Elinde olmayan beklesin operasyon bitti. Adamlar 500 bin lot sabah 3.50 den alış satış koydular. Kimse ben aldım diye de kriz geçirmesin sonra .
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Elinde olmayan beklesin operasyon bitti. Adamlar 500 bin lot sabah 3.50 den alış satış koydular. Kimse ben aldım diye de kriz geçirmesin sonra .
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boyle Kapatacak heralde
Güzel kapattı.... ben memnunum kapanıştan..... yarın ola hayrola......
Yarın küçük bir hamle daha yapabilir. Sonra fonette olduğu gibi yataya sarar diye tahmin ediyorum. .. metro tahtaya geri gelmeden o deli hareketleri yapması zor..
bugün sabırla ve soğukkanlılıkla avturu izledim ne oldu 3.15 döndü ve 3.65 git gel aksaray 3.52 kapanış güzel...
dünkü felaket tellaları piyasada yok 2.98 ler yazılıyordu hatta 1 li seviyeler....yarın ola hayrola:)
Buğra Kardeşım;bunda şaşılacak bır şey yok.... Borsa tam da boyle bır şey ışte... O tıp ınsanlar zaten hep bu yuzden kaybedıyorlar... Halbukı kağıt hareketlerını ıyı analız etmek, soğukkanlı olmak,hedefler belırlemek,kararlı olup hedefe kılıtlenmek gerek...Bu kağıt 8 kusurlardan buraya gelmış.... Tabı kı oraya sunı olarak çıkarılmış.... fakat kağıdın artık AVGYO ıle yaptığı projelerden,patronunun ıktıdara olan yakınlığından sonra 2 lere yok 1 lı sevıyelere duşmesı duşunulemez.....normal olarak tabı...BIST ve bağlı tum kağıtlar bu kadar çıkmış ıken ben bu kağıda değıl de hangı kağıda yatırım yapacaktım kı... Yanlış anlaşılmasın kağıtta mevcut lotum ıtıbarıyle bayağı zarardayım.... o lotlara harıcınde 40,50 bın TL cıvarında bır parayla da al sat yapıyorum.... ama bu kağıdıın yenıden 5 uzerıne atacağına ınancım tam.... Bakalım,nasıp.....
S.a Arkadaşlar Elimde 3.43den var Akşam kapanışı iyi gördüğüm için satmadım yarını beklicem umarım kırmızıları görmez :)
bu kağıdın artık bu seviyelerde 3-5 ay takılacağını düşünüyorum.ytd,tamamen hissiyat.
ancak bence yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu kağıtta operasyon bitti ve hacim düşüp kendini unutturacak,bir süre 3-4 arası yatay seyredip dinlenebilir.bende de var 4,86 dan umarım bir an önce 5 üstüne atar,ytd.
gerçekten yatırım yapmak istiyorsanız sağlam kağıtlara girip 3-5 ay bekleyin %20-30 neyse karınızı alıp çıkın.bu adamın kağıdını alan para kaybetmeyi göze almalı,3-5 kuruşu olan gerçek küçük yatırımcı adam asla bunun girdiği kağıda girmemeli.kısa vadeci,aç gözlü,vurup kaçayım diyen kendini uyanık zanneden küçük yatırımcıyı asla iflah etmez.10 lira ile girip ertesi gün 12 lira yaparsınız ertesi gün 14 yaparsınız gaza gelip hepsiyle alırsınız hooop bir bakmışsınız 10 tl olan paranız 4 tl olmuş,lanet edersiniz iş işten geçmiş olur.
bugün metro yatırımdan satış haberi gelmedi...kim alıp kim sattı peki? son dakikadaki alım miktarı ne kadardı? puslu havaya girdik gibi,,,pasta atıp yorumlayabilecek arkadas var mı? ytd
Hergun bir senaryo.
1 2 lere gelir
Yarinda taban yapar
Duraklama gerileme yukselme dönemine girdi :)
halen bu kagidin nasil hareket ettigini cozemedik gitti
Maldan çıkanların kuyruk acısı ıle yazdıklarına aldanmayınız.... kağıt toparlamağa başladı.... mala sahıp çıkma zamanı.... patlaması buyuk olacak.... ve her şey çok guzel olacak...dıye duşunuyorum.... Tabı kı YTD....Bakalım görelım.... az bır ınatçı KY kaldı... onlarınkını de aldı mı marş....
benim bildiğim galip malı dağıttıysa daha toplamaz gel gel yapıp yeni ky ler arıyordur tabi millet buralarda almaz indir kaldır yapması gerek
Galip özdericide mal boşaltıyor buraya uğrar mı acep
galip özgyo'da da aynı operasyonu yaptı. bakalım sırada hangi hisse var?
mepet ve atlas'ta hareketlenme var. galip geldiyse metro'da da hareket olur.
On kademede 166.376 lot alıcı 149.730 satıcı var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
galip foneti gösterip burada hareket yapabilir ya da metro-atlas-mepet grubunda. henüz aksiyon almadı sanırım.
Fonetteki hareketin Galiple bir ilgisi yok...
ne saçma bir hisse
Dünkü pompalayanlar nerede ? aman uçacak aman kaçacak diyorlardı .
3.35 bir el attık...ötekini 70 satmıştık,peşi malum 4.50 üstü...şimdide buradan tekrar bulaştık,aynen 1.30-50 arası bulaştığım gibi.
oh oh maşaallah.