ben de o programı bekliyorum..önce saat 14,00 da sanıp programı açtım...:kahkah: ama sonra 14:40 olduğunu öğrendim...merakla bekliyoruz...
Printable View
abooovvv 3.5milyar ile 4 milyar arası ciro dedi gökhan başkan :halay::halay:
buda %25 olsa 1 milyar demek
keko şu işe el atar mısın ben heyecan yaptım :kahkah:
Keko usta yıl sonu senin dediğin gibi 3,5- 4 mlyar ciro bekliyoruz dedi
son yarım saatte yatırım finans 13bin lot satarak yukarı gitmemizi engelledi..
infı ve yatırım finans hoş olmayan durumlar :)
kısa vade de hisse satışı düşün muyorlarmış :))
kadında saçma bir soru sordu ama iyi cevap verdi gökhan bey
Pahalı olduğunu düşünmüyoruz daha yukarı çıkacağını düşünüyoruz,offf off döktürüyo ağzından bal damlıyo.
şuan bıle ucuzuz dıyor adam adammm!!
daha çohh gıdeceuk dıyor...:kahkah:
gesandaki kısa vadeli borç artışını yapılan yatırımlara bağladı...2023 yılından itibaren bu fabrikaların faaliyete geçmesi ile kar marjı yüksek bu ürünlerin katkılarının çok olacağını söylediler...buda gesanın karlılığını olumlu etkileyecek dediler..daha önce de sık sık söylediğim şeyleri söyledi...
3.5 milyar 4 arası ciroda ne kadar kar ederiz sizce? Başkan yardımcımız çok güzel konuştu, çok tuzak sorular vardı iyi cevaplar verdi:)
En önemlisi de sasa patronu gibi pahalıyız demedi, bir an heyecan yaptım ne diyecek diye:)
yeni hisse satışı olmayacağını zaten yakın zamanda satış yaptıklarını bu satıştan gelecek nakiti de yeni yatırımlara yönlendirdiklerini ve bu yatırımların en kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını söylediler....
arzdan sonra europower çok değerlenecek görünüyor...gesanı da arkasından sürükleyecek görünüyor...gesan şu anda pahalı değil dedi...zaten geçen yıl ki bilanço verileri ile karşılaştırdığında 7-9 katlık artışlar olduğunu söyledi....
Adam konuşurken tavana yapıştırsalar çok şık olurdu…
Beni yatırım döneminde gelecek net kar çok ilgilendirmiyor doğrusu.
Çeşitli nedenlerle beklenenden az gelebilir.
Ama satış miktarı (ciro) ve brüt kar önemli.
Hiç moralim bozulmayacak.
Ruhumu buna hazırladım.
Halka arz sonrası gelen para ile finansman düzeldikten sonra 2. çeyrekten itibaren muhteşem karlar elde edeceğini düşünüyorum.
Şirketin temeline güveniyorum. Hem de çok fazla.
Bu nedenle sabır ile bekleyeceğim.
Seneye bu zamanlar Gesan'ın beni çok mutlu edecek bilançolarını göreceğimi düşünüyorum.
Bunlar şahsi fikrim.
Yatırım tavsiyesi değil.
Her koyun kendi bacağından asılır.
300 Psikolojik direnç gibi duruyor, orayı yüksek hacimle geçersek önü açık ondan sonra...
Ya nasip.
Syg.
bu info hala satıyor mu dostlar ?? durum nedir ??
Böyle bir günde bu hareketleri yapan tahtacı uzun vadeci adam bırakmaz tahtada...
İnfodaki satış giderek artıyor. Alttan alınan lotlar yukarıdan veriliyor.
Satış: 227.000 L. %55
Syg.
O kadar da değil inananlar buradalar, kolay kolay dökülmez.
Patron tvde fazla detaya bile inemedi zaman darlığından.
Özetle; büyüyoruz fiyata bakmadan kumbara misali biriktirin,
seneye bu fiyatları bulamayacaksınız dedi.
Patronun anlattıklarında anladığım bu.
Syg.
Bunca müthiş KAP'a, yönetici açıklamasina göre hafif moral kırıcı hisse fiyatlanması var gibi ama şöyle bir durum var:
Gökhan Bey sene sonu 3,5-4 milyar ciro dedi. Yani ortalama son çeyrekte 1,25 milyar ciro demek. Tek tek hesaplamadim ve elbette ciroya dahil her iş KAP'a bildirilmiyordur ama
Sanki Ekim,Kasım ayindaki KAP bildirimleri bu 1,25 milyarlik ciroya göre epey düşük.
Yani bu cironun karşılığı bir dolu iş var ve bu adamlar da Europower arzı için hisseyi kuvvetli göstermek istiyorlar. Haliyle Cuma ve bugünkü KAP'lardan daha çok gelmesi kuvvetle muhtemel arkadaşlar.
Bekleyelim bakalım
Yani hakikaten acemiyim ve isteğim de bu yönde olduğundan çok nesnel bir tespit değil ama bu da benim sezgim olsun: "Bu hafta KAP bombardımanına hazir olun beyler!" :)
Hisse de bariz para çıkışı var..infonun satışları rahatsız edici...
300 ü psikolojik direnç kabul etti sanırım.
gerçekten de rahatsız edici...yapacak da bir şey yok...hiç olmazsa 300 direncimize çok yakınız...umulur ki geçelim ve ardından da ivmelenelim...bu güzel haberler ile en azından bir iki tavanı görmek gerekiyordu...şu infonun malları ne zaman alınmıştı ki ?? nereden geldi onlar ?? takip eden oldu mu ?? umarım hsbc den oraya virman olmuş olmasın...
info çakalı her zaman ki gibi güçlü kapları satış fırsatı olarak kullanıyor. işin ilginci endeks %4.30 yaptığı halde çok geri gelmiş durumdayız. demekki 30 milyonluk kap olmasa tabandık :)
info 249k lotla en iyi satıcı :vk:
yatırım finans 154k :)
aşağıda ky den aldıkları malı buralarda geri veriyorlar :)
bildigin arz devam ediyor :)
yani şimdi ben patronun o söylemleri ile mal satışlarına ne demeli?
tamam büyüyecek ucacak kacacak da böyle bir günde mal dagıtmaları hoş değil..