O kadar uğraşıyoruz bir türlü katlıyamadık, işin sırrını bize de süüle Ayasofya abi
Printable View
bi short açalım dedik çarpıldık. sizdeki iyi cesaret
2294 5 kontrat short
açılış yaptık bizde
2293 de benden short"yatırım tavsiyesi değildir"
yukarı adımları takip edip toplam 30 adet short düşünüyorum
Rusya'dan ABD'ye çağrı: Soğuk Savaş'taki gibi barışçıl şekilde birlikte yaşama ilkesine geri dönülmeli
An itibariyle vobda saatlik-15 ve 5 dakikaklıklar al iken... short yapmanın mantığı, ÇOK YÜKSELDİ ALGISIDR.
Ama herif,sizin böyle düşündüğünüzü biliyor.:)
şimdilik durum böyle...
https://i.hizliresim.com/fscmkv4.jpg
Mertabi ortada yok. Acep yat kiralayıp Ukrayna Romanya sınırında sarışınlari doldurup Akdeniz'de alem mi yapacak
Bu isgyo deli gibi giderdi endex düşerken gidemiyo mazotu bitmiş ola bilir mi?
Zelenski: NATO'ya ilgimi kaybettim! Rusya ile karşı karşıya gelmekten korkuyorlar
rusya bugün açılmıyormuydu...
AB Komisyonu Rusya ve Belarus'a karşı yeni yaptırım paketi hazırladı
Kaynakların verdikleri bilgiye göre AB üyesi ülkelerin Brüksel'deki daimi büyükelçileri bu yeni yaptırım paketini bugün saat 17.00'de başlayacak toplantıda karara bağlayacaklar.
Yeni yaptırım paketinde, AB'den Rusya'ya denizcilik teknolojileri ihracatının yasaklanması ve kripto paraların yaptırımlardan kaçmak için kullanılmasının takibine ilişkin yönlendirmenin de yer alacağı ifade ediliyor.
tr.investing
*Shell, Rusya'dan tüm spot petrol alımını durdurma kararı aldı
FOREKS HABER
2334 ler gelmeden şorta morta gelmem...gelirse gelirim ama kademeli...
Neslimiz tükendi, don mon bırakmadı palagillere don dayanmıyor. Dükkanın kepenklerini indiren gidiyeah
Fıskırta fışkırta olucağı buydu.
Mallar palada kaldı, bomba da atıldı gevşemedi. Bu saatten sonra yurtdışı global piyasalar yeşillenir bizimki iki kere çarpar o yeşilliği. Muahhaaa
sıkıysa don giy
Zelensky Abd'nin gazına geldiğini anladı. Yakında anlaşır Rusyayla
Pozitif ayrışma ciddi bir boyuta erişti
https://i.ibb.co/X45pZCK/1-ocak-ayr-sma.jpg
ABD/Blinken: Rusya'dan petrol ithalatına yasak getirilmesini yönetim içinde tartışıyoruz
Çin, Rus enerji ve emtia şirketlerinden hisse satın almayı değerlendiriyor
ben en baştan beri yazıyorum sn. akcay
her zaman açtığım pozisyonun arkasındayım, zararı baştan kabulümdür. (bist 100 için beklentimi de daha önce yazmıştım)
canımız sağolsun[emoji846]kazandıklarımıza sayarız
avrupa piyasalarındaki shortlar harika iş çıkardı, abd biraz yordu ama memnunum. bist biraz üzdü bizi ama bir seferde tahsilat yaparız diye düşünüyorum ! yanılabilirimde
Bu forumda Bozkurt tan başka teknik temel Elliot analizci tanımam.
Mert abi Ukraynalı kızlarla Akdeniz'de alem yapıyor allem ses soluk yok. Bu arada başkan yok inşallah kötü bir şey yoktur
kendi adıma short tuşuna bundan sonra yanlışlıkla bile basmam :) savaş zamanı bile düşmeyen bir endeks var karşımızda..short açmak büyük cesaret ..sanki sistem tamamen shortcuları yok etmek üzerine kurulmuş..
alan aldı satan sattı bu saatten sonra masayı devirenin mal elinde kalır.
altılı içinde gidip eşşeği bulduk...
https://i.hizliresim.com/rw4vtrl.jpg