o çizgiden yukarı 550 puan tepti ... 126,800 den 127,350 ... bakalım yeni bir pattern fırsat ne zaman yakalarım ...
tradingde vade uzadıkça başarı şansı düşer çünkü randomness olayı seni terse yatırır ...
Printable View
TEB yatırımın 115
Meril 120 xxx
İş yat 127.xxx
Totel pastada maliyetler
pegassus shortlar az kara kapandı..buna hiç bulaşılmaz..
Yalnız bu tebten para koparmak imkansız. Adam istediği vadeyi istediği gibi oynatıyor.
8. Ay vade long açmıştı.
Teb'i alkışlıyoruz.
DOW’un 1500 puan düşüşünü yedik, resmen parayı veren düdüğü çalar formasyonu var
bende hem garanti var
hemde vadelide karşılığı kadar şort
nerreye giderse:cool:
127.300 den giriş stopu 127.625 olur
şu an usa ile ilgim sıfır ... bizim borsayı cazip görüyorum... çok fazlda dağılmam ben tradingde ... sepete falan inanmam... 2 -3 tane fikrin olur spekülasyonda cazip gelen onları uygularsın.... sonra başka fikirler falan filan.... tepsideki dilim dilim baklava gibi bir sürü fikrin olmamalı iyi bir spekülatörsen... cazibe nerde fırsat nerde görüyosan haydin oraya ...
https://youtu.be/_Ein2Kj0FqI
Arkadaşlar birşey söylemek istiyorum. Endeks düşer çıkar. Zaten bu hareketler olmasa kazanamayiz. Ama burada herkes birbirini suçluyor laf yapıştırıyor birbirine hadsizlik yapıyor. Lütfen sınırlarımızı bilelim.
Dün akşam Sn Bear Bull benim lotlarimi takibe almış. Görünce şok oldum. Sanki ben yalanciymisim da yakalamış gibi. Size hiç yakıştıramadım Sn Bear Bull. Doğrudur 8 login hepsi 12 .ay vade değil. 8.ay vadeden de aldım o panikle ona buna al emri verdim. Ama burda yazılarım düzenli olsun diye ha 12 .ay ha 8. Ay niyetine hepsine 12. Ay dedim.
Bu durum beni cidden üzdü. Ki ekstremi atacaktım Sn Bear Bull a.. malesef özel mesajı kapaliymis.
Güzel bir ortam olur sinerji olur diye burda yazıyordum ama buradaki amaca birbirine saldirmakmisbundan sonra pozisyonlarını yazmıyip sadece okuyacağım.
Gerçekten kırıldım. Burda herkesin birbirine saldirmasina..
Hepinize bol kazançlar..
.
pala ne işler yapıyor böyle :)
https://i.hizliresim.com/L5AmiN.png
128.850 ağustos vade short.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vobu fdowa bağlamışlar.
dow aşağı viob aşağı,bire bir
o zaman düşecekmi bakalım.
https://i.hizliresim.com/vuD5eW.png
Pala hiç zıtığını sağa sola kıvırma.
devil bat formasyonu yaptığına dair bildirimler aldık.
110 700 civarına denk geliyormuş.
Hadi canım bi zahmet. yorma bizi. :he:
Migros a yüklenmişler
127.400 den dün shortladık..yine aynı yere geldi
bende bir alıntı yapayım istedim.
kimse burada birbirine laf sokmak için yazmıyor bazen para kaybeder bazende dedikleri tutmayınca istemeden yada hırs ile yanlış cümleler kurabiliyor.
aklı başında bilgili esprili saygılı çok ama çok değerli insanlar mevcut.
arada sırada 3-5 kişi dediğim nedenlerden dolayı hatalı cümleler kursa da yinede özünde öyle değildirler.
kısacası
yaklaşımınız ve paylaşımlarınız gayet güzel aynen devam etmenizi ben kendimce isterim lakin istemiyorsanız saygı duyarız.
çok üzülmeyin çok takmayın bazen burasını erkekler kahve ortamına çevirir bayanlarda kısır partilerindeki durumuna çevirir. diye sözlerimi noktalayayım.
saygılar
Düşmeyen borsa icat etmişler nerden cortlarsan cortla elinde kalıyor.
Pala cort yapanları pek sevmii :)
51 senelik hayatımda 51 trilyon kere düşünsem böyle bir hayata ulaşacağımı düşünmezdim....
bana göre insanlığın hayatın yaşamın bittiği günler......
dow
saatlik
https://i.hizliresim.com/hvsLsO.png
ister long ister şort boğazından yakaladımı direk sıkıyor.........
ne trendmiş valla kaç gündür destek oldu bırakmadılar...
palanın tek derdi bankalar ve shortçular...
https://i.hizliresim.com/LOpvc2.png
115 bin işi(BİST 100 haftaya olur anca
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne güzel her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum.
Dün yeni bir formasyon duydum, OPPORTUNITY COST FORMASYONU
Türkçesi ''Daş Attın da kolun mu yoruldu Formasyonuymuş
Dow %6 yıkılmış, yıkıldıktan sonra gelip zati shortladıydım diyor. Serhoş. :))))))))))))
Covid19 vardı, yıkılan dünya, hastalıktan kırılacak insanlık, tabanlara şilepler dolusu mal dökme vardı.?
Rakamlarla hastalık..rakamlarla iyileşme..rakamlarla fakirlik..rakamlarla zenginlik..ve tüm bunları sonsuz defa yutan çoğunluk.
Kısa vadecilik; yer, bitirir, tüketir, pes ettirir..hem sağlığı hem sermayeyi.
Zaman çabucak geçiverir, bir de bakarsın ki (en iyi ihtimalle) aynı yerde debelenip duruyorsun.
Bu iş bir ticaret, anonim şirketlere dayalı bir ticaret..vahşi, gaddarca, hilenin çok olduğu bir ticaret.
Hal böyle olunca; Anonim şirkette çalışan sıradan bir maaşlı kadar kazanmak olmamalı hedefiniz. Madem bu alana ilgi duydun, geldin ve emek harcıyorsun; o halde ötesi berisi yok kavramaya çalışacaksın bu işi. Hedefin, ilgilendiğin anonim şirketin patronunun yaşantısı kadar rahat yaşayabilmek olacak.
Fiyatlama sorunsuz işliyor. Geri çekilmenin tam göbeğindeyken gönderdiğim bir mesajım vardı (petrolü eksiledikleri vakitlerde idi zannedersem) "petrolü bulan parayı alır" şeklinde. İşte o tema hala geçerli. Petroldeki ressam çok mahir ve özel tutulmuş bir ressam.
Neyse bunlar geride kaldı artık, sözün özü şu; kısa valörle, küçük sermaye ile, küçük hayallerle burada olana; buradan ekmek çıkmaz. Bu mentalite ile on kişi buraya gelir; birine verir, dokuzundan alır sonra da sefasını sürerler.
Esen kalın
Güne başlarken flat olmadığıma pişman etti resmen.
Kendi adıma piyasada olumlu bir veri göremiyorum, long açıp tutanlara saygım var ancak beni ikna edecek bir hikaye yok.
Short açsam binbir dümenle ekmek çıkartabiliyoruz. Bir müddet pozisyon sayısını önemli ölçüde azaltıp uzaktan izleyeceğim bu günleri.
bak ımf şu bu herkes heryerde ekonomi hep yara alacak diyor
şorta yönlendiriyor şorta teslim ediyor
diğer taraftan alıyor
piyasaya görede konuşmuyorlarmı tv de
:oleyo: