Artýk ufak bir tepki versen endeks nötr yine eksilerdeyiz
Printable View
Artýk ufak bir tepki versen endeks nötr yine eksilerdeyiz
Alkim soyle ilk ceyrek 75 mil. patlat yatýrýmcý azýcýk mutlu olsun , en mutsuz yatirimci bu topikte insanlara gýna getirdiniz, öyle.marazlý.marazlý ayak diretmeler
Zenginleþiyor ama hisselerinden tek bir pay bile satmýyor
ABD'de izin verilen ilk COVID-19 aþýsýnýn arkasýndaki bilim insaný Uður Þahin, ABD Menkul Kýymetler ve Borsa Komisyonu’na göre þirketin patlayan hisselerinden tek bir pay bile satmadý.
https://www.sozcu.com.tr/2021/teknol...tmiyor-6385132
Birileri de örnek alsa keþke.
ay baþýndan beri ilk 5 aracý kurumda alýþ aðýrlýklý olduðu NET..
bence enseyi karartmayýn..beklenti bitti ( TEMETTÜ ) sonra bu ortak satýþý geldi..bu satýþ bitince bence güzel hareket edecek..
temettümü aldým.. bekliyorum bendeniz
Bünyesindeki atýl durumdaki kaynaklarý satsa, yatýrýmlarla ilgili güzel haberler gönderse ne iyi olur.
Her çýkýþ satýþ fýrsatý olarak kullanýlýyor. Her zamanki gibi.
16.40 onay almýþ,obo mevcut.
Alkaya brüt takas gelmis :wu:
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda ALKA.E, ATEKS.E, BEYAZ.E, BSOKE.E, GOLTS.E, ITTFH.E, KRONT.E ve MARTI.E paylarýnda 21/04/2021 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 05/05/2021 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktýr.
Ben biraz yüklü alým daha yapacaðým ama daha aþaðýlardan fýrsat verecek gibi duruyor. Utanmasa 12 leri bile gösterirmi? Umarým yatýrýmýnýz kredili deðil ve yeride yoktur ortaklar. Bu baya baya strese sokacak gibi duruyor.
Ýþ Yatýrým Yabancý Oraný (%) 16,35 Düþmeye çok meyilli, fýrsatý kaçýrmýyor.
14,37 yi tekrar gösterecekler herhalde. 20 lerde çýkýp bekleyenler çok þanslý. Demek ki her zaman borsada olmayacaksýn. Hisse sayýný artýrmak için ara sýra çýkýp piyasayý dýþarýdan izlemek lazým. Mühim olan hisse adetini artýrmak olmalý diye düþünüyorum.
Sayýn yak, böyle olacaðýný bilmezdin. Hedefler çok yukarýsýydý. Buralara tekrar döneceðini kimse tahmin edemezdi. 20 den satanlarý piþmanda edebilirdi. Yol baya uzun, kimsenin sene sonu tahmini tutmayacak. Ýnsanlarýn içini karartmaya gerek yok ama içimde hiçde pozisif bir hissiyat yok. En büyük korkum faaliyete geçecek olan deponun fiyatlanmýþ olmasý.
Su endekese bakinca
Harikasin Alkimcigim :)
Oruç elimi dilimi sürçtürdü ama ne demek istediðimi siz anladýnýz keza diðer yatýrýmcýlarda anlamýþtýr. Bir üstad þöyle diyor; Olmuþ, olmakta ve gelecekte olmasý beklenen her unsur mevcut fiyata yansýmýþtýr. Mevcut fiyat anlýk görüþ birliðini simgeler. Bu unsurlardan biri deðiþtiði anda fiyatta deðiþir. Fiyatý etkileyen unsurlar arasýnda en önemli etken yine fiyatýn ta kendisidir.
Üstad böyle diyor. Benimde korktuðum fiyatlanmýþ olmasý. Þu bir gerçek benim için. Ben tekerrüre inanmayanlardaným. Yani geçmiþte olmuþ þeyler ayný döngüde devam etmez.
Tabiki gelecek ne getirecek bilemeyiz. Belki daha farklý olacak.
Bloomberg de programa çýktýðýnda sýçrama yaptýðý yerdeyiz elde var temettü, patrona ve holdinge selamlar üç ay boyunca endeksin þovu sadece size çalýþtý, artýk umalým da yeni yatýrýmýn heyecaný gelsin tahtaya tabi þu 2,25 milyon lot da aradan çýksýn
Endeks de yeþillendi ama bizimki hala kýrmýzý, kim bu tahtaya eziyet ediyor, niyeti ne.
New York, New York...
3 günlük tatil var, hisseleri satmak için yukarýya sürdüler ki alýcý gelsin. Siyaset bozuk, ekonomi bozuk. Diþ ülkelerle ilgili problemler var. Hissemiz zaten iyi durumda bile tepki vermiyor. Elim de satmaya gitmiyor. Yazýk bu kadar beklediðimize. Þu patron satýþlarý olmasa idi belki çok yukarýlardan satardýk. Olmadý maalesef.
Bu satan ortaðýn malýný ucuzdan gitse ne iyi olurdu, uyanýk buralardan satmaz tabiki, bir haber göndrildiði zaman ancak satar.
Ýnternetten kopyaladým. Ramazan ramazan yazmakda zor geliyor artýk.
Ali Perþembe
Ali Perþembe 1960 yýlýnda doðmuþtur. Liseyi Robert College’de üniversiteyi ise University of Central Florida’da bitirmiþtir. Çalýþma yaþamýna Ýsviçre’de baþlamýþtýr. 1985 yýlýnda Türkiye'nin ilk vadeli opsiyonlar aracýlýk þirketi olan Fumar’ý kurmuþtur.
Çalýþma yaþamýna Dow Jones’da Güneydoðu Avrupa ve Ortadoðu, Afrika pazarlama müdürü olarak devam etmiþtir. Ali Perþembe 1997 yýlýnda yurda dönerek varlýk yönetimi, yatýrým stratejileri üzerine danýþmanlýk hizmeti vermiþtir. Ülkemizde alanýnda ünlü danýþmanlardan olan Ali Perþembe tüm banka, aracý kurumlara eðitimler vermiþtir.
Bilgi Üniversitesinde öðretim görevlisi olarak çalýþmaktadýr. Dört ciltten oluþan Teknik Analiz kitap serisinin yazarýdýr.
Borsa % 0,80 artýlarda bizim ki eksilerde, hayret bir þey.