yeni senaryo 20 tl üzeri sanırım..bol şans.
Printable View
yeni senaryo 20 tl üzeri sanırım..bol şans.
durmak yok yola devam spek..
Genel kurul 24.08.2022 de yapılacak,8.madde T.T.K 395 ve 396 maddeleri gereği yönetim kurulu üyelerine yetki verilmesi, can alıcı maddeler görüşülecek.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi başlasın artık tavan serisi çok bekledik meyvemizi alalalım..
bilanço umut veriyor beğendim..kısa vade 22 tl hedef olabilir formasyon tamamlanırsa...ytd
tavan serisi başlayacak bakalım ne zaman başlar.
bol şans...hisse fiyatı:12 tl
eylül ayı beklentim 20-22 tl..ytd
hadi aslanım artık uçuşa geç beklemenin sonu yok..
togg ekimde devreye giriyor...eğer balat pay alırsa bu olasılık var hisse fiyatı 45-50 tl beklentim ilk etapta....ytd
hisse bilançosuna bakım kimsenin hisseye yanaşmaması güzel bir durum...ama bilanço eskisi gibi kötü değil...giderek artan iyileşen bilanço kalemleri var bunlar eskiden yoktur....parlak bilanço yok ama gidişat iyi...
https://www.hissegundem.com/togg-yer...irketleri/416/
geçmişte paylaşılan bir yazı...olur olmaz allah bilir.
hala neyi bekliyorsun spek başlasın tavan serisi :halay:
baskılar nafile spek mızrak çuvala sığmıyor..
Bu bilanço ile bibsey olmaz
27.08.2022 hisse fiyatı : 13,48 tl
şirketin aldığı kararlar bilançodaki iyileşmeler hisse fiyatına yansımaya başlayacaktır...haftaya 20 tl üzeri fiyatlama beklentim...togg dan pay alırsa ayrı bir lige gider hisse...togg dan bir kaç parçada olsa pay alacağını düşünüyorum..fabrika açılışı 29 ekimde bu zamana kadar hareketli günler olacaktır....29 ekime kadar fiyat beklentim 40 tl civarı..umarım haklı çıkarım bende heyecanlıyım...ytd
Bugün ya nasip dedik ufak bir alimla... beklentiye göre bir yıl burdayım
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağol,fiyat makul gelmişti bu iyi olmadı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biraz daha ekleme yapacağım bakalım ne olacak..
kemerler bağlı bekliyoruz spek keyfini..
#BALAT Balatacılar Sanayi, %90 oranında bedelli sermaye artırım talebi ile SPK'ya başvuruda bulunmuştur
https://twitter.com/piyasatahmin/sta...vAtqWMBKNE0fTw
kaçarı yok tavan serisi başlayacak..bedelli olması doping bu şirket için...bol şans.
beklemeye devam elbet birgün sanada sıra gelecek..
balat şov başlasın yazalım tavanı artık spek.
Hic Bi şey olamaz Rex bedeliyle boşuna beklersin
Hic bir gelişim yok Rex herkes zararda bilanço kötü
kimse yokken malı alacaksın herkes olduğunda hisse 100 tl olur satarsın....şirket bilançosuna bakarsan risk alamazsın..risk alacağın para olmalı...ciddi para bağlamaya gerek yok..
togg dan civata isi bile alsa uçar demedi demeyin..75 şirket var deniyor..
bu hissenin yükseleceğini benden başka kimse düşünmüyor sanırım..
Rex çoğu hisse 10 kat gitti bu hiç gitmedi malesef
Yanlış ata oynadık her hisse 10 katına çıktı bu yerinde sayiyor
https://i.hizliresim.com/kwwbils.PNG
aylık grafik...herşey ortada bir tek gaza basmak kaldı...ytd
Hic Bi şey olmaz çok zarar var bunda düşerse sasirmam
çok zarar varsa nasıl çıktı 0,25 tl den 14 tl ye....bu şirket iyi yolda ilerliyor doğru işler yaparsalar bu sektörden ciddi ekmek yerler onun haricinde yok olup giderler....biraz vizyon işi yönetimin becerisi işi....ben bedelliye katılacağım bir şans vereceğim bakacağım bir ilerleme var mı yoksa birgün beklemem...
şu devirde otomotiv sektöründe iş yapamayan gerçekten işten anlamıyordur sektörün önü açık yeter ki vizyon olsun...şirketi büyütmek için gerekli çabayı göstermeliler...