Originally Posted by
Desidero74
Katılıyorum , neden
Kadına getirilen ama uygulamada sıkıntıları olan pozitif ayrımcılık kadın erkek ilişkilerinde ciddi boyutta hasara yol açtı zira
kadının sözünün doğruluğuna bakılmaksızın erkek evden atılıyor , bunu komsumda gördüm bir GSM şirketinin bölge direktörü olan ve oldukça iyi kazanıp ailesine iyi bakan bir adamdı tabii iç kısmı tam bilemesekte kadının son derece tembel ve beceriksiz olduğunu biliyoruz zira tanıyoruz , bu hanım çalışmadığı gibi evde yemek pisirmezdi genellikle haftada en az 2 kez de hizmetçi gelirdi böyleyken adamı bir telefonla evden attırdı .
Aile mahkemelerinde eşini aldatan kadına yoksulluk nafakası bile bağlayan bir yargıç var ve dikkat ederseniz önemli bir kisim evlilikler aslında para sorunu veya aldatma ile bitiyor .Gerçekten psikopat , sosyopat davranışlarla kadınları ezen erkekler yok mu çok fazla ancak dikkatli bakılırsa kadınların erkek ilişkilerini yönetirken tek taraflı davranma oranı da yüksek yani kardeşim cahil halka hak verirsen b..ka sarar .
Ben sosyal medyada hukuki yardım gruplarında avukatların , bosatacsk kadın arayıp boşan malın yarısını alırız şöyle böyle fikirlerle aile kurumunu yiprattiklarini düşünüyorum .Ayrıca bir de vakıf var bu yasalar oradan dikte edildi ve boşanma oranını artırdı.
Cinayeti hiç bir şey mazur gösteremez ama komployo kurban gidip parasını hayatını kaptıran erkeklerde azımsanmayacak ölçüde .Bence aile içi şiddet ve kadın cinayetleri çok daha uzun süre meşgul eder gündemi.
Bu , geçmiş daha iyiydi meselesi değil .Bu ülke idam cezasını doğru uygulayabilecek mantalitede değil, herşeye sallndirin gorelim diyen kana susamış bir cahil insan güruhuna idam yetkisi vermek son derece yanlış .