Hic kivirma o kedi bu masaya gelecek..
Printable View
Hic kivirma o kedi bu masaya gelecek..
hiç yerinden kıpırdamasa çarşamba-perşembe 20 günlük AO ya yakalanacak (6.25),mecbur yukarı atacak kendini. altına inmesi için hiçbir sebep yak,inerse çok bekletir. artık o kadar zaman kaybedeceklerini sanmıyorum.
https://hizliresim.com/DLTfbM
6:30 un altında alanlar ufak ufak de gitmem diyor sanki. Ytd
Ne bekliyorsun otobus mu ?metro mu anlamadim..
Tahta altına yaptı bez getirin koktu. ytd
Garanti satınca patron satışı olabilir mi diye düşünmüyor değilim? Ben de bugün aldıklarımı verdim.
Hiç umurunda değil bende aşağı gelsin malları yerine koyayım diye bekliyorum.5 bin lotla bir şey kazanamam.biraz mal alayim
Neredeyse bu endekste de eksi kapatacak.
Tahtalar gitmeden önce şöyle bir salinirlar bakalım kimler seyrediyor gelini diye.Buda gitmeden önce bir yoklama çekiyor.ytd
Serdar Bilgili'nin kardeşleri satsa da hisse rahatlasa biraz.
Yanılan yanılana. oonuurs, kuluçka...
Tahta sıkıcı ama nasra daha sıkıcı.
Önüne lotlari dosemisler bir yere kaçmasını istemiyor.ytd
Ben de yanıldım. Yarın için umut verici bir kapanış oldu. Dün aldıklarımı satmasaydım iyiydi.
Aynen yanildim maalesef. Bence persembe gun boga tuzağı yaptilar. Cok alangirli işler var sanirim. Ben artik fiyata bakmiyorum. Zaman hedefi koydum arsan da en az 1 ay bekleyecegim. Sonrasinda da umarim çift haneleri konuşuruz. Nasipten öteye köy olmaz..Bunu bilir bunu söylerim..
İnsanol satıyorum mallarımı almayı unutma. Ytd
35-40 arası malları verdim. Kalanlara hayırlı ve bereketli olsun. Ytd
Hayırlısı olsun yolun açık olsun
Merak ettim sn. Nasra özelden de yazabilirsiniz. Bol kazançlar, geçmiş olsun kurtuldunuz diyelim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayıp olmasın diye miktar yazmadım. 75.000 lot sattım. Ytd
Bu tahtayı yapanlar mal gelince sahada gelecek diye bekliyor.Sonra benim gibiler 1-2 gün yatay gidince tekrar mali yerine koyuyor.Muhtemelen nasra da 1-2 güne mal alır tekrar.ytd
Hayırlı olsun herkese.
Hayırlı olsun. Garantiden mi sattınız?
2 milyon lot işlem var yıllardır çakılı olan mali aldı ama hala avanda şu dövüyor yav.... Ytd
Hazırlıksız yakalandılar galiba ne yapacağını şaşırdı yav...ytd
Nasra hocam keşke şu fiyattan veririm deseydiniz de ona göre hazırlansalardı şaşaladılar malı görünce. Sür lan sür yukardan satacaksın spekliği de mi biz öğreteceğiz?
Yeter haftalardır yatiyon hareket lazım.Haber lazım ama zubukler hala haber göndermedi.ytd