepiniz hoşgeldiniz..
Onlarca sayfa yazı olmuş gene lütfen sulandırmayalım topiği , şanlı borsamızın keyfini çıkaralım , 6 banka hissesi dışında bütün hisseler roket gibi uçtu bunu kutlayalım...
Dow son dakikalarda o kadar çok saldıki hava bozuldu.
Yarın futur eksi olursa önemli bir gap olmaz.
Ama futurlar artı olursa bizim şortlara artı gap la bayağı zarar verir.
Mapustakiler iyiki dönmüş, hareket oluyor forumda.
ABD ADR ler durum. Dün sanki işlem yokdu bugün olmuş.
MSCI TUR artı yükselmiş. Döviz etkisini nötürleyince ortaya pek bir şey kalmamış.
GARAN uzun süredir ilk defa ABD de daha pahalı oldu 1.19 a kadar da almışlar sonra birileri satmış 1,131 kapanmış. TL ye çevirince 7,62 ediyor, geçen de bir arkadaş özel emir geçti demişti, 7,60 vs o seviyeler önemli olabilir. En son BIST'de 7,54 den kapanmış.
https://i.hizliresim.com/OxMwK1.jpg
Oyunbozanlık yok şortçular.
mscisci endeksi %3 artıda.
garan ha keza az biraz fazla.
Yarısını dolara düş,
%1.5 artı normal açılış olur.
abuk subuk bişi olmadığı sürece.
bu da 120 bin vadeli eder. Bence.
IMF , 200 milyar doları 10 taksitle verir ama neler ister neler.
derki ; şu yasaları 2 ayda çıkar,yoksa 20 milyar dolarlık taksit yok..
der ki; israfa son ver,makam arabalarına kadar karışır.
mesela; kanal istanbul hakkında karar verir.
bu da hükümetin işine gelmez...IMF işi bence en uzak ihtimal.
ben şahsen isterim.
Resmi büyütüp bakınca garip bir durum var para durduğu yerde eriyor gibi. Belki nokta virgül hatası var, az nemaya çok stopaj kesiliyor olabilir. Para gün gün azalmış. Her gün 2-3 kg çilek parası kayboluyor gibi.
Arayıp sormanız lazım. Mutlaka bir açıklaması, bizim bilmediğimiz bir şey vardır.
Ek 25130
Acemi çaylak ve çaylak arasındaki farklar...Bir borsa spek. anıları
Önceden CNBC-e şimdi Bloomberg aslında bunların bir amaca hizmet ettiğine hiç inanmazdım ama acil sezenin ortada somut haber yokken ballandirdiklari soylentiden sonra piyasa ziplayinca attığı tweet ve endex 114 e gelinde negatif pompa yapmaları beni çok iskillendirdi bu surectede pasta hiç olmadığı kadar long pastası oldu. Yeniler bu tufalara düşüyor ama eskiler düşmez diye tahmin ediyorum. Artık stoplu aliyorlarsa aliyorum, satiyorlarsa stoplu satıyorum. Geç oldu ama öğrendik dön kisotluk yapmamayı ve stoplu oynamayı.
Valla ben cumadan 11 tane short um 8.ay vade bence umarım olmaz ama artı gap kesin gibi
yapısal problemler ortada, ekonomi maaselef ne durumda belli.
IMF imkansız..
swap hikaye.
8-9 politika faizi , gerçek enflasyon yüzde 30, kur 6.730 , hanehalkı döviz posisyonu tarihi yüksek , borsa yabancı payı dip,
look at the tabelaaaaaaaaaayaaaaa
bist100...105.875 bu hafta görülebilir.
Bu cezalılar boşuna ceza almamış. Anında trollüğe koştular..
sayın MedwiG tekrar düşünün...
bu okların neresi trollük.?
anlayamadım.
dow
saatlik
https://i.hizliresim.com/gO68uN.png
Aynı şeyi papagan gibi tekrar ediyorlar o kesin :D Şort veya long farketmiyor.Gün içi işlem yapar iken buraları okusak kesin şaşırtırlar adamı :D Yükselen piyasalarda halen şort kalmış olması muhtemel, longlar batıcak moduna girmiş.Evet piyasalar ne her zaman yükselir ne her zaman düşer yarın her ikiside olabilir ama nasıl bu kadar emin konuşulabiliyor ve algı yaratılıyor o kısmı ilginç ki ne işine yarıycak burda 3-5 zarar eden mi onu kurtarıcak anlamadım....
Eski gediklilere af gelmesi foruma hareket ve renk getirdi, doğru karar olmuş...
Af iyi olmuş bence de.
Kapışmaya adam lazım.
Bıçkınları saha kenarına almışlardı.
Şimdi fikirleer çarpışacak ve hep pala kazanacak asdas. :he:
yarın artı gap olma ihtimali tabiki var.
ama arkası alım devamımı olur
yoksa hemen satışmı başlar
bilinmez.
Rusya Libya’ya haftere destek olmak için çok sayıda mig 29 ve su 35 savaş uçağı göndermiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
grama 368e kadar gırıstıler ......hala gırısıyorlar
Bu kadar kötüyse alternatif çözüm üretmeli bir yol bulunmalı Döviz e yüksek faizle ihale açıyor Merkez bankası
para basılıyor ama karşılıksız Değil Altın rezervi tarihi yüksek konumda
söylediklerinizin tamamına katılıyorum
Enflasyon Kalemle oynanıyor Gerçek enflasyon markette pazar da bi kasap çok artmadı sanırım o da yükselmişti zaten stabil kaldı
gr altın
haftalık
bundan da rahatsız olan varsa
siyaset forumu bulsun kendine.
https://i.hizliresim.com/SZOLBw.png
Benjaminin saatligi ne diyor koc abey?
https://i.hizliresim.com/8qgfib.png
spotta şablon
Bu ham petrol artıda mı? ekside mi?
biryere bakıyom %3 artı,
diğerinde %3 eksi asdas. :he:
çoğu bankada alçalan flama var.
eğer endeks yine bankalar olmadan yükselecekse bence 108200 çelikten kale.
ama formasyon takmam diyerek,hiç satmamış gibi bankalara alım olarak dalarsa ,iş değişir.
CENGİZ HAN formasyonu yaparsa;yorulan atlar yerine başka atları savaşa sokmak..
21 yıldır bıstteyim,bu arenada her şey olabilir.
alper
al vermemiş.ama satmakda tehlikeli şu durumda.
sinyal geldiğinde iş yapılmalı.
ayrıca bu gece tekin değil.
https://i.hizliresim.com/zO7ZXq.png
Bizim endeksin kapanışında Dow 24320 iken şuan 25020... 700 pivan artı... Yukarıdan 200 puan düştü diye hemende borsayı eksiye geçirdiniz. Şuan ki haliyle bile fdow 50 puan artıda..
Anormal bir durum olmadığı sürece güzel bir gap gelecek.. Yarın olmazsa perşembe 106 ları görürüz.. Çıkmayan bankalarıda alırlarsa görün cümbüşü... Kısadaki arkadaşların yada pozisyonda olmayıp fırsat kollayan arkadaşların çıkmaz tesellisi içinde olmalarınıda anormal karşılamıyorum..
Ama şuan ki duruma göre çıkış devam ediyor... Macd ve stokastic in değerlerine göre yarın sert bir çıkış olabilir.