sorma ya resmen amelelik yaptığımız :he:
ama tahminimce 1,3 maliyetli rtalb olsaydı elinde 2 den verirdin :he:
Printable View
5 dk lıkta pin bar, shortlar da komisyona kapandı basmayacak gibi bir el tutuyor ama gözü de toprağa bakıyor izleyelim.
bugün dedim hiç yapmadığım bişey yapayım açtım yükselen düşen kilidini tüm hisseler geldi önüme...
hareketsizlikten bunalmış olmamın verdiği etkiyle tavan olmuş bir hissenin tavanına alış girdim...
sabahtan bu yana gelmedi ya... :)
gelde kafayı yeme leş30 dan istediğin kadar hisse verirler masa sandalye fiyatına...
uzaya gitmiş hisselerin tavanından mal alamazsın...
ve spot eksi.
bunca makas neyine.
1235 şortları giydik 20%
düşen kanalın üst bandı 1245 (bolinger ve trend)
Alt çizgi 1190
üst banda gelirse 20% ekstra şort. yukarı kırarsa stop.
https://i.hizliresim.com/yHYQ3c.png
Ayni kademeden yüksek lot alınırsa tabiki göze batar ufak ufak 1.50 1.70 2.0 2.25 gibi alınırsa ki burda onu kaç kişi yapabilir😊 bir hisseye 150 binlik alış yaptım 15 kademe aşaga vurdular pehhh dedimm battik 😊 hala belini dogrultamadı 15 kademe zarardayız fener almak aklımdaydı tövbeliyim spor şirketine viopda ay sonu geldimi meliyoruz hissede zararda bekliyoruz nasilsa çıkar
Koronavirüs
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Ateş Kara: Böyle giderse tedavi edecek sağlık çalışanı bulamayacağız
02 Eylül 2020 08:46
Koronavirüs sürecini değerlendiren Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, gidişatı iyi bulmadığını belirterek, "Hasta sayısı gittikçe artıyor. Böyle giderse tedavi edecek sağlık çalışanı bulamayacağız" dedi.
https://t24.com.tr/amp/haber/bilim-k...yacagiz,900580
aracı kurumlardan düşük açıklı şirketlerin kimin elinde ne kadar var satmaya niyetlimi değilmi herşeyi ötüyorlar.
bu bahsettiğim her aracı kurum için değil ama küçüklerden speklere bilgi gidiyor.
Hergeçen gün
Gıda ve Sağlık , kat be kat önem arz etmekte
Gıda Tarım ve Sağlık alanında çok çok iyi olmalıyız
Bigşort abeyy seni takipdeyimm agresiff longcusun seninle aynı kanaatteyim şuan herşey olumsuz gibi görunuyor lakin dünya fezeya çikarken bizim yerimizdw saymamiz bana tuaf geldi vakti ne zaman 😊
HAcı erken gelmiş..
ikindiyi müteakip gelirdi...4.30--5.00 arası...
acelesi ne ki? cenazemi var??
geçmişte artog vardı.
tarım gıda
bir arkadaşımda yüklü var tabi o sıralar tavan gidiyor vs.
aracı kurum hergün arıyor elinizdeki artog kiralayın falan arandıkça tabi arkadaş daha çok alıyor vermeyip
gaza geliyor demekki çok aranan hisse falan:)
sonra tahta kapandı şirket yok oldu.
numara çok yani bu aracı kurumlarda
Citi 1 kaç kuruşun peşine düşmüş SISE satıp SODA alıyor.
Durum sadece bizim için değil herkes için iç açıcı değil.
hatırladım adamların şirket merkezi bile yoktu.
şimdi okuyanlar hadi canım diyecek ama gerçekten öyleydi.
tarlanın ortasında kontenır içinde iki masa bir sandalye...
bilanço tarla başka bişey yok...
petrol arama yapılacakmış diye haber gönderip çarptılar...
eski çarpmalar daha ahlaksızdı şimdi yine bir şekle girdi...
125 altı sort üstü ling otun basit
https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post4728761
Bunu unutmayın sonra ne oldu siber saldırı mı var demeyin
Valla bize de cazip geldi 122X’ler..
Salladık az ilave daha makkinaya ama yukarı kaymaklık..
Orti bestler sayılır zati..
Bugün telekomikasyon ve futbol günü oldu.
Ak yatırım yeterince TTKOM alınca seans sonu doğru yukarı çekti 7,07 oldu maliyeti 6,98
Eregliyi aldılar elimden şimdide vurduruyo ne biçim iş deliriyom. Karla verdik emme spek üttü bizi yine..