Nasıl olmuş o iş?
kümaş satışı değilmiş.
ilk çeyrek bilançosunda da kümaş satışını yazarlar
seyreyle sen o zaman.
Printable View
Son dakika haberi: Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: Reform süreci kapsamındaki adımların devreye alınmasıyla 2021'de yatırımlar ve üretimde elimizin çok daha güçleneceğini öngörüyoruz. Şubatta ihracatımız yüzde 9,6 artışla 16 milyar 12 milyon dolar olarak gerçekleşti. Bu tüm zamanların en yüksek şubat ayı ihracat rakamıdır.
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...ti-gerceklesti
fiyatlamanın başladığı hisselerden inmemek lazım trend en az 6 sürüyor
ayen de çok yakın geçmişte başladı bilançoda bi şey yok ama ucuz kalmıştı, akener gibi batık değil.
prkmede henüz başlayan bi şey yok.
Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret
Nerde bunun elektriği diye sormazlar mı adama?
Ya yırtacağım, ya sürüneceğim!
ortası yok.
F/K 17,5
FD/FAVÖK 14,2
PD/DD 4,9
FD/Satışlar 4,4
Yabancı Oranı (%) 5,75
Ort Hacim (mn$) 3A/12A 4,2 / 1,7
Piyasa Değeri 448,4 mnTL
Net Borç -35,7 mnTL
Yurtdışı Çarpan İskontosu (%) -
Getiriler
1 Gün (%) 1 Hafta (%) 1 Ay (%) Yıl İçi Getiri
TL 4,51 -2,68 7,02 43,43
USD 5,36 -6,80 7,17 45,58
Göreceli 0,67 -1,21 3,24 38,66
Hissede olanlar alınmasın gücenmesin
bu piyasa değeri bu firmaya minimum 5 sene dar gelmez.
bıktırmadan dökmeden götürmüyorlar
çok oldu
ındesle arenayı mukayese etmiş birisi yanlış yerde demiştim
arena yanlış yerde değildi.
Selim abim
''ne dedin''!
diye sormazsın değil mi?:)
Bir projeleri olduğu için start verilme durumu her an var olan agresif fiyatlama beklediğim 3 hisse vardı
polho
prkme
gözde(diğerlerini biliyorsunuz! adı üstünde bu girişim firması elindeki diğer firmaları da satabilir, halka açabilir, elde ettiği yeni kaynakla yeni yatırımlar yapabilir vs vs)
iyice baydın spek
5 iş günü kaldı
bakalım ne yapcan.
Neden rahatım?
prkmenin açıklayabileceğini düşündüğüm miktarda temettü verecek firmalar 15 ile 30'lu rakamlar arasında seyrediyorlar
umarım yanılmam.
kafeini almadan önce bunu almak vardı ama olmadı
nasip.
Bu hisse temettü hissesidir alyel hanım
karı iyi gelecektir,
ciner bey karı cebine atacaktır
halka açıklığı zaten düşük ki
o açık olanında büyük çoğunluğu zaten kendi kontrolünde olan hesaplardadır.
bu bir tahmindir nihayetinde.
sermayenin 3/2 si kadar kar yazacak firmanın 5 liralarda sürünmesi saçmalıktır.
Anladım, sağ olun.
Fransız basınından Türkiye'nin ekonomisine övgü
Dünyaca ünlü Fransız ekonomi gazetesi Les Echos, Türk ekonomisinden övgüyle bahsettiği haberinde, "Türkiye 2020 yılında ekonomik daralmayı önleyebilmiş nadir ülkelerden biri" ifadelerini kullandı.
https://www.ensonhaber.com/gundem/fr...onomisine-ovgu
fransızlar fransız kalmamışlar HAYRET.
http://www.parkholding.com/ortaklik-yapisi
Holdingin ortaklık yapısı
ne çok ortaklı bi holding miş
7 kocalı hürmüz misali.:)
Acıpayam Selüloz (#ACSEL)
VBTS kapsamında ACSEL.E paylarında 03/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
TGS Dış Ticaret (#TGSAS)
TGSAS.E paylarında 03/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
Yeşil Yapı (#YYAPI)
YYAPI.E paylarında 03/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 17/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
Sayin Kocari gozde de varlik satisi bilancoyu sisirdi.polho da da iki haneli beklentim var sabirla bekliyorum
Prkme de takibimde insallah sira ona da gelecek...
