Cok gecikti ama sonunda bitti. Seneye bilancolar ×2 gelir. Artık 2024 un sonunda ya da 2025 başında yurt dışı yatırımların haberi gelir diye düşünüyorum.
Printable View
https://www-halkaarz-net.cdn.ampproj...arz-oluyor/amp
Tezolla rakip geliyor borsada
Bence olumlu olur, hatta sektördeki diğer büyük oyuncularda (Eczacıbaşı, Hayat gurup) halka açılır ise hem kıyas yapmak daha rahat olur, hem de onlara da yatırım yapabiliriz. Türkiye de,temizlik kağıdı üreticisi firmaları, özellikle pandemi den sonra Avrupa Ülkelerinin önemli bir tedarikçisi konumuna geldi.
Fabrika üretime başladı. Yatırım fonları mal alacağına kac gündür mal basıyorlar tahtaya...
Bu endeks düşünsünden nasibini fazlasıyla aldı. Endeks toparlarken de inşallah tepkisi hızlı olur
Mersin Fabrikasının devreye girdiği belli olmaya başladı eğer tesadüf değilse; carrefour marketlerde pudra kokulu ve geri dönüşümlü atık kağıttan üretilen tuvalet kağıtları boy göstermeye başlamış:ok:
Sayın bagbozumu ikimizden başkası yazmiyor. Buralar dutluk olmuş sanki.Biz sesiz sesiz işimize bakalım. Bu düşüşü fırsat bilip 6 ayda alacağım lotlari öne çekerek aldım. Artık temmuza kadar diğer hisselerime ekleme yapacağım.
Şirketimiz Europap Tezol Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu, ihracat satış ve operasyonunun yeniden yapılandırılmasına ve bağlı ortaklığımız TZE Global Dış Ticaret A.Ş. aracılığıyla yapılan yurtdışı satışların 01.01.2024 tarihi itibariyle doğrudan Şirketimiz tarafından yürütülmesine karar vermiştir.
Şirketin organizasyon yapısındaki söz konusu değişiklik ile, gelişen ve değişen koşullara daha hızlı uyum sağlanması ve etkinliğin artırılması hedeflenmektedir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Maşallah dün bugün iyiz. Artık zamanı gelişmişti.30 dan bölünülse yeter bana
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-ALB Yatırım, TEZOL-Europap Tezol Kağıt için tavsiyesini 47,72 TL hedef fiyat ile "al" olarak başlattı
Olur mu? Çok bekletti çok.
Olur mu olmaz mı bilemem onu piyasa belirler ama kısa vade de zor be hocam. İnşallah olur bu sene hedef lot sayıma ulaştım. Artık istediği kadar yükselebilir.
İnşallah şirkete olan inancımızın mükâfatını göreceğiz.
Artık hareket başladı. Ee geçen sene enflasyonun altında kaldık. Telafi eder bh sene inşallah. PM4 un de katkısı ile..
Dün elimde kalan son lot larıda verdim yeniden buluşmak ümidiyle bol kazançlar dilerim.
Az bir miktar da olsa tezol uma geri döndüm. Tezol suz yapamıyorum :)
Bilanço gelsin artık tezol
Türkiye Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri 2024 yılı Mart ayı sektörel ihracatı iller bazında incelendiğinde; İstanbul’un 280 milyon 781 bin dolar ile ilk sırada yer alırken, ilk 10’da ihracatında en çok artış görülen il % 93,3 artış oranıyla Mersin olmuştur.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.
Lila Kağıt halka arzı SPK tarafından onaylanmış. Sektörden ve aynı üretim faaliyetlerinden dolayı karşılaştırmak daha rahat olacaktır. Rekabet iyi yönetilen firmaları diri tutar.
Bir başarıya daha imza attık! Mart ayında büyük çoğunluğu ihracat olmak üzere bobin satış rekoru kırdık. Bu başarıda başta İhracat, Üretim, Kalite, Lojistik Depo ve Sevkiyat departmanlarımız olmak üzere emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Birlikte nice başarılara!
#EuropapTezol
*Linkedin üzerinden paylaşmışlar
Lila kağıt yarın dan itibaren işlem görmeye başlayacak, bakalım nasıl etkileyecek. Bugün Tezol, sanki buna hazırlık gibi kendini 24 üzerine attı, izleyip göreceğiz.
24.üzeri dündü. Bugünde altına indirdi.
Bizim yörede Meşhur atasözü vardır.
Huylu huyundan vazgeçmez diye. Tahtacı da öyle...
Lilak kağıt %.70 ihracat çalışıyormuş ve en fazla sattıkları ürün büyük bobin kagıtmış açıklamalarına göre.
Bunlar artık bobin ihracatında bizde varız demeye getiriyorlar o açıklamayla.
Bizde göreceğiz açıklayacakları bilançoyla. Lafla olmuyor bu işler../YTD..
Bilanço geldi hayırlı olsun. Artık 2024
1. Çeyrek bilancoyu bekleyeceğiz belki düzelme olur
Yüksek enflasyon döneminde en önemli rasyolardan biri serbest nakit akımı kalemidir. Tezol'da bu rakam şu anda (Serbest Nakit Akım) 688.918.865 TL olarak gözüküyor. Gayet iyi bir rakam:ok:
Erkin Şahinöz
@ErkinSahinoz
·
19s
29. Önümüzdeki birkaç yıl gerçekleşen “serbest nakit akışı†gerçekleşen favök karınızdan çok daha önemli olacak. Serbest nakit akışını (nakit akışı başka bir şey) artıda taşıyabilenler bu dönemi göreli olarak daha kolay atlatabileceklerdir.
Erkin Şahinöz
@ErkinSahinoz
·
19s
30. Fonksiyonu ne olursa olsun şirketlerdeki karar vericilerin “bilanço yönetimi†eğitimi almalarını tavsiye ediyoruz). Bilanço bir finansal tablo değildir, bilanço bir stratejik tablodur.
Son söz: Karın nakde dönebileni kıymetlidir.
Deniz Yatırım
Deniz Yatırım, TEZOL – Europap Tezol Kağıt için hedef fiyatını 28,1 TL’den 31,3 TL’ye yükseltti, tavsiyesini “al” olarak korudu
Elimde kalan az bir miktarı da bugün vererek, ucuz kalan ve bilançosunu iyi beklediğim bir hisseye ekledim. Kalanlara bol kazançlar dilerim. Tezol'u takip etmeye devam edeceğim.
VUK ya göre 151 milyon kar göndermiş.2024 1. Ceyrek iyi gelecek galiba
Evet bilanço geldi. Çoğu kişi iyi demesine rağmen ben beğenmedim. Ama iyi yolda kademeli olarak halka arzdan bu yana tuttuğum tezol hisselerimi satıp portföyümü 3 hisse ye düşürme kararı verdim.
Karlılık ve veriler yavaş yavaş eski halini alıyor, fırsat olursa payımı artırabilirim.