Aa nasılsın yani,niye hareket yok
Printable View
Aa nasılsın yani,niye hareket yok
Bizim şerefli!!! arsız hırsız spek ve avanesi robota bağlamış hisseyi. Bryat a göre %3 az fiyatlama.
Kimse yokmu
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ses,can yok ama burdayız 10 yildir...
Temettu dundü demi?
Aynen sayin chef..burda cok değerli insanlar vardi ..hepsi küstruldu,bnm borsa bilgim yok,sırf okumak için girerdim foruma,cok değerli bilgiler ve kalitelimuhabbet vardi,simdi sayfa da kagit gibi ruhsuz....ama siz de eskilerdenseniz isim mi değiştirdiniz,tanıyamadım sizi
Evet sayın subat4 eski kullanıcı adımı hatırlayamadığım için böyle bir profil açtım o dönem bende aktif bir yazar değildim ama kesinlikle yorumlar ve forum kaliteliydi şimdiler de tatsız ruhsuz bi ortam inşallah kağıda da foruma da heyacan tekrar gelir.
yıllarca değişmeyen tek şey baskı, bu sığlıkta başkada bir şey olmaz zaten adamın tek kozu var onu da uyguluyor yüksek bedelsiz istenen derinliği kazandırır o karar da ağaların elinde zor değil ama sabır kalmadı.
sabah sabah gedik ve bofa hayır olsun inşallah gerçi bunların dümeni bitmez
1 aylık cezamız bitti. Alcar patronları ve speği bıraktığımız yerde. Allah size o çaldığınız paraları sağlık ve sıhhat le yemeyi nasip etmesin inşallah...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
citi den bi süpriz gelmezse 300 üstü kalıcılık gösterecektir testere de 313 üstünde bozulur he bu spekte dümen bitmez o ayrı 12. aya hareketli başlarız inşallah bu arada yılların yatırımcısıyım sabırla buradaki yazarları takip ederek bekledim ama bende de artık tahammül kalmadı sayın kasvet üstadın çok emeği ve gayreti vardı sabrına da isyanına şahit oldum inşallah kendisi sabrının mükafatını almıştır herkes için bereketli olması dileğiyle...
Yazdığım şeyler beni bağlar yatırım tavsiyesi içermez dikkate almayınız...
306 üzeri önemli, burayı takiple, eline ver elinden al yap birşeyler ortaya karışık, Mart yaklaşıyor.
Aa hosgeldiniz ben de yazılarınızı bekliyordum 4 gozle ,siz de yazmayınca sayfa tümden oksuz kaldi,ne yaptınız da 1 ay ceza aldiniz,burda neler yaziliyor ,gun veriliyor rakam veriliyor uçacak kaçacak oyle ceza olmuyor,şaşkınım doğrusu,atalar boşuna demedi dogru söyleyeni 9 koyden kovalarlar diye...Sayin kasveti kaybettik,sevenhill gitti,bn anlamiyorum boyle olmasi daha mi iyi hissenet icin...
Hoşbulduk subat4 hanım. Size özelden ne sebeple 1 ay ceza aldığımı paylaştım, yorum yapmayacağım.
Gelelim bizim hırsızlara. Önümüzdeki hafta karar haftası. 4 saatlik, günlük güzel, Haftalıkta sıkışmış, macd al vermiş. Bakalım canları isteyecek mi? Yoksan endeksin düzeltmesine mi hazırlık yapıldı, izleyeceğiz!!! Bryat ile uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen, robotu onun artısı/eksisinin %50 sine ayarlamış hırsızlar.
https://i.hizliresim.com/myw3g32.jpgAL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Şerefi sorunlular devre de kestirirmiş...[emoji846]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
geçen yıl aralık ayıda vedalaştığım ALCAR ile tekrar oturduk masaya
Burada yıllardır pazarlama görevi harici işi olmayan, arsız, hırsız, insanlıktan nasibini almamış, ukala malum kişi dışında, eskilerden, doğru ve dürüst birini aramızda görmek güzel. Hoşgeldiniz...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Oo sayin Eliot, hosgeldiniz, isik mi gördünüz?
sayın subat 4 teşekkür ederim
geçen aralık ayında ben alcar ile vedalaşmıştım fakat alcar tahtasını ben sayfamdan asla çıkarmadım elimde olmasada tahtayın izledim foruma yazmasamda o günden bu yana forumu takip ettim
dün ise tahtaya giriş yaptım
hisse senetlerinde bazen taşıyıcılık görevini üstlenmek gerekiyor
ve hisse senetleri bunlar hepsi için değil gördükleri fiyatlarını ilerideki zaman dilimlerinde tekrar görebilme ihtimalleri yüksektir
buradaki hikayeyi ve geçmişi herkes biliyor tahta üzerinde herkesin bilgisi ve gözlemi var
izlenimlerimi paylaşmak isterim
14 ocaktaki mum zirve mumuydu 562 tl lik fiyatıyla
o günden sonra yükseliş teşebdüsleri olduysada alıcıların güç kaybettiği bir zaman dilimine girdik
taki 14 temmuzdaki mum barına kadar o günkü mum barı alıcıların güçlendiği bir mum barıdır üç hafta üst üste satıcılara fırsat tanımamıştır ve mum barları hacimlidir 26 temmuzdaki mum barında ise satıcılar baskı kurmaya çalışmış ve hacimli bir mum oluşmuş fakat daha sonraki haftalarda fiyatlar 300 lü rakamlarda oluşmuş daha sonra 27 ağustos haftasındaki mum barıyla yükseliş başlamış bir sonraki hafta i se devam edip 370 li rakamları görmüştür satıcıların 6 ekim haftasına kadar pozisyon aldıklarını fakat mum barlarının ghittikçe küçüldüğünü görüyoruz yani satıcılı olsada satıcıların güçleri zayıflamış
hatırlarsanız 410 lu rakamları gördükten sonra ilk geri çekilmesini 300 lü rakamlarda yapmıştı 28 aralık tarihli mum barı
kanımca bu kağıdın fiyatlarının bu rakamlar olduğunu düşünüyorum usd bu sevilerdeyken şirketin ucuzlayacağını sanmıyorum
haaaa bekletir mi bekletebilir ben 10 yıl taşımıştım bu kağıdı
saygılarımı sunarım
yatırım tavsiyesi olamaz
Başladık yine dar alanda kısa paslaşmalara yıllardır aynı hikaye...
ytd
günlükte 314.15 ve üzeri olmalıyız
Sizi kirmadi kapanışta sayin Eliot.
Günlükte 319.65 ve üzeri olmalıyız
Hep aynı senaryo değiştir artık şu filmi iplikçi
Tahtacı denen kanı bozuğun buradaki personeli, ağababana, tasmanın bağlı olduğu gruba söyle, teyide gelirseniz, tekrar verdiklerimi geri alırım!!!
https://i.hizliresim.com/qvbmetd.jpg
Bereketli bir gün olsun inşallah ve şu hareket başlasın artık cok oyalandi 290-320 bandnda
Oyuncular hale sahada günlükte 349.45 ve üzeri rakamı takip
Ytd
Eğitime devam edelim. Finansal okur yazarlık şart. 🤪🤪🤪
Fiyatlar olası beklentilere ve önceden edinilen bilgilere göre şekillenir. Bir önceki bilançoda gayet iyi kar açıklayan bir şirket bir bakarsınız düşmeye başlar. Hatta geri alım kararına rağmen ciddi düşüş yaşanabilir. Sonra da olumsuz bilanço geleceği yönünde açıklamalar, yorumlar duymaya başlanır. Bunlar sizlerin moralini bozar. Zaten amaç da budur. Ki, muhtemelen sonradan gelecek ve hakikaten de öncekine göre düşük kar olan, ya da zarara dönmüş olan bilanço görülünce yatırımcının paniklediği ortamda önceden ve yüksek fiyatlardan verilen hisseler yerine konmak istenebilir.
Düz mantık ile bakan bir yatırımcı, sanki bu süre içinde hisse hiç düşmemiş gibi, kötü bilanço açıklanacak olursa, iyice karamsarlaşır ve elindeki hisseleri ya daha düşüklere, ya da ilk gelecek tepkide karşılaşacağı direnç seviyelerine vermeye kalkar. Böylece ortalıkta hiç bir şey yokken yapılan satışlar, bilançonun bozulması nedenleri duyulunca birileri tarafından geri alınıp yerine konmuş olur. Bu işlemi yapanlar aradaki marj kadar maliyet azaltmış olacakları için, başabaş ya da kar seviyeleri de daha öncekilere göre düşmüş olacaktır.
Aynı şekilde hisse fiyatı bir süredir yükselmiş bir hissenin zaten aradaki dönem ciddi bir fiyat artışı yaşadığını unutanlar, bilanço açıklandığında yüksek kar geldiğini görüp hemen mevcut fiyatlardan almak isteyebilirler. Gerekçe karı artmış olmasıdır. İyi de aradaki sürede fiyatının zaten arttığı unutulur. Kısacası borsalarda düz mantık her zaman çalışmaz. Öncesinde yaşanan fiyatlamalara ve açıklanacak karların olması gereken ederlerine de bakmanız gerekir. Eğer hisse bilanço açıklanma döneminde yükselmiş ama açıklanan kara göre halen iskontolu ise, o zaman bu yükselişi sonrasında da yoluna devam edebilir. Bu hisse için bilanço bitti yükseliş bitti mantığı doğru olmaz.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir tamamıyla kendi görüşümüzdür dikkate almayınız. 😄😄😄😂😂😂
Sevimsiz gelmiş yine. Hiç bir halt tan anlamayıp, biliyormuş gibi yapan cahil... Ağa babaları, tasmasının sahibi izin vermiş....
Altyapı hazırlıyor[emoji3][emoji3][emoji3]...Tam da Bedelsiz mevsimi yaklaşırken[emoji16][emoji16][emoji16].Satalım mı[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Eğitim vermeye yeltenen denyo ya sözüm. Bu kağıdın kar ile zarar ile gitmesi yada düşmesi söz konusu değil. Bir MAL a anlatır gibi anlatayım. Bu tür kağıtların 3 hanelerde 4 hanelerde fiyatlama sebebi düşük sermaye, düşük lot sayısıdır. Az bulunan mal değerli oluyor... Kar arıyorsan, düşük Fk ve pd/dd hisse arıyorsan gözde var... ozkgy var... Bankalar var.... Düşük sermayeli şirketlerde hırsızlığı daha rahat yapıyorsunuz bu kadar net...Teyide gelmedi ağa baban. Yemedi mi?[emoji3][emoji3][emoji3]