full short ile hafta sonuna giren biri olarak ters indikatorum zigzagın -5.000 açılış beklemesi nedeniyle acayip korkuyorum yine bana haram geceler.
Printable View
full short ile hafta sonuna giren biri olarak ters indikatorum zigzagın -5.000 açılış beklemesi nedeniyle acayip korkuyorum yine bana haram geceler.
Ülkenin hale bak.
Magazin Cumhuriyeti...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında piyasamız için olumlu haber ama yarın piyasa pozitif satın alırsa hakkaten ayıp olur adama..
bali gelsinde gorun bakalim tv cikipsirketler soyle olacak deyip 8 cikardiklarisiseyi ky cakip 613 gosterdi...bali gelecegine mevcut bakan dursun ondan iyi
Kabine revizyonu gelirse erken seçim de gelir mi???
Göreceğiz...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasanın istedikleri oluyor;hepsi bu...
Buda yeni moda oldu sanırım...
Instagram'dan istifa nedir....! (Twitter'dan da yapanlar vardı..)
Gerçek değilse de kaç saattir neden resmi bir açıklama yapılıp kamuoyu aydınlatılmaz ki....
belki forekste vurgun vuracaklardır sabaha kadar...
aşağıdan al... sonra yok öyle şey de.. güm :he:
cari açık bile kapanır...
Haydi be Erdoğan getir milli güreşçimiz Hamza Yerlikayayı ekonominin başına Avrupa şöyle bi titresin kendine gelsin...
Koca binayı işgal eden iletişim bakanlığı ne iş yapar....?
Yeni MB başkanının son 2 tweetine bakmanızı öneriririm.
Neler ile karşılaşacağımızı gösteriyor bence.
https://twitter.com/NureddinNebati
bülent arınç olaya erkenden nasıl uyandı hayret..?
Bu film imdb top 10 e girer..
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ersin Özince??????
Ilk secimde bu adamlara oy verecek kisi aklini sorgulamali
Sahit sana diyorum :he:
Eğer bu bakan istifası doğruysa, MB başkanının değişmi ile birlikte okunursa...
Önümüzdeki dönem ekonomi politikarında 180 derecelik dönüşler görebiliriz..
ABD seçimi sonrası bu değişiklikler tesadüf olamaz...Dövizdeki baskının hız kesmeden hatta daha da sertleşerek gideceğini düşündüler sanırım..
Yakın zaman sonra iç politikada olmasada dış politkada da ciddi manevralar bekliyorum.
haber dogrulanmasada merkez degisikligini golgede birakmaya yetti :)
insg istifa akillara zarar
jöle kafa bakan oluyormuş.... :he:
Bunlar doları pik yaptıracak bir isim bulurlar..damat bu kadar çıkardı..Getir Necmettin Batırel'i bitsin bu işkence..:)
Bu kadar kişiyiz sadece 3 isim çıkarabildik. Daha fazla tahmin alabilir miyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mesela yarın hem dolar hem borsa düşerse nasıl olur????beraber yukseldiler beraber düşüyorlar misali???swap faizleri arttığındada öyle olmuştu??
Ulkeme ve ummete hizmet ettim demis. Yani sadece ulkemizin degil Islam aleminin de bakani olarak goruyormus kendisini.
Twitter'dan yazsa forward vs ile networkde çok iz olurdu, instagram geri adım atmaya daha uygun bir yer olabilir.