Haber acaba ne kadar ciddiye alindi...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haber acaba ne kadar ciddiye alindi...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradan cikan sonuc hala mali istedikleri gibi toplayamadiklari gercegi. Telegram ve investingde hala hatiri sayilir ky var gruplarinda. Burasinin sakinligi aldatmasin. Diger hisselerden ciktiklarimla 1.20 altindan destek atacagim. Tabi haftaya gevsetmeye devam ederse.
Şekerbank çok stres yaptırdı millete!!
Şeker bayramında artsa iyi olur
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın buraktepe mal toplandığına dair bir gosterge işaret belki ben goremiyorum Paylasılan AKD lere bakıyorum da kimsenin mal topladığını goremiyorum citi ,bonkof deniz aldiklatini ayni gun yada ertesinde veriyirlar ilk 5 / da aynı aronla4da duruyor
Surekli takasta artis gisteren A Kurulum var mı bilmiyorum
Böyle mal toplandığını görmedim hiç. İsteyen istediği seviyelerden, belki haftalar sonra da rahatça alabilecek gibi bu hissede.
Endeks cortlasa çok rahat 1 altını görebilecek hareket yapısında görünüyor.
Güven veren bir yapısı yok maalesefYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur zaten MB değişikliginde 1,00 in altına ki
1,06 yı da gördü, giderdi ancak apar topar GYO nun Arz basvurysunu SPK yaptilar
Kagit sadexe yatayda kaldı kagidin toplBdiginida dusunmuyorum paylasilan AKD lere baktigimda citi 1,20 altinda 10 mil lotu 1 gun sonra verdi deniz 19 mil lot alip 18 ini satmiş böyle toplanma mı ilur :))))))) :))))))
Bugun paylasılan AKD 'da emeklilik fonlarinin 19 mil gozukuyor simdi 1şeyler olma "ihtimali "var gibi bu alım soru isareti diger kurumlar gibi 1 kuruşa vermezler aldiklarıni
Yatirim amaci tasimaz araci kurumunuzdan bilgi aliniz...
Bu hisse tam dip görmeden alıma geçmeyin zaman kaybıdır ve zarardır!!
Bu banka yönetiminin işletme zihniyeti değişmeden bu banka hissesi fiyatı yerlerde sürünür ve yatırımcısında süründürür bu gün olduğu gibi
Investing ' e gore 401 adet hisse var,
Skbnk fiatinin altinda
1.ihlas 0.70
2.kervn 0.72
3.ihyay 0.86
4.ihlgm 1.13
4.ieyho 1.18
5.SKBNK 1.19
BIST endusuk 5 nci hissesi
Arkadaşlar bir sorum olacak bilmediğimden konuya hakim bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
Şeker gyo arzindan sonra ,şkbnk'in sermayeside artmıs oluyor mu ve bu yuzden sermaye artırımına gitmek için bir yasal zorunluluğu var mı.
Teşekkürler
ek8m 2020 tatihinden bu yana aralıksız,soluksuz düsüyor bugun 12 nisan 2021
Arada nefeslen ip düşmeye devam ediyor YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankanın %51 kısmı borsadaki yatırımcıda ve kimse şu banka yönetimini sıkıştırmıyor!
En azından hisse geri alım programı başlatması konusunda!
Bedelli yapınca millet katılım sağladı
garan sov yaıyor....takılsana peşıne, sen banka değil misin....
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun....
Şekerin yüzüne bakan yok demekki çıkış yakındır. Ytd.
Bu bankayı satmaları lazım ancak düzelir!
Çünkü yönetim değişmede tahtasına canlılık gelmez!
Bana öyle geliyorki SEGYO halka arzı masala döndü İNSİDER amaçlı kullanıldı millete 1,50’den mal yedirdiler milyonlarca lot!
SPK bu olayı incelemeli
Oyle olsa bile seker yil icinde 1.50 1.60 hareketini yapar. Paraya ihtiyacin yoksa beklenebilir. Garanin 6 - 9 hareketleri gibi dusunulebilir.
Ha o zaman Garan alirdik daha garantiydi dersen suda var. gyo halka arzi bizi buna ceken oldu. Dedigin gibi hikayeye donecekse artik insidermidir yada spekler arasi anlasmamidir bi sure daha bekleriz. Ins dedigin cikmaz. Gyo halka arz olur.
Iyi akşamlar
Şeker gyo nun halka arz spk onay süresi normal mi? Hergun televizyonlarda surekli halka arz reklamları oluyor.
25 mart 01 mayıs 35/36 gün
Şu an halka arz talep toplama açiklayan firmalarin ilk spk başvurusu ile talep toplama/spk onay aradaki gun 30/35 günmüdür arastiran olmusmudur kronolojik olarak (ben kend8mde az bakacam bu surelere
Bu hissede kimse yok galiba..
Banka Bilançoyu açıklamış,hiç düşüncesini paylaşan yok..
Benim incelediğim ve anladığım kadar; Bu Banka da,hisse senedi de boşa kürek çekiyor..
Kazaklar Satsinlar bankayı,Bıraksınlar bu işleri, gitsinler Köylerine at besleyip kımız yapsınlar..
Buralardayız. 1,37 maliyetle ve elde faiz hariç 12 000 tl zararla bekliyoruz. Satış oldu,reklam filmi bile çekildi dedikodusu ile kumar oynadık. Kaybettik. Zararına hisse satmam ama bu bilançoyla gitmesi ancak spek'in keyfine kalmış. Hoş diğer bankalar beklenenden iyi bilanço açıklıyor da ne oluyor. Haziran'dan sonra ne olacağı belli olur. Şimdilik izlemiyorum.
ŞEKERBANK YÖNETİMİ ALLOOOOO!!
Şekergyo (SEGYO) halka ne zaman arz olacak?
Yoksa tahtadaki çeteye İNSİDER yapma fırsatı İÇİN mi bu arz hikayesi uyduruldu?
Bu bankanın değeri bu mu?
Sayın Şeker Speği;
1,04 'lere kadar getirdin. Milleti sattıramadıysan, Dünya'da bankalar şaha kalkarken artık zor sattırırsın. Boşa çabalama. Deveyi hamuduyla yutmaya alışmışsınız. O devir geçti. Az da olsa bölüşmeyi öğrenin. Yoksa sizin kaybınız bizden fazla olur. Az dan az,çok dan çok gider.
garan +4,70% olmuş....
sende bankasın....unuttuysan hatırla....
Seker gyo arzı bir tuhaf
Seker gyo arz spk basvurusundan 1 hafta önce arz basvurusu icin spk ya hasvuranlar talep toplayip arz larini bitirdiler daha bunun onayi geelecek, 2 yildir arz s...k.. gitsinler
Amaç nedir diye düşünüyorum; bir amaçta görmüyorum açıkcası🥶😱😭 kağıdı topluyorlar desek ufak ufak tek ben topluyor gibi duruyorum acaba benim lotlarımın pesindeler mi olabilir tabii
Özelden ulasip virmaliyayim hesaplarına 😅😅 milleti yildirmasinlar ben satayim alip yurutsunler
Sekerin 15 mil + var digerleri bedelli den gelenleti saymaz isek lot artiran yok
En aktif oyuncu denizdeki 10 milyonu adedi surekli al sat yapiyor bir o kisi/kurum kazaniyor 🙃😉
Ban of ise 2 kurus alttan al 2 kurus yukardan sat boyle baksak o da para kazaniyor
Sanki sadece ky zararda 😄😄😄 ben zararda oldugumu biliyorum 😄😄
Dün çok düşmüş bu....
İlgide yazılı özel
durum açıklamamızda, İştirakimiz Şeker
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz başvurusunun
Şirketin 31.12.2020 tarihli finansal tabloları ile yeniden
yapılmasına ilişkin talebinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kararı ile
uygun görüldüğü ve İştirakimiz Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
tarafından Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 11.
maddesi uyarınca 31.12.2020 tarihli finansal tabloları ile Sermaye Piyasası
Kurulu'na 25.03.2021 tarihinde halka arz başvurusu yapıldığı duyurulmuştu.
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından İştirakimiz Şeker
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye iletilen yazı ile; Şirketin paylarının
halka arzının 31.12.2020 finansal tabloları ve izahnamede yer alan son üç
yıllık finansal tablolar esas alınarak gerçekleştirilmesine ilişkin satış
döneminin ilgili Kurul Kararları ve Tebliğ hükümleri kapsamında 2 Mart - 31 Mayıs
tarihleri olarak belirlendiği, halka arzın 31 Mayıs 2021 tarihine kadar
gerçekleştirilebilme imkanının kalmadığı bildirilmiştir.
Hıyar herifler, Türkiye'de ,ne bankacılığı becerebiliyor,ne kanunları biliyor,ne bürokrasinin işleyişini...
Lan,satın bu bankayı ,gidin Kazakistan da kıl keçisi güdün....!!..
Bir tuhaflik var derken buymus olacak olan; ilginc diyecem yinede 25 mart spk basvurusu var ve spk 65 gunde karar veremiyor diyorki ; 65gunde karar veremedim arz onaylasam bile 2 gun kalmis ay bitecek zaman yok arz olmaz ,
1/2 yil arasi arz isini yapmak istemediler
2 52 mi 53 maddeyi 4ayda ancak yaptilar
Bedellinin parasini nasil kuulanacaklarinin raporunu 3 ayda sundular
Arzbasvurusunu taban taban giderken ancak sunfular
Ve olasiligi yuksek spk ile seker arasinda arz 9naylanmasin goz temasi olmustur
Hayırlısı olsun. Daron Acenoğlu; ''Türkiye' de özel banka batıkları olabilir'' diyor. Hem bedelli sermaye toplayıp, bir de battık demesinler de. Teknik analizde de şu an en kötü banka konumunda.
Kap haberinde bir tarih var seker gyo arzi
02mart....31 mayis arasinda planlanmiskurul karari var deniyor o kurul karari kap aciklamasi olmadi bulgilendirme yapilmadi
1.skbnk 25 marta muracaat ediyor
2.spk 27 mayista zaman kalmadi mumkuniyati yok arz edemezsiniz zaman kalmadi diye haber yolluyor
Sanki seker gyo arz olmasin diye ugrasmislar spk ve skbnk bu kap haberi ve surecten bunu anliyorum ky disinda zoruna giden
Buyuk yatirimci yok mu bu ülkede
Ve d*****n kuyruğu koptu
Seker gyo , gyo olmaktan cikariliyor,halka arz edilmiyecek,kayitli tavandan cikarilacak
Seker kurnaz cikti bedelliden para toplamak icin uydurdular millet ben dahil usustuk befellyi bitirdiler payai aldilar gyo hikayedine gerek kalmadi onuda zaman asimi yaoip cektiler
Temettude yok
Heygidi be aylarimiz bosuna gecip giti ekim ayi nereeee mayis ayi nere