Pazarlamacıları bekliyoruz akşama tavan mı?
Pazarlamacıları bekliyoruz akşama tavan mı?
Sağlıkçıların hepside an itibariyle yeşilken TNZTP şereflisinin bu durumda olması bir karın ağrısının olduğunu gösteriyor. Ya spek pz...nki çulsuzun birisi(parası yok) yada mal kaptırdı almak istiyor. Eğer amacı kaptırdığı malı almak ise boşa bekler ky zararına mal vermez. Ky kâr üzerinde bekleyemez sür biraz yukarı bak mallar nasıl geliyor... Şunu da söylemeden geçmek istemiyorum sayın Acemşah'ın bulunduğu hisseler belki bekletir ama mutlu sona er yada geç ulaşılır...
Ha gayret bir %12 yaparsan tavan olacağız yersen
Piramit ve Citi kendi aralarında 7-8 aydır paslaşıyordu son 3-4 ayda 3 milyon civarı lot kaptırdılar. İş, Garanti, Yatırım fonları ve hissenin yatayda uzun süre kaldığını düşünen ky ye. Dertleri bıktırıp bunları geri almak olabilir. Son bir kaç haftada Yatırım fonları 300-350 bin lot sattı, aylarca bekleyen ky de yavaş yavaş satıp çıkıyor. Ama İş yatırım bu süreçte 1.5 milyon lot civarı topladı yavaş yavaş ve mala yapıştı şuan hiç birşey yapmıyor :) Bakalım ne olacak :cool:
Sevgili Birma
Anlamadığım birşey var cevaplandırırsanız çok sevinirim.Sn Acemşah burada kendi görüşlerini paylaşıyor. Beklentilerini aktarıyor. Bunların gerçekleşebileceğini aktarıyor.Sizde 50-60 bandına geleceğini söylüyorsunuz . Söylediğiniz kademeden şimdiye yaklaşık %8 -10 gibi düştü. Dediğiniz gibi 50 lere gelecek ise sizin hisselerinizi satmış olmanız ve o seviyelere gelince geri almış olmanız gerekiyor. Eğer sattıysanız ve bu yorumu yapıyorsanız eywallah. Fakat satmadan bu yorumu yapıyorsanız farklı art niyet diye ben buna derim.
Speğe yardım amaçlı biraz baskıda ben kurayım beklenen lotlar bir an evvel gelirse zamandan kazanırız 🤔
Size özelden yazarak anlattım tek lotum yok fakat döndürdükleri dolabı anlatmaya çalıştım sanırım görünüyor zaten bol kazançlar
Bahsettiğiniz durum bistte tüm hisselerde var . Bugün uçup kaçan adelde de vardi , asuzuda vardi , Sasa da vardi,burceliktede vardi,yatasta da vardi.Aklına gelen her kağıtta ki olan durumlar. Hiç hissenin kalmadığını söylüyorsun. 2008 den beridir borsadayim. Abim ,,babam 90 dan beridir borsadalar. Bugüne kadar sattığım sattığımız bir hissenin grubuna girip düzenli ne yazı yazdım nede okudum. Hayırlı günler dilerimm
maliyetim 65.60... zararda olduğum tek senet... çok üzülüyorum...:kahkah::kahkah:
dua etsin rahmetli Cem Karacaya... '' Deniz üstü köpürür.. hey canım hey.. kayığada binsen götürür hey canım hey''
Cem'in kayığında diye ses çıkarmıyoruz..:kahkah: bana kalsa bunu alıp, TOKAT'ı gezdirir oradan da mal alırdım..:kahkah:
https://i.hizliresim.com/prwtcjk.png
https://i.hizliresim.com/cdtpvfi.png
https://i.hizliresim.com/20da7jb.png
Şirket sermaye arttırımına hazırlanıyor...
Bedelsiz hazırlıklarımı
1.2 usd den alinir . Herkese bol şans.
duduş uçur bizi...
Sağlık hizmetleri fiyatlandırma tebliği hakkında fiyat güncellemeleri ve uygulama güncellemeleri yapıldı .Pazar günkü resmi gazetede yayımlandı. Uzaktan hasta muayene de ücretlendirildi. hasta taşıma ücretlerine zam yapıldı.
Hayırlı uğurlu olsun.!
özel hastaneler kendi uzuvlarını yiyerek büyümeye çalışan bir azman gibidir....
TNZTP tahtacısı piyasa yapıcılığı kapsamında tahta yapmaya devam ediyor.Helal olsun senin yaptığın tahtayı ....
Masallah i var Eylül 2023 fiatindayiz
Birazdan bir kap atarlar hissenin piyasa şartlarında hareket etmesi için şu kadar lot satış yaptık diye....
duduş engelleri kaldırdık geliyoruz...
