Duble pozla shorta geçtiniz anlaşılan sn abka ? testere yaparak gidiyor. son durak neresi belli değil ..
Printable View
Bu sene erken rezervasyon yapmamıştım...Tatil fiyatlarına bakayım dedim, FİYATLAR UÇMUŞ VE YER DE YOK..
O zaman tüm sahiller benimdir..Bir çadır yeter:)
İstanbul da otursam tatile gitmezdim.Sonuçta şehrin kenarında plajlar vs. var.Ama Ankara ,bildiğin bozkır.
Bir vade sonunda da sıkıntı yaşamayalım adam akıllı geçelim diğer vadeye ama yoook
190 puan makas, hala çok yüksek bence.
Taşınan Açıklar da artış olmamış, sadece THYAO ve HALKB taşınmış
https://i.hizliresim.com/oda2u4q.PNG
indir bindir formasyonu incelmeye başladı.
kırarsa formasyon hedefini paylaşırız.
bofa tacirler yf hepsi short tarafında olduğu için elbirliği ile bu vadeyi aşağıdan kapamak için satış tarafındalar sürekli..
Nato toplantısı sonrasi beklentim üye ülkelere ''Pamuk eller cebe,herkes daha çok silah üretecek ve daha çok asker.'' diyecekler.
Macron nun dediği gibi ''Rusya,Ukraynadaki savaşı kazanamaz ve kazanmamalı ''ya oynuyorlar.
Almanya Başbakanı Sholz da ''Önümüzde bir belirsizlik dönemi olduğu açık demiş.''
Yakın dönem için Borsalardan çok bir şey beklenmemeli olarak gözüküyor.Başta Avrupa borsalarından.
teb yatırım spot piyasada malın altına yatıyor
desteke varem az biraz banka holding felan alayım
yettim teb dayı spot piyasaya
XBANK buralardan tepki gelmeli artık. (fiyat 2050)
Ek bütçe tutarsa , bence erken seçim daha sesli konuşulur.
ekin eki olmaz bu saatten sonra.
Haberturk'de görüntüler var, 1 küçük 2 büyük uçak ile Madrid'de gösteri yapılyor olabilir.
eğleniyormusun bozkurt dayı :)
Dow'a ne oldu, 400 puan birden arttı, bir veri mi açıklandı?
serbest alışlar serbesttir :)
tombul parmak her türlü belden vurma hareketler serbesttir :)
bizim bozkurt eğlenmiyor harelde
biraz daha eğlenceli hale getirelim vobu madem :)
mesele ne biliyormusun KARDEŞ ,
mesele HACİM kardeş:)
ne short jetonu açıldı be yaw :)
eli görüyorum dayı
Keremalkım,
kuştaki badem bofasına uyandınmı :)
pıst 100 2515 altı kapanış seneryomuzu teyit eder.
cds 795 ken şey sakin demek ki arap şeysi şey ateşlemiş biraz şaap reis yakıp duruyor olsa gerek :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
yeni en düşük değermi yaptı len o
Fena eğlendik ya nerden bulup getiriyorlar büüüle oyuncuları arkadaş, şoför yok mu şoför, atladı mı yoksa
Dün Masum Türker TV'de, 6 aylık bilançolar nedeni ile dolar düşer, Temmuz ayı itibari ile fişkeler dedi, hemen spekülasyon yapmayalım lütfen deyip susturdurlar. Masum Türker de kardeşim ben mali müşavirim paralı adamların bildiğini halkımızdan saklayalım mı vs diye cevap verdi, sonra konuyu değiştirdiler.
https://i.hizliresim.com/csp1n3f.png
buda grafımız ,
2514 gördü söylediğim bant altı kapanış ,
cam göbeği.2480 bandı
formasyon çalışırsa 2460 bandı
Zimbabwe yüzde 120 faiz arttırımı yapmış , enflasyonla mücadele için.
Helal olsun kodum mu oturturum gibi çakmış.
Biz de 5 puan indi , hemen hemen hergün daha da indireceğim dendi ( ama yapamadı). Güven kaybıyla pert olduk.
Demek ki bu işler az düşürmekle veya çok arttırmakla da olmuyor. Arttıracaksan gerektiğinde dengeli ve güvenli , azaltacaksan da yine dengeli ve güvenli olacaksın. Yani , GÜVEN lazım önce güven. Kapı gibi Duvar gibi yıkılmayacak güven lazım.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-61949235