Hala mal sokma derdinde.. Şerefini tahtcı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hala mal sokma derdinde.. Şerefini tahtcı..
Bunda da son zamanlarda ki halka arzlar gibi 2 ay yatay hareket sonra kopuş olacak gibi duruyor.
tavancı şevket buraya gelmiş dediler...
ziyaret edelim dedik...
kontrolmatigi satıp bu adi kagıdı aldım. zararım 1.500 milyon
bir iki gün tavan yapsan ne olur adi kagıt
bir iki lüzumsuz var...onlar gitsin,şevket abi icabına bakacak..
namı diğer tavanı bol şevket efendi diye bilinir....
ytd...
lebe lübe laga luga larımdır.bir anlamı yoktur...
17.20 goster 16.20 kapattı ne adi bi kagıtsın sen
gıda işi ciddi iş:)
şirkete doviz aldıran adam gitti iyi oldu
Bu muhterem gercekten halka arz gelirini 7.80'den dolara mı dönmüş?
Burhan Başar'ı da zaten pek gözüm tutmadı.
aynen döviz almışlar.bu kagıdın gitmemesinin tek nedeniolabilir pahalı arz etmişlerdir. yoksa neden gitmesin kagıda giren spek yok
Kervannn yemezler
1 uye sıfır ziyaretcı arzum tavan oldu dıye buna gelırler bırazdan burası dolar demedı deme:)
Pehh, gelseler ne olur! İşi bilmeyen bir sürü insan mevcut bu hissede. Haftalardır izliyorum, haftalardır tokat yiyenin haddi hesabı yok. Ayrıca, bu tahtada bariz filler tepişiyor, bu resmen belli. Dolayısıyla, karıncalarda arada eziliyor. Şuna bak, alan kurumlar küçük yatırımcıların kümelendiği aracı kurumlar olan HALK YATIRIM, ZİRAAT YATIRIM, VAKIF YATIRIM. Tokat yemeyi alışkanlık haline getirmiş kurumlarda yok değil, INTEGRAL YATIRIM, INVESTAZ, OSMANLI, ALAN YATIRIM, STRATEJİ MENKUL. Uzun lafın kısası, bu tahta henüz dengesini bulamadı. Dengeyi bulana kadar da, al-sat yapayım diye düşünürseniz tokadı yersiniz. Ha unutmadan, takas dağılımında birinci saırada EMEKLİLİK YATIRIM FONLARININ olduğu bir hisse ne yapar eder onu da size bırakıyorum (sakın bana emeklilik fonları uzun vadeli yatırımcıdır martavalı okumayın, gördük CIMSA' da ne kadar uzun vadeli olduklarını :one:).
Kervannn filleri de hizaya getirir elbet bu devran.
İşi bilen MAHİR kişileri gıpta ile bakmamak ne mümkün. Benim gibi 17.48+2 den yapışırsan her yerden tokadı yersin. :agla: Akıl kıtlığı
zor zanat vesselam.
Robotuda avladılar! Günlerdir YAPI KREDI YATIRIM güzel paralar kazandı al-sat yaparak. Bugünde onun kafasına geçirdiler malı. Kedi her zaman ciğer yemez demişler, bugün anlamıştır umarım :party:
Fiyat 16.34, amcamın elinde 18.08 maliyetli mal kaldı. Birazdan onu da verir. Trader çünkü bu muhterem..
Niye yapıyor böyle bir şeyi yapar ki; hatta bir kurum. Daha fazla mal almak için mi?
Dedik ya, kavga var tahtada diye. O yüzden, karınca olmak istemiyorsan, gördüğün fiyatların 15-20 kademe altına yaz alışlarını hep. Heran biri diğerine bir sağ, bir sol kroşe patlatıyor. Şimdi bazıları inanmaz, neme lazım. Koyalım görseli, görsünler :)
https://i.hizliresim.com/kLH3yI.jpg
Bu fillerin üstüne aslanlarla gergedanları salmak gerek.
Biri kazanınca, bence 30’ları görecek. Eğer Kervan Gıda Firma olarak güzel işler yaparsa 1-2 yıl içinde 100’lü rakamlar olur.
Bence konumumuzu alıp 1-2 yıl beklemeyi göze alırsak; kazanırız.
Kolay gelsin.
Aslan ormanın kralı dedik filler anlamadı nasılda kaçıyorlar.
Aslında güzel iş yapmaması için bir neden yok. Kişisel fikrim, zaten üretim yaptığı sektör olarak, Jelibon formunda, çeşitli şekillerde, meyve aromalı, Balık Yağı/OMEGA-3 blisterlerini üretecek bir hat kurduğunda ciro patlaması yaşamaması için bir neden yok, aynı Easy Fish Oil' in yaptığı gibi. Halihazırda zaten elinde "Happy Life" isminde ilaç ve sağlık ürünleri ile uğraşan bir iştiraki var.
Dün 16.20 den biraz mal yüklendik. :hah: Yarın alıma devam inşalla
Bu hisse uzun zamandır al sat hissesi gerisi yalan. Kar cebe yakisir prensibiyle al sat yapanlar iyi kar yapti. Bunu bilir bunu söylerim.
Alıma devam
1450 , 1430 seviyelerine kadar her gün alımlara devam.
hissenin de
çapsız çapsız hareketler, bi kaç zibidinin oyununu izliyoruz güçlü bir oyuncu gelene kadar. o zibidilerden birinin umut sarı olduğu söyleniyor.
bugün yatırım finansın panikleyip 14.65'lere kadar devre kesmesi sonucu ben de biraz daha girdim mala. yaklaşık maliyetim 15.30 civarları.
tahtadaki ana karakter malı iyi karşılıyor. hikayesi olan güzel bir kağıt bu kervan. tahtayı ele geçirip söz sahibi olacak kişi ile birlikte kağıt kişilik ve ruh kazanıp iyi yerlere gelebilir.
Alıma Devam