Rahmetli 2010 da 1650 tl ye kadar yolu var diyordu.
Oraya geldi ama tam 10 yıl sonra
Printable View
Azizi mübarek gün de de seni unutmadım bedduamdasın tahtacı .
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah be gözüm sıkıntı tahtacı da değil. Sıkıntı 10 kat gitmiş hisseyi daha gidecek diye pazarlayan da sen git sana pazarlayan adama beddua et. Daha mantıklı olurr.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kağıt ölü toprağını üzerinden atmaya başladı. Ins devamı gelir
Psikolojik 3000 sınırını aştık an itibariyla
Tüm cimento hissleri yükselişte, hareket bireysel değil sektörel olduğu anlaşılıyor
Kuşlu da dillenmeye başlıyorsa, Doldur boşalt operasyonu, %50 düşmüş, çıkmam diyor, Al satçılar kazansın diyor
Operasyon çekmişler:)
Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef:(
Keriz arıyorlar aman dikkat:)
Yakında gösteri başlayacak gibi geliyor bana, biletler satışta sanki :kahkah:
Bakalım bugün verdiklerinin ne kadarını geri alacak
Gene aga sabah operasyonunu yaptı. Gidecek diye atlayan sananları kivrandiracak gün sonuna kadar. Sonrada alacak misketlerini geri:)
İyice bokunu çıkardı, kızdırmayın verin misketlerini :)
Buralardan mal verecek keriz bulamazsın. Çıkar 4000 e bak nasıl atliyirlar goreceksin:)
İnsan her yaşta aynı çocukken topu olan kaleye hiç geçmez gool de atamaz ama hep forvet oynar bu specik de aynı gool atamıyorsun yatırım tavsiyesi değildir
Bugün çok tatsız, ben bile takip etmiyorum o derece yani:)
Eyyy bay spek sen kiminle dans ediyorsun biliyormusun :halay: işimiz var rest diyorum
Gene canım sıkılıy ne yapsam acep
Yatırım tavsiyesi değildir
Antebin daşı havara, al borca yaz duvara
Aha saa hanek al bunu sakla specik
Yatırım tavsiyesi değildir
Eski tas eski hamam, yol aynı , cadde aynı , kafalar aynı 😂 ::
Sesimiz çıkmayınca sattığımız anlaşılmasın. Buradayız, bayram müjdesini bekliyiruz Erdoğan in. Bize pozitif etki yapacağını dusuniyurm.. bu vesile ile herkese iyi bayramlar dilerim.
Bayram müjdesi nedir sn kepetto? Daha doğrusu Erdoğandan beklenti ne?
Tepeden %50 düştük. Sorun değil bekliyoruz büyük resmi ama can sıkıyor.. Ömür bitiyor.
Bana göre Şu anda enflasyon ortamında ölüsünün bile 5 binden aşağı olmaması gerekti.
Neyin hesabını yapıyorlar. İnsanların sırtından yıllardır veballi paralar kazanıyorlar. Beddua alıyorlar. Ama patronlar ÖLÜMSÜZ galiba.
İnşallah önümüzdeki günler iyi olur. Dolar bazında yükselişler başlar umarım🙏
Neyse tüm ortakların Bayramını Tebrik ediyorum..
Umarım en geç Kurban bayramında şenlensin buralar. Kalın sağlıcakla.Ytd.
Belirgin bisey yok hocam, bayramda konutla ilgili müjdeli haber açıklayacağız.demosti. Onu kastettim. Ama zaten beklentilik bir durum yok, şu akıp yolunu bulacak ins. Deprem bölgesine yapılacak insatlar, kentsel dönüşüm , altyapı yatırımları VS . Satmak ve stok gibi bir dertleri olmayacak agalarin. Rekabet olmayacağı içinde kar marjlariyuksek olacaktir
Tüm ortakların ve İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Egeen ve frenin rüzgarı ile 4000 leri gorebilirmiyiz acaba!!
Gene klasik yontemle somon avliyor ayı
Yalandan bi gider gibi yaptı. Tirs tirs geri basti:)
https://www.borsametre.com.tr/10000-...-sonra-bir-ilk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aklı sıra ayar veriyor zaar:)
Bu numaralarını ezberledik. Başka numaralarla gel.
Seçim sonrası kim gelirse gelsin. Dağa taşa beton dokecekelr. O zaman paraları nerede sakalyacakson bakalim. Ole stoğa gomemeyecen
Alan satan yok. Kendi kendine eğleniyor aga