madem öyle açık konuşalım, özelden sormam
yabancı kurumlarla çalışıyormusunuz?
evet yada hayır yeterli.
Printable View
o dediğin 3 5 tahtaya bakma işi büyük para sahiplerine mahsus olan şey
ne mahsuru var, hissenin elimdeki hisseden daha hızlı gidebileceğine dair işaretler görmüşsem onu almanın?
olduramıyorum o ayrı şey.
hangi hisseye neden bakacağımı neden alacağımı da biliyorum bundan emin ol.
Komutan sana nacizhane bir uyarı....Elindeki hisselerin hepsini sat ve bir ay piyasadan uzaklaş..
İzole et , haber dinleme , hiçbir finans bilgisine bakma ilgilenme...
Kendini dinle,süz....sonra piyasaya dön.
Yoksa harab olacaksın.
Bazen ileri sıçramak için bi iki adım geri çekilmek gerek.
Yap bunu. Bişey kaybetmeyecek ve kazanacaksın.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
https://www.youtube.com/watch?v=erNoUAkv83w
nerden bileceksiniz?
Bu firmyı sanayi firmalarıyla karıştırmayın, karşılaştırmayın, firma al sat çı firma, bir nevi hamallık amelelik yapıyor
cirosu onun için çok yüksek.
Tüm bu söylediklerimden sonra firma temel veriyle en güzide firmalardan birisi.
neden gitmez, onun cevabı bende yok
en son batık firma dediğim firmaya karşı bile çok daha fazla kaybettirdi bana.
ne telefonmuş arkadaş bi yaptıramadın.
Turizmcilerin Rus turist sevinci: Müjde niteliğinde bir karar
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Rusya ile uçuşların bugün itibariyle başlatılması konusunda iki ülkenin mutabık kaldığını bildirmesine ilişkin, "Bu zorlu süreçte çok önemli bir adım ve sektörümüz açısından da beklediğimiz müjde niteliğinde bir karardır." ifadelerini kullandı.
https://www.ekonomist.com.tr/turizm/...bir-karar.html
pandeminin atlatılması çok kolay olabilecek şey değil
ölçüyor tartıyorum
pandemiden önce
vatandaş ilk durakta olmadı 2. durakta otobüse binebildi ise bindi
binemedi ise yandı gülüm keten helva
kapılar açılmadan devam ediyorlardı, ta ki yolcular inmek için düğmeye basıncaya kadar
okullar da öyle
nasıl olacak o iş de normalleşeceğiz
sosyal mesafeyi nasıl koruyacağız?
sınıf 20 kişilik desek o 20 kişinin en az yarısı girecek sınıf bulamayacak
zordur normale dönüş vesselam.
bu virüs hepimize öye yada böyle bulaşacak. mesele toplu halde yakalanmamak,zamanıda ileriye taşıyabilirsek ilaç ve aşı da bulunmuş olur,grip gibi atlatırız.
Gedzayla aynı fiyatta , bakalım ay sonunda kim öne geçecek, bu hafta biraz değiş tokuş yapabilirim...Ytd. Vaya con Dios... Tr**uilo...
evet INDES den bahsediyorda, hisse adı vermek yasak değil niye böyle esrarengiz davranıyorsunuz anayamadım.sermaye-ödenmiş sermaye- kar-ciro falan yazıyonuz hisse adı yok. müneccim değilim,550 hisseyede tek tek bakamayacağım için pas geçmek zorunda kalıyorum. adınıda yazında uğraşmayalım.
https://www.ensonhaber.com/gundem/si...sinirinda-ucus
Bu coğrafyanın amiralliğine doğru ilerlyoruz emin adımlarla.
Bir zamanlar Natonun en güçlü ordusuyduk, şimdi daha güçlü ve kendimizin bir ordusu var...Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir ileri ...G.M.Kemal. O günlerde,acaba şimdiyi mi gördü! Çünkü o tarihte Akdeniz'e bir taaruzumuz yoktu. Allah'a emanet ol şanlı TÜRK ordusu....
Bende tamircilik yapıyorum da!!! Vaya con Dios...Tranquilo...