Takdir ettim, ekonominin nabzını en iyi yansıtan senet oldu. Dövizin yukarıda olduğu kadar eksiye geçti.
Printable View
Takdir ettim, ekonominin nabzını en iyi yansıtan senet oldu. Dövizin yukarıda olduğu kadar eksiye geçti.
bugün iş yatrım bozdu tahtayı, 197 bin satışta
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsinin canı cehenneme
spk kına yak.
Her gün düşer mi bir hisse. Şirket şirket olsa bu düşüşlerde kendisi biraz alım yapardı. Günah değil mi size güvenen bunca yatırımcıya. Yazıklar olsun
Dolar da artış 4.30, Ayen de düşüş 4.30; maşallah.
Dun 3.72 den satmistim.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yükseliş hareketinden önceki gün 05.01.2018 fiyatına endeks düşüşü ve dolar etkisini hesaplayarak fiyat bulmaya çalıştım ama pek beceremedim. Hesaplayabilen olursa bilsek iyi olur.
İşbankası bugün bozdu diyen arkadaş sana zahmet bu tabloyu atarsan bizde görelim.
Iş yatırım satıcılıkta 1 numara
Bugünkü pastayı atabilecek bir arkadaş var mıdır
citi nin biriyle davası var düştükçe satıyor ayağına biri basmış
Hisse 3 lira altına 2,80 lere kadar gider, aylar öncesinden hisse çıkarken de dikkatli olun diye uyardım, hisse 14 lira iken de uyardım, başlarsa tabanlara 4 lirada gözünüzü açarsınız diye, netekim oldu, bu havada 2,80 ne kadar yolu var bunun.
Seans başında 9-10 kademe çekip, gidiyor düşüncesi yaratıp; gün içinde kapanışa kadar ufak ufak veriyorlar. Anlamadığım daha uygun koşullarda verebilecekken neden bu şekilde. Citi sanki kan davalı gibi veriyor. İflah etmeye niyeti yok gibi. Aşağı indikçe miktarları düşürerek veriyor. Satış baskısının bitmesini istemiyor sanki. Bu arada tepki verir diye alanlar bıkıp geri veriyor. İş alım miktarlarını azaltarak alıyor. Bir garip hisse hikayesi. (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
Felaket tellalı mısın arkadaş. Gübre'den yediğin kazıklardan sonra elinde bulunmayan hisseler için basiretsiz moral bozucu açıklamalar yapıyorsun. Sen de hiç utanma yok mu ? Ahkam kesmene gerek yok. Bu adamı da adam diye dinlemeyin arkadaşlar. Düşen hisseler için böyle yorumlar her yerde var. Sadece her yerde adam yok. Bu adam yatırım tavsiyesi değildir
Allah belanızı versin aziz mübarek gun
Tahmin ediyorum, üç e oturacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcı satıcı paylaşabilecek bir arkadaş var mı acaba?
"Tahmin ediyorum, üç e oturacak"
Bende öyle, ama endeks ve dolar bu seviyede iken.
Derken 3,35 i de yaktılar daha borsa eksiye geçmeden bu -4,3 oldu.
AYEN yönetiminin dövizin yükselmesine karşı bi önlem paketi var mıdır?Yoksa bizim gibi izliyorlar mı?Hadi hisse yerlerde hisse almanızı beklemiyoruz ama şu döviz açığı ile ilgili bişeyler yapsanız.YTD
BEN TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ HİSSEKİRACI KARDEŞİM.....GÖNÜL İSTERDİ Kİ BİR KY OLARAK, BU HİSSENİNİ ÇIKIŞ SERÜVENİNİ YAZIP, KONUŞALIM. ANCAK; ŞİMDİLİK "CİTİ SATAR, AYEN BATAR" MODUNDA BU HİSSE. DEFATEN DE UYARMAYA ÇALIŞTIM SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI....ZAMAN MALESEF BENİ HAKLI ÇIKARDI....BEN ŞUNA İNANIYOR VE HER DAİM UYGULAMAYA DA ÇALIŞIYORUM...."BİR HİSSE YÜKSELİYORSA AL, DAHA DA YÜKSELEBİLİR. BİR HİSSE DÜŞÜYORSA SAT; DAHA DA DÜŞEBİLİR"...YANİ TAVAN VE TABAN AÇIK...ÇÜNKÜ GÜNLÜK DEĞİŞİYOR MALUM...SON OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM: İNŞAALLAH BU HİSSE 26 MART 2018 KAPANIŞ FİYATI OLAN TARİHİ ZİRVE FİYATI "14.29"U ER YA DA GEÇ YİNE GÖRECEK...HATTA ORALARI DA DELİP GEÇECEKTİR....OLAYA BÖYLE BAKALIM LÜTFEN....saygılarımla....hayırlı iftarlar....
---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyasi değildir---
Bu kağıdı bu fiyata alamayan hiç bir şey alamaz. Hakkımızda hayırlısı olsun, risk alıp bekleyeceğim. Bence bu satışlar hepsi yalan dolan al gülüm ver gülüm. işdeki kim ki bu kadar malı alıyor, o görmüyor mu citinin hergün sattığını, satanın kankasıdır bence o da.
şu 3.31 deki 10.000 i gönder aslanım haydi
Eyvallah güzel verdin 3.31 güzel anlamlı rakam haydı şimdi alış kademelerinin sonunu 31 yap, yapmazsan ayıp olur.
Endeks yüzde1 düşer AYEN yüzde5 düşer, endeks yüzde1 artar AYEN gene yüzde5 düşer.Senin gibi şirketin gelmişini geçmişini....YTD
credıı sutıtekı kım satıyosaaa anansını opeyımmmmm adam 34 gundur satıyrr ulan bır gunde tabana ver bıt bune
Yalniz tahta sahibini takdir ettim devre falan kestirmeden 1 aydur nazikce silkiyor uyandirmadan kurbaga gibi.
Şirket olarak kap a bir yazı gönder bari .. 2 aydır düşüyor .. 11 tl geri gelmiş. İnsan her şey yolunda. Açıklanmamış bir durum yok der. Bu kadarmı sahipsiz bırakır insan yatırımcısını. Terbiyesiz insanlar. 5 te 1 fiyatına düşmüş hissen. Bu nasıl bir insanlık. Nasıl bir işletme sorumluluğu. Allah sizi nasıl biliyor ise öyle yapsın.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahlari var miki?
2,8 -3 diyen arkadaşlara için için kızıyordum ama galiba haklı çıkacaklar hem de çok beklemeden bugün yarın.
Yarım saatte 1500 zarar yazdık şimdilik
bunun adı resmen ıttlık satan yabancı kımse domaltacan bunu varyaaa
Ek 18880
yeşil gecerse kımızı ve mavi al
mart27 den beri satta