Hayırlı Günler... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
prkmede oyunun sonuna(top çevirmenin) yaklaşıldı gibi.
aksa kopup giderse üzülecem.
şimdilik beklemesi lazım, bilanço geldi gelecek bir haber yok
ihale usulu çalışan bi firma değilki her an haber düşebilsin
patron bu fiyatlardan(milyon pay üzeri) satış yaptı vs vs.
Konu içinde geçen "Selim " ben isem "Ben konuya Fransız takılıyorum. Başka yerde define arıyorum."
Eğer sen dediysen mutlaka doğrudur. hesap kitap yapmayı ben bilmem. Yanlız piyasa gerçekleri diye bir şey de var. Arena sahiplerini olmasa da yöneticilerini bilirim tanırım. iş yaptığı kimselerle de tanışıklığım var. Şimdi spekülasyona girer yazacaklarım o yüzden ben otoriteden korkarım ve sakınırım. Susma hakkımı kullanmak istiyorum.
aksayı gözümün içine soka soka çiziyor herif.
sabırlı olanlara duyurulur, hisse evlatlık olanlardan.
ahh ulan ciner.
köylünün birisi
Kaybettiği hayvanlarını ağlayarak arıyorken bir komşusu rastlayınca neden ağladığını sorar
o da
hayvanlarımı kaybettim ona ağlıyorum deyince
komşusu
ne var bunda ağlanacak şu sırtın arkasına falan gitmişlerdir buhar olup uçacak halleri yok deyince
bende zaten bi umut o sırtın arkasındadırlar diye düşünüyor şimdi oraya bakmaya gidiyorum
eğer orada da yoksalar
sen ağlamayı o zaman gör der.:)
Dostum her dususte olduğu gibi düşüş yerini çıkışa bırakırken hisselerde potansiyel açıdan degisiklikler oluyor bazı hisseler beklenti kaybediyor bazıları yeniden gündeme geliyor bence bilanço sonrası bir B hissesi çalışman lazım her halükarda hatta bir de C olsa iyi olur mevcut çerezler dışında bakír kalmış
Bilmem ne dersin? Bu teze.
kafam her daim alternatif aramakla meşgul dostum
şu bilançoyu görelim
bu hisseden eli boş dönersem çok fırsatlar kaçtı üzülecem
bilanço sonrası gözde gibi bir kopuş neden olmasın?
ancak klasik deyim ''Borsa da fırsatlar bitmez''
şimdilik takibimde beklentisi olan sürpriz gelişmelere açık daha ucuz kalmış hisse göremiyorum.
nasip
KOZAL
Son dakika haberleri… TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Mollakara mevkiinde keşfedilen altını çıkarmak için hazırlıklara başladıklarını açıkladı. Hacmi açıklanmayan rezerv için en az 300 milyon dolarlık yatırım yapılacak, bin kişiye istihdam sağlanacak.
https://www.takvim.com.tr/galeri/eko...-kapisi-olacak
Evet borsada fırsatlar bitmez doğru , benim de pek çok kişinin de eksik olduğu nokta takibimizdeki hisse 2 katına çıksa pahalı deyip bırakıyoruz halbuki 5 katına çıkan nasıl çıkıyor Mehmet abiyle konuştum geçen gün bana dediki ateks yıllarca 8 liradan süründü sonra millet 40 liradan almak için sıraya girdi çok doğru bundan iyi tespit olmaz o yüzden hisse gitti zaten dememek lazım ama olmuyor ...
Türkiye'nin not görünümünü iyileştiren uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch; Emlak Konut, OYAK, Şişe Cam, Arçelik, Ülker Bisküvi, Türk Telekom ve Turkcell'in olduğu 7 Türk şirketinin not görünümlerini olumlu yönde revize etti.
https://www.haberler.com/kredi-derec...964471-haberi/
Dünyaca ünlü Fransız ekonomi gazetesi Les Echos, Türk ekonomisinden övgüyle bahsettiği haberinde, "Türkiye 2020 yılında ekonomik daralmayı önleyebilmiş nadir ülkelerden biri" ifadelerini kullandı.
https://www.haberler.com/fransiz-gaz...963638-haberi/