0.21 düştü bist altı üstü..
tonla devre kesici haberi..
haber mi okucaz... devre kesenlerimi.
borsanın içine ettiklerinin resmi bu. :drunk:
Printable View
0.21 düştü bist altı üstü..
tonla devre kesici haberi..
haber mi okucaz... devre kesenlerimi.
borsanın içine ettiklerinin resmi bu. :drunk:
Tobo değilmiş ya la :oleyo:
memed gelip gidip bana teknik analiz yapıyorum diye laf atıp gidiyorsun bak 3.gün 3.12 dolardan beri analiz yapıyorum ona göre :)ha düşmeden önce düşüceğini belirttim kendi formasyon ve bakış açımla bir dahaki kitabında benden bahset :)
kitabın isim babasıda ben olayım rica ediyorum.
teknik bulut 53 olsun ismi çoğu kişi öyle tanır senelerdir.:)
memed sevmeye başladım seni bana ilham veriyorsun graflarımı çizerken:wave:
7900 a kdr düsmesi kesin de gerisi allah kerim :)
Al bak hafiften ODUN'nun ucunu gösterdi herif odun meraklılarına :) ))
dur bakalım akşama ne yapacak
Hafız Amerika bizim ihayi vurmuş
Şimdi teknik analiz mi bildi
Lütfen yahu
Yarın komple savaşa girsek üstüne ambargo teknik mi biliyi
Kendimizi kandirmayalim
kalan 1/2 de 8777 gitti... kisa pozun tamamini kapattim.. don gomlek flat.. ... benim ayiligim bu kadar...
8.723
bekliyom pala.
biralar senden :he:
pıst 100 3.12 gördüğünde Amerika bizim ihayı vurmamıştı memed ama tahvillerden dolayı aşağ vermeye başlamıştık bak öğren bunları piyasa zaten haber kaynaklı momentumla buralara geldi , dediğin haber aşağı ivme içinde olan borsada biraz daha baskı yapar kısa vade 3.12-3.06.3.02.2.99.2.92 bu bantları vereli 3 gün oldu adioss 53:)
Teknik analizci ile tartışma girilmez.Her zaman haklıdırlar.Misal 15.20 nin üzerinde 15.40 ı görür ama 15.20 nin altında 15 i görür derler .ee şimdi nasıl haksız olacak ki. :oleyo:
Ve asla elini taşın altına sokmaz.Şu olursa böyle olur böyle olmazsa yan yatar yan sağa yatarsa şu olur sola yatarsa bu olur..eee yani şimdi ne olacak..eee yazdık işte anlamıyor musun..hmmm anladım :oleyo:
Şu an tipi başladı burnumuzun ucunu göremiyoruz bir yere sığınmak lazım yoksa mazallah yürürken ya donarsın ya da birine çarparsın tipiler genelde sabaha kadar devam eder sonra hava açılır.
dun kinin aynısı 1 tane sahip cıkan yok endekse büyük seyler mi olacak nedir
30 dakikada verdiği hasarı 1 haftada temizlemek zor..
Eskiden çok derdik düşen bıçak tutulmaz diye...
Misal eskiden olsa hemen bugun 7750 yi denemek isterdi..
1/2.. 8731 long.... stop yazdim... vadelide bugun.. son pozisyonum artik bulaşmam... ya stop olurum ya da tasirim kismet...
yok bu farklı dusus bazı kagıtlar direnirdi onlarda salmıs sanki feci seyler olacak insallah yanılırım ama geberdik :)
ben reklam yapmıyorum sen ve gundişi grafların içine sokup çıkarıyorum ama 2 nizde anlamıyorsunuz anlama özürlüsünüz.
burada tedavi olamzsınız sana salça oluyorum gundiş havlıyor sence neden çünkü o vatandaş çok bildiğini sanan ama paraya çeviremiyen burayı müge anlının programı sanan gazoz kapağı oyuncusu sende zamanında teknik analiz yaptığını sanıp çizgilerin altında kalmış birisisin nazar etme ne olur bir gün sizinde olur KAPAK olsun 2 taraftanda okuyun :)
Geçen hafta mevduata bankalarının özkaynakları toplamda yatay kalmış. Kamu düşmüş, yabancı artmış, yerli yatay.
Kamularda tekrar sermayelendirme gerekebilir. Döviz kuru artınca bilanço şişiyor ama öz kaynaklar aynı oranda büyümüyor bence.
Ekonominin temel mantığı kaynaklar sınırlıdır ama talep büyüktür, sürdürülebilir bir sistem için para arzı daha dikkatli yönetilmeli. Arzdan çok para ile talep körüklenmemesi gerekir.
https://i.hizliresim.com/azpp8gk.jpg
Siha düşüşü etkili gibi,
Resmi açıklama gelmesi gerekir, TV de haber olmadı ama sohbet odasında konuşuyorlar.
Hoştt yavaş.Meydanı boş buldun mu hemen ağız ishali oluyorsun.Yaptığın analizler 5 para etmez.155 in üzerinde 158 tuprs yok 155 in altında 149..Ulan o dediğin rakamlar zaten 10dk lık iş yüzde 1 bile değil beyinsiz salatalık.
Günlük taradığı rakamları yazıp yazıp da bakın bakın ben nasıl bildim nasıl bildim burada sanal ego tatmini peşindesin..
Senle 2000 borsada 6 ay sonrası için iddiaya girdim TA kürene bakarak rakam ver dedim..
Laf çorbası ile saçmalık salatası içinde ortadan kayboldun..
5 dk lıkda çalışan ta 6 ay sonrası için tek bir analiz bile üretemiyorsa al o ta yı monte et duvarına..
20 tane grafik atıyorsun 15 defa yön değiştiriyorsun sonra kendine TA cı borsacı diyorsun hadi oradan be.Palavra analist seni.
Çık ciddi platformlarada alsınlar gaganı aşşa.
Borun anca burada öter.
Ötemedi de küfüre başlarsın..
spottanda az az almaya başladım ..tek tek yazmayacağım ... ilk alımlar bankalardan .. garan ile başladım .. 50,60 ..
https://twitter.com/markito0171/stat...TnfGPJCQA&s=19
Al işte yersen..:oleyo: