ooh dün kapanışta aldığım lotlardan bugün çorba parası çıktı al satlık parayla
Printable View
ooh dün kapanışta aldığım lotlardan bugün çorba parası çıktı al satlık parayla
Örnek ben anlata bildigim kadari ile
Simdi bakiyorum
Slm
Gecen hafta hergun corba ictik simdi evde
Cocuklar pabuc larinin altini yiyolar :whistling:
Kasım ayının başlarında liman inşaatının temelleri atılır diye temenni ediyorum
Liman ne kadar zamanda biter bir fikrim yok, ancak rafineri tesislerinin temelinin atılması liman bittikten sonra olur
Anladığım kadarıyla KAP taki en son habere göre şirket borçlanmasını yine geri alım yaptığı hisseler ile yapmış.
Yine anladığım kadarıyla elinde geri alım yaptığı hisse kalmamış durumda. Yanlış anlamış isem düzeltme yapan olursa sevinirim
Şayet elinde hisse kalmamış ise şirketin halen büyük meblağlı hisse geri alım hakkı duruyor
Şirket borç ödemelerini önümüzdeki aylarda yine hisse ile yapacak ise kendilerine hisse lazım.
Geri alım yaptıklarını kupon ödemesi olarak ödemiş
Bir sonraki ödemesi 30.12.2022
Haftalık dirençler sırası ile 90,50 - 95,90 ve 104,65 görünüyor.
Önümüzdeki haftalarda bu dirençleri ümit ederim kırar
ne guzel 85.25 den sabah sattıklarımı geri koydum dedim 10dk da 84 düşmüş nefret ediyorum bunun son anlara kadar bekleyip son dk da tepetaklak olmasına
En çok açığa satış yapılan 10 hisse içinde hacim yönünden 6 ncı sırada sasa var. Bir süre açığa satışlarla oyalanacağa benziyor. 78 altına düşmedikçe benim açımdan sıkıntı yok. Hissenin biraz oyalanıp ortalama oluşturması şart.
Para çıkışı olan hisseler sıralamasında bugün için ilk beş arasında.
Banada bu hisseyi cakacaklar gibime geliyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün azıcık 88.50 denesin orada bir süprizim var taktacıya
78 'e kadar sıkıntı yapmam. Sonrası sorun olur
ben diyporum 88 ol o anlıyor 83 ol
83.00 den satın, satmazsanız düşürücem diyorlar sanki...
83 den 10 lot daha aldım dunde 85.25 den almıştım bu arada vakıfbank ne kadar çok komisyon alıyor öyle 18 kuruş birden komisyon koydu
Bankalarınki yüksek maalesef. Arayıp düşürün diyorsun, günlük işlem hacminizi arttırmanız lazım diyorlar. O konuda burunlarından kıl aldırmıyorlar.
Ben ziraat yatırımla çalışıyorum. Önce sabit oran belirlemişlerdi. On binde 10. Onu düşürün dedim. Uzun zamandır trade yapmadığım için işlem hacminiz yetersiz dediler. Bende günlük işlem hacmine göre değişken oranlı tarife istiyorum dedim. Günlük hacim 250 bini geçerse komisyon on binde 8 e düşüyor. Biraz öyle deneyeceğim bakalım.
Teknik olarak haftalık destek 73
78 ise benim kendi değerlendirmem açısından psikolojik destek
Bu psikolojik desteğin kırılıp aşağı salması iyi olmaz.
Çünkü daha aşağılarda 67 ve 58 destekleri görünüyor
Bu desteklere sarkması çok çok zor tabiki, şirket buna zaten göz yummaz.
78 altına sarkarsa yıl sonuna kadar çok oyalanır. Zira açığa satanlar bir kaç gündür epey formda :)
Aldığınızı, sattığınızı, kazancınızı ve kaybınızı hatta satacağınız fiyatı sürekli paylaşmanız ne derece doğru bilemiyorum ama bunlar kişinin kendine özel bilgiler. Daha genel konu ve düşünceleriniz ile foruma katılım yapmanızı rica ediyorum
Haftalık ve aylık RSI değerleri aşırı alımda görünen ve
bunca dev yatırımların arifesinde olan SASA gibi bir dev şirketin
forumunda yok çakılacak, yok dökülecek gibi anlamsız yorumlar çok komik.
Bu hisse kaça inerse insin, çok daha iyi yerlere de çok çabuk çıkmıştır.
Şirketin profilini incelemeden al-sat muhabbeti yapanları ve algı yaratmaya çalışanları
şiddetle kınıyorum. Saygılar
Sosyal medya platformlarında genel yatırımcı beklentisi zaten belli. Nisan ve mayıs aylarında kat be kat yukarılardan bölünmesi konusundaki beklentiler yazılıp çiziliyor. Sasa'nın yatırımları sürekli üretimini ve cirosunu her bilanço döneminde katlıyor. Adamlar dev yatırımlar için milyarlarca liralık arazi aldı. Biraz sabırlı olmak gerekir
her gelene donup donup aynı seyı anlatmakta zor bırakalım ınsanlar gecmıs yazıları okusunlar
kumarmı oynuyolar ortakmı oluyorlar tıyo verırım :)
Artık ben de tatil ilan ediyorum kendime. Bir süre yorum yazmamak belkide en iyisi
Al sat yaparsam dekontu burada yayınlayacam. Bol kazançlar herkese