Depoyu fulledik bakalım hayırlısı.
Printable View
Depoyu fulledik bakalım hayırlısı.
Yeni bir gun, yeni bir baslangic.
Herif 2 ayda 10 milyar lot islem yapmis T+2'yi kullanarak olmayan parasi olmayan mali ile. Hala ona mi takilyorsunuz.
http://share.matriksdata.com/Images/...1216310677.png
Robota da herif denir mi bilemiyorum, o baska bir konu.
Kademeler full, hımmm :Sad:
https://i.resm.im/OG9s8uK.png
BofA bugün THYAO alıp VAKBN ve HALKB satıyor,
https://r.resimlink.com/FYtfowv.png
Caferrr bez getir.. :drunk:
sen yıllarca dolu yaptın da ne oldu yükselirken elinde mal mı vardı?:kahkah: şimdide gelmiş insanlara umut vadediyorsun olumlu haber düştüğünde en az bir tavanı yakalamak lazımmış mış yazıların hep bu yönde manipülasyonun kralını yapıyorsun ben en azından insanları temkinli olmaları konusunda uyarıyorum herkes bardağın boş tarafına bakıyor bu kağıt 2 ay öncesine göre hala %50 primli giren kişinin bunu da düşünmesi gerekiyor
Ben Subat ayinda gecirmedim mi hisselerimi baska yerlere? Ne guzel kazandirdilar iste.
Ayrica yukseliste de mal almistim. Yeterince alamadim yarinki mahkemesi icin ve erken ciktim. 4 tavan gormus benim neyime yetmesin. Ne yapalim. Dolandiricilarin hissesinde bu kadar oluyor.
Manipulasyonmus. Ne acayip insanlarsiniz yav, gelip senelerce benim attigim seylere bakiyorsun. Bir konusma bari.
Kamu bankaları da Rusya'nın Mir ödeme sisteminden çıkacak. (Bloomberg)
#SONDAKİKA ABD'nin yaptırım uyarısı yaptığı Türk kamu bankaları Rusya'nın Mir ödeme sisteminden çıktı.
IMF: İngiltere'deki son ekonomik gelişmeleri yakından izliyoruz -AA
IMF: İngiltere'deki son ekonomik gelişmeleri yakından izliyoruz
WASHINGTON (AA) - Uluslararası Para Fonu (IMF), İngiltere'deki son ekonomik gelişmeleri yakından izlediklerini ve yetkililerle birlikte çalıştıklarını belirterek, yüksek enflasyon göz önüne alındığında büyük ve hedefe yönelik olmayan mali paketleri önermediklerini bildirdi.
İngiliz hükümetinin 45 milyar sterlin hacmindeki vergi indirim paketini duyurmasının ardından IMF'den açıklama geldi.
IMF sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, "İngiltere'deki son ekonomik gelişmeleri yakından izliyoruz ve yetkililerle birlikte çalışıyoruz." ifadesi kullanıldı.
- "Eşitsizliği artıracaktır" uyarısı
Ülkede açıklanan büyük mali paketin, ailelerin ve işletmelerin enerji şokuyla başa çıkmalarına yardımcı olmayı, vergi indirimleri ve tedarik önlemleri yoluyla büyümeyi artırmayı amaçladığının anlaşıldığı belirtilen açıklamada, ancak maliye politikasının para politikasına zıt amaçlarla işlememesinin önemli olduğu vurgulandı.
Açıklamada, "İngiltere dahil birçok ülkede yüksek enflasyon baskısı göz önüne alındığında, bu noktada büyük ve hedefe yönelik olmayan mali paketler önermiyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.
Söz konusu önlemlerin muhtemelen eşitsizliği artıracağı belirtilen açıklamada, 23 Kasım bütçesinin İngiliz hükümetine daha hedefe yönelik destek sağlamanın yollarını düşünmesi ve özellikle yüksek gelirlilere fayda sağlayan vergi önlemlerini yeniden değerlendirmesi için bir fırsat sunacağı kaydedildi.
- Hükümetin vergi indirim paketini açıklamasının ardından sterlinde tarihi düşüş yaşanmıştı
İngiltere Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, geçen cuma, ülkede toplam 45 milyar sterlini bulacak vergi indirimlerinin uygulanmasına hazırlanıldığını duyurmuştu.
Bu durum, ülkenin dış borçlanmasının yükseleceği yönündeki beklentileri artırarak sterlinin güç kaybetmesine neden olmuştu. İngiliz sterlini, dün Asya piyasalarında 1,0350 ile tüm zamanların en düşük seviyesini görmüştü.
Öte yandan İngiltere Merkez Bankası (BoE), ülkede 40 yılın en yüksek seviyelerinde seyreden enflasyona karşı geçen hafta politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 2,25 seviyesine yükseltmişti.
BoE Baş Ekonomisti Huw Pill, bugün yaptığı açıklamada, hükümetin planladığı vergi indirimlerine bankanın dikkate değer bir para politikası karşılığı vermesinin olası olduğunu belirtmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
İnsanları birazda motive etmek lazım, hep ücbucuk attırarak olmaz bu işler pozitif abi arada bardağın dolu tarafından bakarsak tepeden yüzde 50 düşmüş bir hisse mevcut.
Sende 666 abi gibi tahtaya yeni tertip gelmesini istemiyorsun heralde :kahkah:
Ozann abi de kayıplarda, herhalde voleyi vurdu
gece gece düşündürdü bak tamda 28 eylül arifesinde kamu bankalarının mirden çıkma haberi geliyor çıkmanın karşılığında nasıl bir anlaşma yapılmış olabilir yoksa yarın olumlu bir haber mi gelecek bak bu gece çok pozitif bakıyorum polyannaya mı özendim ne:kahkah: hadi inşallah ben 3 buçuğuma kavuşamadım bari siz 23 buçuğa kavuşursunuz:oleyo:
NEW YORK- ABD Anayasa Mahkemesi, yarın sabah 10.00’da yapacakları toplantıda Halkbank’ın temyiz talebiyle yaptığı başvuruyu ve başsavcılığın yaptığı itirazı değerlendirecek. Toplantıda, Anayasa Mahkemesi hakimleri dosyaya giren evrakları inceleyerek, Halkbank davasının mahkemede takvime alınarak görülüp görülmemesi konusunda kişisel görüşlerini bildirecek. Anayasa Mahkemesi hakimlerinin toplantısı kapalı oturumda gerçekleşecek.
Hadi artık yav bitsin bu çile :)
Halkbank davasinin niye bu kadar onemli oldugunu, niye emsal yaratildigini, niye sucu kabul etmeden kurtulma olmayacagini anlamissinizdir umarim artik.
Zenci bir tehdit etti, hop Mir rafa kalkti. Bu is Cumalarda "Ey Amerika, Ey Yahudi" diye nutuk atmakla olmaz. Yerine otururlar boyle. Butun dunya yaptirim uyguluyor, adamlar butun varliklarini cekmisler zararla, kisi gazsiz gecirmeyi goze almislar... Senin srk kurnazligi yapip bunlara coreklenmene izin verirler mi? He.
Ilerde adamlarin sistemlerinde bu hikayelerden ceza yemis, Anayasa Mahkemesinden de onanmis bir dava oldugu zaman butun dunyaya nasil sopa gostereceklerini anlayin.
Haber hayirldir. En buyuk korkum buydu benim.
Sayın pozitif, öncelikle çalışan bir kişi olduğumu bilmenizi isterim.
Daha sonra anlamak istemeyene ne anlatsan gördüğü bildiği kadardır.polemikten ve gereksiz yazılar bana göre değil.YTD
Noldu nereye kactin, mahkeme haberlerini bile baska ortaklardan aliyoruz artik.
Eylül olmasaydı kızıl ekimde darbe yapardık.
Yeni bir gun, yeni bir baslangic.
Ayni tas, gidecek hamam.
Atilmis tellak.
Sey edecek adam bulamayica sasirmis zenci.
Damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar misali bizimkilerin kabadayılığı Mir’e kadarmış!
ECB/Lagarde: Gelecek birkaç toplantıda faiz oranlarını artırmaya devam edeceğiz
28.09.2022 10:26:44 ECB/Lagarde: Gelecek birkaç toplantıda faiz oranlarını artırmaya devam edeceğiz
28.09.2022 10:21:59 ECB/Lagarde: Enflasyon beklentilerinde çıpanın bozulmasına izin vermeyeceğimize dair güçlü bir sinyal vermemiz gerekiyor
Orta doğu ve balkanların en kötü yönetimi ECB
İş işten geçti bu açıklamaları yapsan ne olur?
EBRD Finansal Kurumlar Direktörü Malige: "Türk bankaları çok dayanıklı ve değişen koşullara hızlı tepki verebiliyor"
YUNUS TÜRK- Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Finansal Kurumlar Direktörü Francis Malige, ayakları üzerinde durabilen, uyarlanabilir, dayanıklı bankalara sahip olmanın son derece önemli olduğunu belirterek, "Türk bankalarının bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki bankalar çok uyumlu. Sürekli stres testi yapıyorlar ve açıkça değişen koşullara çok hızlı tepki verebiliyorlar." dedi.
Francis Malige, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, "doğal bir iş merkezi" olduğu için büyük bir potansiyeli bulunduğunu, yurt dışından iş insanlarını bir araya getirerek iş yapmak için İstanbul'da bir finans merkezi açılmasının harika bir fikir olduğunu söyledi.
Uluslararası yatırımcıların çekilmesi için sadece güzel bir yer inşa etmeye odaklanmanın yeterli olmadığını, iş için uygun ortamı inşa etmenin de önem taşıdığını kaydeden Malige, İstanbul'a sermaye piyasası yatırımını kolaylaştıracak kurallara ve yatırımcıların giriş çıkışlarını kolaylaştıracak kurallara sahip olmanın önem taşıdığını, bu nedenle potansiyelin sadece fiziki altyapıyla ilgili olmadığını, aynı zamanda yumuşak altyapıyla da orantılı olduğunu belirtti.
Malige, pandemi sonrası küresel tedarik zincirindeki sorunlardan dolayı Türkiye'ye yönelik artan uluslararası üretim ve tesis yatırımı iştahının beraberinde finansal yatırımları da getireceğine işaret etti.
- "(Türk bankaları) Ekonomik koşullara uyum sağlama konusunda çok iyi iş çıkarıyorlar"
Francis Malige, Türk bankalarının Türk ekonomisine çok büyük katkıları olduğunu düşündüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:
"Türkiye'deki ekonomik koşullara uyum sağlama konusunda çok iyi bir iş çıkarıyorlar. Şu anda tedarik zincirlerinin kesintiye uğradığı bir dünyada yaşadığımız açık. Bu nedenle ayakları üzerinde durabilen, uyarlanabilir, dayanıklı bankalara sahip olmak son derece önemlidir. Türk bankalarının bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki bankalar çok uyumlu. Sürekli stres testi yapıyorlar ve açıkça değişen koşullara çok hızlı tepki verebiliyorlar."
Tüm dünyada enflasyonun arttığını, bunun bir sorun olduğunu vurgulayan Malige, yüksek enflasyonun insanların beklentilerine zarar verdiğini ve küresel piyasaları bozabildiğini söyledi.
Malige, merkez bankalarının enflasyonu dizginlemek için önlemler aldığını, faiz oranlarını yükseltmenin bunun birincil aracı olduğunu ve bunun tüm dünyada görüldüğünü ifade etti.
Tüm ekonomik aktörler için genel olarak daha iyi olan daha düşük enflasyonlu bir dünyaya dönmek için bir uyum dönemi olacağını belirten Malige, "Çünkü daha düşük enflasyona sahipseniz daha ekonomik öngörülebilirliğe sahip olursunuz. Uyum dönemi aşamasından sonra ülkelerin hepsinin daha düşük enflasyon elde etmeyi hedeflemesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı