Günaydın....
Printable View
Günaydın....
acemi borsacı sıkı tutun
9.60 üzerinde kalır ise şow başlar :)
Megap bugün 9.50 altında kapanmamalı
Megap'ı dün 9,19'dan almıştım bugün 9,59dan sattım akşama çorbalar benden. Teşekkürler Hakan hocam.
Yyapi da çok değişik hareketler oluyor bir yandan döküyor bir yandan dolduruyor ,kağıt bir anda yeşilden kırmızı ,kırmızıdan yeşil olabiliyor yapabilene iyi al sat imkanı veriyor 😊
INVEO,
Hedefine ulaştığını biliyorum.Bir süredir tutuyorum. Sanki duygusal bir bağ oldu :). Dünki tabanından almıştım. Hocalarımın fikirlerini yorumlayarak bugün sabah tavandan satmıstım. Bugün tekrar alım imkanı verdi 97,75TL'den aldım. Çok büyük miktarlarda olmasada bu kağıdı sevdim sanırım. YTD
CEMTS ve KORDS pes ettim. 2 gündür yediğim tokat bir hayli yol oldu :D
Menderes Enerji yavaştan toparlanıyor...
2020 yılında işlem hacminde %200 artış olmuş. Bist te . Yeni yatırımcı sayısı 745 bin artmış. Maşaallah.....
Selamlar herkese.Sizlere günlük rapor vereyim.DOAS ve PARSN yolladık.Bazen tamahkar olmak gerekiyor.SARKy 10.30 dan sattık. 10.20 üzeri kapanış görürsek tekraradan yanaşırız hedef 11.00 olur .CEMTS ve PAPIL güç topluyorlar yolları uzun malum.GYO sektörü canlı gitmeyenlere bakmak gerekiyor.DGGYO,IHLGM,HLGYO,TRGYO vb.Yeni takibime girenler DYOB ,,MAKTK ,MEPET. IPEKE benim sabrımı sınıyor trede ettiğim ise KLMSN. Kesinlikle kimseyi etkilemek gibi bir niyetimiz yok .YTD.
KLMSN da stopum 18.64 anadestek 18.28 ilk direncimiz 19.42 ve önemli üzerinde kapanış olursa yeni kanala ve 20.10 ile 21.33 hedeflerimdir.Kendime bilgilerdir Kesinlikle YTD.
O gidenler DYOB ve MAKTK.... YTD.:bravo:
Değerli hocalarımızin celha ve krvgd hakkındaki görüşleri nedir acaba Esma hocam hakan hocam
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı bol kazançlar.. Çelik hocanın yıllık hisse listesinde bulunan primsiz pagyo hareketli bugün.. Esma hn.. yorumlayabilir misiniz?? Tşl.ler
DYOB % 8.5 gibi bir prim yaptı kısa bir zaman içinde .Ne yapacaktık robottan daha seri olacaktık.13.10 sattık.Yetmezmi? Rabbime şükürler olsun deyip tamahkar olacaksın bazen kardeşim.Bende böyle strateji yaptım.iyi veya kötü.Çorba paramızı çıkartıyormuyuz ona bakacağız.Neyse biraz forumun havasını değiştirelim arkadaşlar...
PAPIL kedimiz gene uyandı uykusundan miyav sesi geliyor mu? 24.48 üzeri kapanış bize yeter. YTD.
Fikir alış verişi çift taraf olursa daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız
neyse benden bu kadar işe gitmek için hazırlanmam lazım.herkese iyi günler.hayırlı kazançlar.