Astronot Fehmi dünyayı kurtaran adammıydı
Printable View
Astronot Fehmi dünyayı kurtaran adammıydı
Kronolojik olarak topaloğlu, uzaylı zekiye ve cüneyt arkın namı diğer dünyayı kurtaran adam astronot fehmi'den daha yenidir.
10.16 giriş yaptım aşk böyle birşey.:)
A1 dötü geldi tahtaya bir sen eksiktin.
Eregl nin bilançosu bugun değilmiydi ,
bilanço fiyatlara girdiğinden dolayımı bu kaç gündür gelene mal veriyorlar.
Kapanışa doğru bir ekşııııııııııııııııııııııın çekebilir.:)
Astronot Fehmi 1978 ile daha eski duruyor [emoji3]
Sabah onunla bofayı satışta gördüm yoncaların bir kısmını 10.25 den çıktım , baktım basıyor bofa 10.15 sıfırladım.
10.15 benim için önemli üstünde hareketin devamını bekliyorum.
Kapanışa doğru dediğiniz gibi ters salvo yapabilirler.
Yoncaya geçen haftadan beri 250-300 milyon para girişi mevcut benim gördüğüm.
REİS açıklama yapıyor...Şimdi görün müjdeleri
hayırlı ısler.reıs ayıb ettı gaz petrol falan bulduk demedı o yuzden boğünlük protesto etmemden dolayı ben cıkmaya karar vererek umarım marsı ılk olarak o gorur.
Turist ömer uzay yolu 1973 muş. [emoji1787]
Gaz petrol olmadığı belli petkm,tuprs baktığımızda.:)
Dün üç kez 1642xxx döndü hep yukarı gitti bugün be seviyenin altında kapatırsa güzel bir gün olacak benim acimdan ytd.
RTE nin açıklama yapacağı bir günde ,
Düzeneğinbaşında oturan badem spor ,
Endeksi neden aşağı basar:)
Verge,
10.15 şuanda çalışıyor bakalım.
10.21 üzerine atarsalar sert yukarı hareket beklerim.
Daha yapmadı mı
Grup toplantısı oldu sanırım SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika: Koronavirüse çok benzeyen yeni virüs keşfedildi!
Yeni tip koronavirüsün kökenini araştıran bilim insanları, Tayland'ın doğusunda yaşayan yarasalarında Kovid-19'a neden olan Sars-CoV-2 virüsüne yüzde 90’dan daha fazla benzeyen farklı bir virüs türü keşfetti. Araştırmacılar, “RacCS203” olarak adlandırdıkları virüs de dahil olmak üzere, yeni tip koronavirüsle akraba olan virüslerin birçok Asya ülkesindeki yarasalarda mevcut olduğunu söyledi. Son dakika haberine göre, söz konusu keşif, koronavirüsün kaynağı olduğu düşünülen alanı 4 bin 800 kilometrekareye kadar genişletti.
https://www.milliyet.com.tr/dunya/so...edildi-6427820
Son zamanlarda 2013 e benzerlik korkusuyla her FED toplantısı ve Powell konuşması zamanlarındaki GERGİNLİK yine piyasalara yansıyacak mı. Bugün Powell konuşması olacak
Ereğli’ye 12 lira fiyat !
Ve bu fiyat genelde orta vadeli bir hedef olarak veriliyor...
Temettü, HRC fiyatları falan derken bu hedef bana burada herşeyi batıran bir arkadaşı hatırlattı...
Gelse de 12 ye bu stresten bir süreliğine kurtulup Ereğli alsak...
EREGL ne olur nereye gider bilemiyorum, bir şekilde bugün yarın bilançoya kadar tutacaklardır...
Ama benim EREGL ile ilgili gördüğüm iki tane çok büyük problem var...
Bunlardan birincisi 9 - 11 lira aralığından çok yüksek miktarda alım yapan yabancının neredeyse aldığı malın tamamını 16.50 - 15.00 aralığında boşaltmış olması...
Yabancının boşalttığı bu malı karşılayan ve daha önce de yüklü alım yapan ( aslında tahtayı buraya getiren bes fonları ve yabancı kurumsal fonların alımyıdı) bes fonlarının gırtlağa kadar EREGL de olması...
Bilanço bir gelsin hele, sonrasında dikkatle izliyor olacağım...
aklıma ne geliyor, bunlar geliyordu gidiyordu uçuyordu kaçıyordu derken çaktırmadan satmak istiyor olabilirler. ben bu ykbnk 2.94 kırılmasına rağmen çokta fazla satmak istemiyorlar görüntüsü vermelerinden huylandım. görüntüye göre zaten piyasadada bir numara yok..
1648 yeniden LONG..
Verecek olsa verirdi şimdiye kadar diye düşünüyorum.
Yine xu030 ve 100 ü sıfıra kadar çekip bekletiyor..
altı haşa yasak..
Yok Hocam niye öyle diyelim herkesin bir fikri var...
Verge müthiş teknik ve takas analizi yapar ve söylediklerinde sonuna kadar haklı...
Ben temel olarak şunu söyleyebilirim; mevcut ürün fiyatları ile 2021 karı 8-8.5 Milyar gelebilir analizlere göre...
Halihazırda son çeyrekte 1.5 Milyar ,ki 2 ye kadar yaklaşabilir , bir karlılık mevcut...
Geçtiğimiz yıl temettüsü ile eğer Kümaş alımından dolayı temettü düşmezse 1.5 Lira bu sene temettü verir, seneye de yaklaşık bu kadar verse önümüzdeki 13 aylık projeksiyonda hisse üzerinde 3 lira temettü var...
Şimdi 10 lira olsa düş 3 lirayı kaldı 7....
Bilemedim...
Naçizane ben yurt dışında tekrar ürün fiyatlarıyla alakalı bozulma olmazsa 20 leri beklerim...
Tabi bu beklenti...
Benim gözümde BİST’in kralı kendileridir ve bu yüzden küçük kardeşinden elimde bol miktarda mevcuttur ...
Riskleri vb daha detaylandırabilirim ama genel fikrim bu yönde...
Tabi ki tahminden öte değil...
Bakalım nereye gidecek...
hohoho ayıcıklarım müjde pala geldi hohoho
insanlar, genel olarak karşısındaki insanıda kendisi gibi görürler diye bir anlayış var ama maalesef bu olgu borsa da geçmiyor...
Bu nasıl yorum. Bu nasıl hergün piyasa izleme??? "Verecek olsa şimdiye kadar verirdi"!!! Long olma sebebine bak :) ayrıca bist açılışın ilk yarım saati ve kapanışın son saati asıl işlemler olur genellikle, yıllardır izliyorsunuz bu piyasayı hiç mi öğrenemediniz...
Bom boş tayfa ile doldu forum...
ben böyle piyasanın...dün deli gibi banka alıyordu bu gün satıyor...yarın...?