Arkadaşlar bu hisse maviye benziyor bence.bölünerek çoğalan yani…Adel benzetmesi bence anlamsız çünkü Adel sığ…kişisel görüşüm..ytd
Operasyon çekenlerden birşeyler beklenmesi de ayrı bir ironi
Acemsah hocam bu AVM inşaatı haber bizim Buca'da bulunan 1+1 lerle ilgili olabilir diye düşünüyorum https://www.insaatderyasi.com/bucani...yor-25919h.htm
Faaliyet raporunda yazan bilgiler bu inşaatın Tınaztepenin ortağı olduğu arazi üzerinde yapılan projenin aynısı olduğu alenidir
Evet Tınaztepe bu yeni rezidans AVM projesinde toprak sahibi, Müteahhit bir firma arasında %50 - %50 paylaşım oranlı katkarşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmış ve İnşaat sürecinin bitmiş olduğunu tahmin ediyorum. Proje kapsamında 442 adet 1+1 daire ve 81 adet işyeri yapılacaktı...
Projeden elde edilecek gayrimenkullerin bir kısmı 30 milyon dolara satın alınan ve Turizm sağlık Kampüsüne dönüşümü başlayan Bornova Ege Park OTEL AVM'nin finansmanında kullanıldı,
Şirketin faaliyet raporunda, hali hazırda kalan projeden payımıza 111 adet daire ve 24 adet işyeri düşecektir. Bu rezidans AVM deki gayrimenkullerin bugunkü güncel değerinin de 2 milyar TL olduğunu tahmin etmekteyim..
Menzile giden yolda daha çok aşacak merhaleler mevcut..!
Bol kazançlar dilerim..!
Faaliyet Raporu : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1271219
Yine bizi yanıltmadı şovunu yaptı :oleyo:
Hastası olan, uçacak kaçacak diyenler. 300-500 hedefler verenler varken tahtacı 50 neden olmasın diyor. Fena çarpıldık şimdilik.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rahat olun sadece izleyin
Ağlayarak izleniyor..zaten😭
Sabrın sonu selamet
Acemşah hocam merhaba,
foruma katkılarınız o kadar fazla ki ;Kap ta bile göremediğimiz bilgileri bizimle paylaşıyorsunuz. Emeğinize ve kaleminize sağlık.
Geçmiş sayfalarda patentle ilgili başvuru vardı.
Başvuru Numarası 2024/002131 Başvuru Tarihi 08.01.2024
05.03.2024 05.03.2024 YAYIN KARARI
Başvurunuzun incelenmesi sonucunda ilan edilmesine karar verilmiş olup bu karara ilişkin yazımız tarafınıza gönderilmiştir/gönderilecektir. İlan tarihinden itibaren 3 ay (6769 sayılı Kanun kapsamında başvuru tarihi 10.01.2017 ve sonrası olan başvurular için 2 ay) içerisinde herhangi bir itiraz gelmemesi halinde başvurunuz tescil edilmek üzere belgelendirme servisine gönderilecek olup tescil ücretinin ödenmesi gerektiğine dair yazımız ilan süresinin bitiminden 1 ay sonra sonra tarafınıza gönderilecektir. İtiraz gelmesi halinde başvurunuz, 3 aylık (6769 sayılı Kanun kapsamında incelemesi yapılan başvurular için 2 aylık) ilan süresinin dolmasından sonra KHK''nın 8. maddesi / 6769 sayılı Kanunun 6. maddesi hükümleri çerçevesinde değerlendirilmek üzere itirazlar birimine gönderilecektir.
Bu süreç kesinleşdimi .Kapta herhangi bir bildirim görmedim.
Bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
Sağlıklı ünler diliyorum.
Sabrın sonu selamet, operasyon çocuklarının oyunları neye alamet…
Böyle bir şeyi hatırlamıyorum, forumun hangi tarihli sayfasında paylaşılmış veya alıntı yaparak paylaşırsanız sevinirim bende hatırlamış olurum..!
Üniversite ayağında kanser vb ilaç çalışmaları mevcut zaten bunları, açık kaynaklara düşmüş haberlerden paylaştık lakin herhangi bir patent alındığı hakkında benim bir paylaşımım olmadı!
Evet şimdi hatırladım... Patent demeniz beni yanıltı. bu marka sadece, Patent biraz daha farklı dediğim gibi açık kaynaklarda tınaztepe üni. Tübitak destekli kanser ilaç araştırmaları devam ediyor, tabi kanserin ilaçını bulan tüm dünyada zengin olur.. Amerikan borsasında bile eli lily adlı şirket bir ilaç buluşu yaptı diye uzaya çıktı..!
Bu tür şeyler kapta yayımlanmaz, şirketlerin doğal yaşamlarına dair gelişmelerdir.!